Verratti, Marrone,Bianchetti i Gabbiadini. Borini też .Berele Lewartow pisze:Indywidualnie kto się z Włochów dobrze zaprezentował? Z pobieżnego przeglądniecia twittera wynika, że Insigne gwiazda spotkania, ktoś jeszcze?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 cze 2013, 22:37
Verratti, Marrone,Bianchetti i Gabbiadini. Borini też .Berele Lewartow pisze:Indywidualnie kto się z Włochów dobrze zaprezentował? Z pobieżnego przeglądniecia twittera wynika, że Insigne gwiazda spotkania, ktoś jeszcze?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 cze 2013, 22:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 cze 2013, 0:33
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2013, 9:34
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 cze 2013, 13:30
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 cze 2013, 13:36
W dotychczasowych spotkaniach młodzieżowej reprezentacji Anglii, które dane mi było oglądać Ince bądź Zaha lub też oboje jednocześnie, gdy grali razem odpowiadali za kreowanie sytuacji bramkowych. Zakładam, że oglądałeś wczorajsze spotkanie w całości, ja widziałem kawałek pierwszej połowy i kawałek drugiej, ale po tym co zobaczyłem przez tę krótkie chwile Anglia nie potrafiła stworzyć sobie sytuacji bramkowych. Sordell raczej jeździec bez głowy, a Wickham to straszliwie przereklamowany młodzian, który w reprezentacji jest raczej słaby. Myślisz, że z któryś z dwójki Zaha/Ince nie wpłynąłby pozytywnie na ofensywę Włoską? Bo ja jestem przekonany, że tak by było.Morrow pisze:Nie demonizowałbym też Zahy i Ince'a. Chłopaki coś tam potrafią ale do tej pory pokazali się raptem w Championship, w której i Radek Majewski sieka hattricki. W innych zespołach są goście o być może większej skali talentu a w dodatku obyci już na piłkarskich salonach.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 cze 2013, 13:39
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2013, 13:49
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 cze 2013, 13:50
Oczywiście zgadzam się z Tobą, że Zaha i Ince powinni być filarami i wyróżniającymi się graczami tego zespołu, wczoraj naturalnie by się przydali i mogliby narobić trochę wiatru, być może nieco poprawiliby odbiór tego meczu w wykonaniu Anglii ale w moim odczuciu to nie ich nieobecność sprawiła, że Anglia wyglądała tak biednie. Nie odmawiam im też w żadnym wypadku szans na zrobienie wielkich karier, to dopiero przed nimi, chodzi mi raczej o całą drużynę angielską i jej pomysł na grę.Arwin pisze:W dotychczasowych spotkaniach młodzieżowej reprezentacji Anglii, które dane mi było oglądać Ince bądź Zaha lub też oboje jednocześnie, gdy grali razem odpowiadali za kreowanie sytuacji bramkowych. Zakładam, że oglądałeś wczorajsze spotkanie w całości, ja widziałem kawałek pierwszej połowy i kawałek drugiej, ale po tym co zobaczyłem przez tę krótkie chwile Anglia nie potrafiła stworzyć sobie sytuacji bramkowych. Sordell raczej jeździec bez głowy, a Wickham to straszliwie przereklamowany młodzian, który w reprezentacji jest raczej słaby. Myślisz, że z któryś z dwójki Zaha/Ince nie wpłynąłby pozytywnie na ofensywę Włoską? Bo ja jestem przekonany, że tak by było.Morrow pisze:Nie demonizowałbym też Zahy i Ince'a. Chłopaki coś tam potrafią ale do tej pory pokazali się raptem w Championship, w której i Radek Majewski sieka hattricki. W innych zespołach są goście o być może większej skali talentu a w dodatku obyci już na piłkarskich salonach.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2013, 13:51
A dla mnie akurat Borini jeden z najslabszych na boisku. Przez wiekszosc drugiej polowy obgryzalem paznokcie, zeby go w koncu zmienili.League pisze:Verratti, Marrone,Bianchetti i Gabbiadini. Borini też .Berele Lewartow pisze:Indywidualnie kto się z Włochów dobrze zaprezentował? Z pobieżnego przeglądniecia twittera wynika, że Insigne gwiazda spotkania, ktoś jeszcze?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2013, 13:53
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 cze 2013, 14:02
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 cze 2013, 14:09
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 cze 2013, 14:27
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 cze 2013, 14:32
MGiggs
Wróć do „Piłka nożna na świecie”