NBA... - Strona 11

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Po mistrzostwo w sezonie 2018/2019 sięgną:

Milwaukee Bucks
2
10%
Toronto Raptors
3
14%
Boston Celtics
4
19%
Philadelphia 76ers
0
Brak głosów
Golden Stdate Warriors
5
24%
Denver Nuggets
0
Brak głosów
Houston Rockets
1
5%
Oklahoma City Thunder
2
10%
Portland Trail Blazers
0
Brak głosów
ktoś inny
4
19%
Pawlik JUVE FAN
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawlik JUVE FAN » 27 wrz 2005, 17:05

przyszły sezon należy do NJ Nets VC,Kidd , Jefferson 8)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 wrz 2005, 18:22

Ja jestem wielkim fanem Phoenix Suns. Zawsze kibicowalem tej druzynie i w poprzednim sezonie wreszcie pokazali na co ich stac, dochodzac az do finalu konferencji zachodniej. W tym sezonie nie bedzie tak latwo, mysle ze bedzie prawie niemozliwe powtorzyc sukces ostatniego sezonu. Tak czy inaczej kibicuje tylko im i nie zabardzo interesuja mnie inne druzyny. Mam nadzieje ze nowy zawodnik Phoenix, James Jones przyniesie sporo porzytku, tak samo jak wielki weteran z Knicks, Kurt Thomas, ktory przeszedl za Quentina Richardsona.
Wie moze ktos gdzie beda grali New Orleands Hornets? Podobno przeniosa sie do Oklahomy, bo jak wiecie cale miasto jest zalane.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 paź 2005, 17:31

Tak wiec NBA juz niedlugo nadejdzie i w teraz niektore druzyny przygotowuja sie do tego rocznego sezonu. :) Maciej Lampe, jedyny polski koszykarz w NBA grajacy na codzien w New Orleans Hornets zagral fantastyczny mecz przeciwko San Antonio Spurs, czyli aktualnym mistrzom ligi. Druzyna Macka przegrala, ale zato Polak zdobyl az 23 punkty, najwiecej w calym meczu, grajac 36 minut. Zaliczył tez 12 zbiórek i 2 bloki. 8) i jedna asyste :P Mysle ze sporo sie nauczyl w tamtym sezonie bo wystepowal w barwach Phoenix Suns, ktore zajelo 4 miejsce. Oby Maciek byl w dobrej formie przez caly sezon. :!:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 17:48

snake pisze:Tak wiec NBA juz niedlugo nadejdzie i w teraz niektore druzyny przygotowuja sie do tego rocznego sezonu. Maciej Lampe, jedyny polski koszykarz w NBA grajacy na codzien w New Orleans Hornets zagral fantastyczny mecz przeciwko San Antonio Spurs, czyli aktualnym mistrzom ligi. Druzyna Macka przegrala, ale zato Polak zdobyl az 23 punkty, najwiecej w calym meczu, grajac 36 minut. Zaliczył tez 12 zbiórek i 2 bloki. i jedna asyste Mysle ze sporo sie nauczyl w tamtym sezonie bo wystepowal w barwach Phoenix Suns, ktore zajelo 4 miejsce. Oby Maciek byl w dobrej formie przez caly sezon.

Kolego zapomniałeś dodać że....to była liga letnia :boruta: . A w lidze letniej potencjalni pretendenci do mistrzostwa nie wystawiają optymalnych ani gwiazd. Wątpie czy w regularnym sezonie trener Hornets wystawił by Lampe'go (nie wiem czy jego nazwisko się odmienia) na 26 minut :maruda: . A nawet jeśli to on nawet nie jest średniakiem i by go tak pokryli że by se dużo nie pograł :smile2: .

Ale i tak cieszę sie że chociaż jednego przedstawiciela mam w NBA.

P.S Mam pytnko do większych znawców NBA niż ja. W NBA w tym sezonie miał grac jeszcze jeden polak tylko wiem że to nie Trybański. Grał chyba w jakims niemieckim zespole na wypożyczeniu a wtym sezonie miał grać w Milłoki Baks (nie wiem jak to sie pisze) Tam gdzie kiedys grał Ray Allen w każdym bądź razie :wink: . Więc co z nim??

