Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:46
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 18:50
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:53
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 maja 2005, 19:08
Niestety, nie zwykłem wspierać takich żałosnych bubków, których charakteryzuje ponadprzeciętna, nieuzasadniona megalomania.Znafca pisze:Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela.Pragne rowniez stwierdzic z przykroscia iz niektorzy userzy na tym forum czesto wymyslala sobie jakies historie np o jakis leiffmaisterach.pozdrawiam
Święte słowa. Lizanie tyłka niewiele tu pomoże, co najwyżej pogorszy sprawę.piotrek256 pisze:Liż dupe, liżZnafca pisze:Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela.Pragne rowniez stwierdzic z przykroscia iz niektorzy userzy na tym forum czesto wymyslala sobie jakies historie np o jakis leiffmaisterach.pozdrawiamChoć i tak nic to Ci nie da. Twoje posty sa na rynsztokowym poziomie i wątpie aby je ktoś popierał.
I to mu się chwali. Nadmierne spoufalanie się z osobami przerastającymi go o kilka klas, byłoby nie na miejscu.piotrek256 pisze:Znafca pisze:pana axela hammonda
widać ,że znasz swoje miejsce w szeregu![]()
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 19:14
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 maja 2005, 19:16
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2005, 19:23
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 maja 2005, 19:43
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2005, 20:04
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 maja 2005, 20:16
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2005, 20:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 maja 2005, 20:56
Wiesz czy domyslasz sie tego?Moze jestes wiezniem stereotypu wytworzonego na tym forum ze kazdy kto prowokuje to nasladuje Axela?Zreszta jak mowie wzorowanie nie daje prawa "orginalowi" do obrazania chyba sie zgadzasz?piwus pisze:Nie twierdze, że Axel jest pierwszy, tylko, że Dorian ewidentnie wzorował się na jego wypowiedziach.
Tylko ze jak wspomnialem poprzednio nie wiedzieliscie ze Znafca to Dorian i gdyby sie nie przyznal do dzisiaj byscie nie wiedzieli.Axel tez z pewnoscia tego nie wiedzial a mimo wszystko nazwal go zerem.Wiec obrazajac go w danym momencie obrazil uzytkownika a nie jego kopie jak to okresliles.piwus pisze:Znafca to nie jest regularny user, któremu należy się sprawiedliwość. Jak napisałem to "twór" mający tylko jeden cel. A Axel osmieszył jego niskie umiejętności. Poza tym Znafca z pewnością liczył na takie reakcje, więc nie bedę mu zza grobu dawał satysfakcji. Nic nie usprawiedliwiałoby Axela, jeśli obraziłby użytkownika, a nie jego kopie.
A czy komisja sledcza miala w regulaminie ze nie mozna obrazac osob ktore zadaja pytania?piwus pisze:A tak na koniec, nie wiem czemu Axel miałby być traktowany inaczej niż premier, który po którejś z kolei prowokacji Ziobry powiedział do niego "Jest pan zerem". O ile sie nie mylę sprawa trafiła do sądu i pan Miller dalej cieszy się nienaruszonym portfelem.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2005, 21:08
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 maja 2005, 21:12
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Padre » 31 maja 2005, 21:33
Padre
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio