Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 99

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 14:18

jedras pisze:
Rossi pisze:Wiesz nie wiem ile masz lat zachowujesz sie jak dziecko i to taki starsznie malutkie Juve było lepsze , powiniśmy wygrać itp prawdziwy kibic umie przegrywać z honorem , pogratulować przeciwnikowi i nie doszukiwać sie Bóg wie czego

Ale Juve naprawde bylo lepsze aha i gratuluje wam nie zasluzonego zwyciestwa

Mogę to podsumować tak :

Kibic Juve mówi ze Juve było lepsze
Kibic Interu mówi ze Inter był lepszy

A postronny kibic nie ogladający meczu powie - a czy to ważne kto był lepszy ??
Ważne kto ma puchar !!!!
Więc dalsze spieranie kto był "lepszy" jest chyba bezcelowe ???

Forza Inter !!!!

1WP za pisanie posta pod postem//Tomusmc

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 14:53

Juras_InterFan pisze:Ważne kto ma puchar !!!!

Odpowiedz poprawna :!: :twisted: I nie wiem czemu Juventusy ciagle wypominaja te bramke ze spalonego Trezy ? Wiecie dobrze jak bylo wczesniej. Nam nikt Superpuchau nie odbierze , ale Juventusowi zabrac kilka ukradzionych tytulow by sie przydalo :!:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 15:01

serek408 pisze:
Juras_InterFan pisze:Ważne kto ma puchar !!!!

Odpowiedz poprawna :!: :twisted: I nie wiem czemu Juventusy ciagle wypominaja te bramke ze spalonego Trezy ? Wiecie dobrze jak bylo wczesniej. Nam nikt Superpuchau nie odbierze , ale Juventusowi zabrac kilka ukradzionych tytulow by sie przydalo :!:
Święte słowa !
A co powiecie na plotki jakoby Inter miał zakupic jeszcze Militio z Fc Genoa ?
Moim zdaniem przydałby się nam taki wysoki dobrze grający napastnik !

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 15:15

Wobec powyższych słów Interistów pozostaje mi jedynie się przeżegnać. No cóż, zadanie zbyt trudne - nawracać tak wielkich napinaczy.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 22 sie 2005, 15:27

Snipp przejdz do tematu Juventus Turyn i tam teraz troche powkurwiaj ludzi najbardziej do tej pory to napinasz sie ty jak pgladales mecz to wiesz ze nawet komentatorzy stwierdzili ze z przebiegu calego meczu zwyciestwo nalezalo sie Interowi ale nie ty wolisz zachowywac sie jak male dziecko ktore wbije sobie wlasne dzieciece poglady do zakutego lba i za cholere nikt ich stamtadf nie wydzrze :roll:

1WP za przekleństwo//Tomusmc

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 15:33

creek pisze:Snipp przejdz do tematu Juventus Turyn i tam teraz troche powkurwiaj ludzi najbardziej do tej pory to napinasz sie ty
Okulary masz słabe.
creek pisze: jak pgladales mecz to wiesz ze nawet komentatorzy stwierdzili ze z przebiegu calego meczu zwyciestwo nalezalo sie Interowi
Słuchaj komentatorów to daleko zajdziesz. Kto prawidłową strzelił bramkę w ciągu 90 min? W sumie mógłbym Cię jeszcze powkurzać, poprowokować, ale szkoda mi czasu.
creek pisze:wolisz zachowywac sie jak male dziecko ktore wbije sobie wlasne dzieciece poglady do zakutego lba i za cholere nikt ich stamtadf nie wydzrze
A Ty wolisz wbijać swoje urojenia do głów Juventinich, mimo, że nie potrafisz posługować się słowem pisanym. Dyletant.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sie 2005, 16:09

Juras_InterFan pisze:A postronny kibic nie ogladający meczu powie - a czy to ważne kto był lepszy ??
Ważne kto ma puchar !!!!

Równie dobrze bezstronny kibic może powiedzieć : "No Inter wygrał, ale Juve podobno lepsze było." Może też powiedzieć : 'A co mnie obchodzi jakiś Superpuchar Włoch, V liga marokoańska to jest dopiero gra". Nie udowodnisz mi kto co powiedział po tym meczu 8) To są tylko Twoje nieobiektywne stwierdzenia.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 22 sie 2005, 16:35

serek408 pisze:
ale Juventusowi zabrac kilka ukradzionych tytulow by sie przydalo :!:
Tego nie trzeba nawet komentowac!! Debilizm piszacego wyszedl na jaw!! Brawoo!!
prawda jest taka ze juve bylo lepsze w tym meczu!! ale coz to inter wygral i koniec!! oni maja superpuchar :) wypada tylko pogratulowac Interowi ;)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 sie 2005, 17:16

Jeszcze ja nie zdążyłem pogratulować Interowi zdobycia Superpucharu Włoch. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić bo jest po meczu i trzeba myśleć przyszłościowo bo teksty typu "Juve zdobędzie scudetto" czy też "Inter wygra teraz lige" są nie na miejscu bo przed nami 38 meczy i mistrzem może być każdy. Fakt faktem bramka Treze powinna być zaliczona, ale to już przeszłość i nie ma nad czym płakać. Jeszcze raz gratuluje.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 22 sie 2005, 18:28

Ten tytul powinien byc tylko przetarciem przed proba podobju SerieA. Nie mozna traktowac tego zwyciestwa jako oznake deominacji w lidze wloskiej. To byl tylko jden mecz a w SerieA moze sie wszytko wydarzyc. Mam nadzieje ze podopieczni Mancio utrzymaja wysoka forme, chcoaz z drugej strony Juve oslabione bylo, nmo ale co tam. Win is Win :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 18:40