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 paź 2005, 17:57

Dombroś pisze:A w lidze letniej potencjalni pretendenci do mistrzostwa nie wystawiają optymalnych ani gwiazd.
Pewnie nic Ci nie mowi nazwisko Manu Ginobili... on byl najskuteczniejszy u Spursow, ponadto gral tez Duncan - taki sredniak... w sumie faktycznie, nie bylo gwiazd.
Dombroś pisze:i by go tak pokryli
O Boze, Maciek uciekaj!!!

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 paź 2005, 18:02

Kolego zapomniałeś dodać że....to była liga letnia
Drogi kolego, nie napisalem ze to jest liga letnia, bo to jest oczywiste. Jak narazie druzyny graja mecze towarzyskie ktore jak napisalem wczesniej sa meczami przygotowujacymi do sezonu ktory ma juz niedlugo sie zaczac.
Milłoki Baks (nie wiem jak to sie pisze)
Dobrze ze wiesz jak sie czyta :wink: Pisze sie "Milwaukee Bucks".
Co do Trybańskiego to ja slyszalem ze mial grac w Chicago, ale nic na ten temat nie wiem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2005, 20:03

Dombroś pisze:P.S Mam pytnko do większych znawców NBA niż ja. W NBA w tym sezonie miał grac jeszcze jeden polak tylko wiem że to nie Trybański. Grał chyba w jakims niemieckim zespole na wypożyczeniu a wtym sezonie miał grać w Milłoki Baks (nie wiem jak to sie pisze) Tam gdzie kiedys grał Ray Allen w każdym bądź razie Wink . Więc co z nim??
Pewnie chodzi ci o Szymona Szewczyka? Grał w Albie Berlin jeśli dobrze kojarzę i miał grać w NBA, ale co się z nim stało - to już cie nie powiem bo nie wiem.
2 lata temu m,iał grac w NBA jeszcze Ignerski i co ? i przeszedł do Ślaska Wrocław i popisuje się wsadami.
A ja nie wiem, czy należy sie cieszyć z dobrych wystepów polaka w NBA - skoro on nie chce grac w kadrze Polski - nic nam po nim

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 paź 2005, 23:09

fieldy pisze:Pewnie chodzi ci o Szymona Szewczyka? Grał w Albie Berlin jeśli dobrze kojarzę i miał grać w NBA, ale co się z nim stało - to już cie nie powiem bo nie wiem.
Szymon Szewczyk zostal wybrany w Drafcie przez Milwaukee Bucks jednak nie w 1 rundzie co nie zagwarantowalo mu kontraktu (cos w tym rodzaju zawile te przynaleznosci) i mial ogrywac sie w Europie
Gral w Albie a w tym sezonie zagra w Olimpiji Ljubljana ktora gra w lidze adriatyckiej a poza tym w EUROLIDZE jak nasz Prokom

Dombroś pisze:Milłoki Baks
moze juz dzisiaj nic nie pisz!!! wystarczy na 1 dzien, najpierw mylisz mercato z scudetto a teraz to ...........

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 23:22

czeher pisze:Dombroś napisał:
Milłoki Baks

moze juz dzisiaj nic nie pisz!!! wystarczy na 1 dzien, najpierw mylisz mercato z scudetto a teraz to ...........

Jak byś umiał czytać to byś przeczytał mojego posta i sprawdził że w nawiasie napisane jest że nie wiem jak to sie pisze :evil: !!. A wiedziałem jak się zespół nazywa więc podałem nazwę fonetyczną..A co do pomyłki scudetto z macerato to każdemu się mogło zdażyć. Jakoś nikt inny nie dramatyzował tylko ty wolny kraj będe miał ochot to będe pisał. A jak ciebie nie było to było lepirj

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 paź 2005, 11:35

Dombroś pisze:nie wiem jak to sie pisze !
a co ty wogole wiesz bo wydaje mi sie ze nie wiele a jezeli nie wiesz to czy az tak trudno sprawdzic ???
Dombroś pisze:A co do pomyłki scudetto z macerato to każdemu się mogło zdażyć
mozna sie pomylic tylko denerwuja mnie ktos kto uzywa slow a nie zna ich znaczenia, najpierw dowiedz sie co slowo znaczy a potem pisz jezeli nie jestes pewnien

Dombroś pisze:Jakoś nikt inny nie dramatyzował tylko ty
to widocznie bardziej drazni mnie takie zachowanie niz innych

