Piłka na MŚ 2006 - Strona 2

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 gru 2005, 12:56

A oto i ona... :)

Obrazek

Piłka nazywa się "Teamgeist" i jest oficjalną pilką przyszłorocznych MŚ...

co o niej sądzicie?

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 10 gru 2005, 12:59

Widzialem ja wczoraj na ceremocni losowania. Wydaje mi ze jest to normalna pilka, ktora zagra sie na MS. Nie wiem co ma spoecjalnego, ale jest "ladna". :) Mam nadzieje ze wpadnie do wielu bramek po kopnieciu polskich pilkarzy. :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 gru 2005, 13:02

Nie wiem czemu, ale jak tylko ją zobaczyłam, od razu na myśl przyszło mi stwierdzenia: Taka niemiecka ta piłka. :P Ogólnie jest niby ładna, ale wolę tą z MŚ 2002. ;)

snake pisze:Mam nadzieje ze wpadnie do wielu bramek po kopnieciu polskich pilkarzy. Wink
Oby! A ja nawet znam miejsce, gdzie ta piłka wpadnie do bramki po kopnięciu polskiego piłkarza: w Dortmundzie. :D

Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 gru 2005, 13:07

Mi się nawet podoba. Właściwie to bardziej niż Fevernova. Jest ładna no i kolorystycznie jak dla mnie idealna.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 gru 2005, 13:15

Na pewno lepsza od koreańskije Fevernovej, która miał jakiś srakowaty kolor. Pilka jest taka jaka ma być czyli biała. Poza tym to piłka jak pilka.
Nie wiem po co był zakładany oddzielny temat dla niej.
Jakby to było jakieś wielkie wydarzenie.
Zróbta temat detale MŚ i będzie git :wink: Bo jest chyba oddzielny temat dla piłki, maskotki itp...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 11 gru 2005, 17:19

Pilka jak pilka nie bardzo wiadomo jak sie nia gra jezeli nie jest jeszcze dostepna druzynom.Dodam tylko,ze Addidas dostarcza sprzet sportowy dla amerykanskiej Major League Soccer i od nowego sezonu 2006 w MLS,ktory zaczyna sie 1 kwietnia pilkarze amerykanscy beda grali wlasnie ta nowa pilka Addidasa "Teamgeist" oczywiscie bedzie troche inna szata graficzna tej pilki z barwami ligi MLS,ale bedzie to ten sam produkt,ktorym zawodnicy zagraja na MS 2006 w Niemczech.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”