No ty Tomusmc rozumiesz co to jest honor i gratulujesz przeciwnikowi ale przecież Snip czy jak mu tam dalej bedzie sie żalił że Juve powinno wygrać mi sie zdaje że z wiekim takie zachowanie przechodzi człowiek robi sie poważniejszy , potrafi docenić klase rywala itp. Widze że niektórym ciężko przychodza porażki. Ja tez jestem wiernym kibicem ale jak moja ukochana druzyna przegra to pierwsze do nich mam pretensje i myśle co w moim zespole nie zagrał a nie ja Snip skłądem żale na sedziego i przeciwnikow :roll: Przecież jak Juventus przegrał to w tym zespole był decydujacy mankament który zaważł o wyniku to chyba normalne że zwycieżców sie nie rozlicz tylko przegranych :P

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 18:53

Rossi pisze:to chyba normalne że zwycieżców sie nie rozlicz tylko przegranych :P

normalne?prawdopodobnie wsrod kibicow internistow...zwyciezcow w tym przypadku mozna posadzic tylko i wylacznie o to ze mieli troche wiecej cwaniactwa i sedziego ktory sie najzwyczajniej w swiecie dupnal-->bywa!

tragedii nie ma,interowi na ten sezon juz dziekujemy-->swoje zdobyli,dla takich jak rossi czy ten drugi juras bedzie to powod do wielkiej dumy,faktycznie jest to pewna odmiana po oklepach z kretesem jakie sie zdarzaly internistom na przestrzeni ostatnich sezonow...

dla mnie najwazniejsze jest ze inter niczym wielkim nie zachwycil,spodziewalem sie naprawde duzo wiecej a tak jest jakby po staremu..i to powinien byc powod do zmartwienia

ale nie nasz! F O R Z A J U V E !!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 19:01

Ja sie nie uważam za wielkiego kibica Interu poprostu czuje do nicch sympatie to na wstępie. Widze 70 % kibiców zachowuje sie jak dzieci które nawet nie umieja docenić klasy rywala :roll: Czego nie bierzecie przykłądu z najwiekszego JUventino na tym forum :?: Inter który niczym nie zachwycił pokonał mistzra Włoch więc jak zaczna zachwyc co pewnie nastapi to ja sie boje o ich przeciwnikow :roll: Dalej prosze wylewać frustracje bo sie cieakiwe robi czytjac że sedzia i Inter zawynili i nie dali wygrać super grającym zawodnikom Juve :twisted: nie dobry Inter jak no no no :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2005, 19:04

Rossi pisze:No ty Tomusmc rozumiesz co to jest honor i gratulujesz przeciwnikowi ale przecież Snip czy jak mu tam dalej bedzie sie żalił że Juve powinno wygrać mi sie zdaje że z wiekim takie zachowanie przechodzi człowiek robi sie poważniejszy , potrafi docenić klase rywala itp.

Nie dociera do Ciebie. Naprawdę trudny trochę jesteś do zrozumienia, nie mam pojęcia ile masz lat, ale zachowujesz się, albo starasz się zachowywać jak 12 latek. Nigdzie nie żaliłem się, że powinno wygrać Juve. Juve grało lepiej i należało im się zwycięstwo, ale przegrali co zaznaczyłem w swoim poprzednim poscie mój drogi:
wypada pogratulować Juventusowi, który grał zdecydowanie lepiej od Interu. Brawa dla Vieiry za słupek i za genialne zagrania, brawa dla Zlatana, który wkrecał w ziemię Samuela, i brawa dla Interu, bo wygrał...
Ole!
Rossi pisze:Widze że niektórym ciężko przychodza porażki. Ja tez jestem wiernym kibicem ale jak moja ukochana druzyna przegra to pierwsze do nich mam pretensje i myśle co w moim zespole nie zagrał a nie ja Snip skłądem żale na sedziego i przeciwnikow
wypada mi teraz zacytować ulubiony tekst Interistów - "buhahahaha". Jak mogę zwalac jakąkolwiek winę na piłkarzy skoro Ci w niczym nie zawinili? Jestem bardzo zadowolony z ich gry, i tylko przez jeden jedyny błąd przegrali mecz. Błąd przy bramce Chimentiego, ale kiedy wróci Buffon będzie lepiej. Dodam może, że strzał Verona to bodajże drugie uderzenie na bramkę Juve, więc wszelkie złe słowa na zawodników Juve są niestosowne. W zespole wszystko było dobrze, zostaliśmy skrzywdzeni przez sędziego przez co mecz przegraliśmy. Zawodnicy Interu są wielce honorowi. Szczególnie spluwacz Samuel.
Rossi pisze:Przecież jak Juventus przegrał to w tym zespole był decydujacy mankament który zaważł o wyniku to chyba normalne że zwycieżców sie nie rozlicz tylko przegranych
Nie chciałbym byc jakiś ten tego, ale wytłumacz mi o co Ci chodziło w tym zdaniu?

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 sie 2005, 19:10

snip: moja interpretacja textu Rossiego---> prawdopodobnie chlopakowi chodzi o to ze zwyciezcow sie nie rozlicza(czesci z mankamentem nie osmiele sie rozwikływać)

...tak to jest jak za mocno sie napniesz moj drogi niebieskoczarny kolego;) ...

snip-pozdro

FORZA JUVE !

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”