Dombroś pisze:wolny kraj będe miał ochot to będe pisał. A jak ciebie nie było to było lepirj
masz az tak malo odwagi aby napisac to normalna wielkoscia czcionki??? gdzie wogole jakas odpowiedzialnosc za to co piszesz, widocznie boisz sie czegos hmm moze WP :?:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 11:53

czeher pisze:a co ty wogole wiesz bo wydaje mi sie ze nie wiele a jezeli nie wiesz to czy az tak trudno sprawdzic ???
Zapewniam cie że wiem więcej niż tobie się wydaje :wink:

czeher pisze:mozna sie pomylic tylko denerwuja mnie ktos kto uzywa slow a nie zna ich znaczenia, najpierw dowiedz sie co slowo znaczy a potem pisz jezeli nie jestes pewnien

Widzisz znowu cie okłamali... Pisałem za szybko, śpieszyłem się więc walnąłem gape. Wiem że:

Scudetto to misrzostw Włoch
Macerato to okno transfrowe
Wiem że napiszesz że wiem za mało bo mało napisałem ale nie chce mi się więcej pisać o tym.

czeher pisze:masz az tak malo odwagi aby napisac to normalna wielkoscia czcionki??? gdzie wogole jakas odpowiedzialnosc za to co piszesz, widocznie boisz sie czegos hmm moze WP

Każdy wie że Polska to wolny kraj.... A co do toego że bez ciebie było lepiej to moje prywatne odczucie co do ciebie...WP się nie boje bo jak widzisz mam 4 a banują po wyżej 10-ciu.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 paź 2005, 12:12

Dombroś pisze:Każdy wie że Polska to wolny kraj.... A co do toego że bez ciebie było lepiej to moje prywatne odczucie co do ciebie...WP się nie boje bo jak widzisz mam 4 a banują po wyżej 10-ciu.
chyba znam zasady odnosnie WP, a wytlumacz sie dlaczego napisales to az tak malymi literami dla mnie nie zrozumiale a jezeli juz to mogles na priva napisac swoje odczucia osobieste. Wydaje mi sie ze ogladales za duzo kreskowek albo glupich komedii gdzie goscie podpisywali jakoms umowe gdzie byl jakis kruczek napisany ledwo widoczna czcionka - buahahahahah

Dombroś pisze:Zapewniam cie że wiem więcej niż tobie się wydaje
Oby tak bylo
Dombroś pisze:Scudetto to misrzostw Włoch
Macerato to okno transfrowe
To mysle ze dzieki mnie juz wiecej nie pomylisz tych slow!!!

A wracajac do tematu NBA wlasnie przeczytalem ze Allan Huoston zakonczyl kariere - szkoda go, wiek okolo 35lat to nie az tak duzo na NBA mogl jeszcze 2 sezony pograc ale kontuzje nie pozwolily w sumie po co mial sie meczyc i tak juz nie prezentowal sie tak jak kilka lat temu kiedy Knicksi weszli do play offow z ostatniego miejsca i byli rewelacja!!!wtedy niezle 3ki rzucal

zapraszam Panow na priva badz gg, nastepny OT = WP

Awatar użytkownika
hajto12
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hajto12 » 26 paź 2005, 18:40

Ja kibicuje Phoenix suns, mój ulubiony koszykarz to Steve Nash i Amare Stoudemire. wszystkich którzy lubią NBA zapraszam na moje forum. Forum jest o wszystkim, o koszykówcem, piłce nożnej o kulturze i o wszystkim.

www.koszbasket.fora.pl
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 18:47 przez hajto12, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ali wad Helu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ali wad Helu » 26 paź 2005, 18:47

A ja uważam że mistrzem Nba zostanie Miami Heat. Przyznam wam się że lubię ich od dwóch lat dopiero. Moim ulubionym koszykarzem jest Shaq więc moją ulubioną drużyną jest ta w której on gra czyli w tym przypadku Miami. Oprócz tego lubie też Suns i Cleveland a nie lubie wręcz nie cierpie San Antonio Spurs i detroit Pistons.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 01 lis 2005, 18:31

juz nie długo... juz za chwilkę.. juz za momencik... rusza NBA !!!

z tego wzgledu mam dla was ciekawy filmik najlepszych lotów ; ) sprawdzcie sami :

:arrow: http://videos.shooshtime.com/vids/b4fb9 ... fights.wmv

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”