No mnie też bolał ale chyba od emocji i %piwus pisze:Nie bedę dzisaj dawał, żadnych WP, boli mnie łeb, ide spac.
Także zdrówka życze Piwus i mam nadzieje ze co nie który nie unikna kary bana
Pozdro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 9:31
No mnie też bolał ale chyba od emocji i %piwus pisze:Nie bedę dzisaj dawał, żadnych WP, boli mnie łeb, ide spac.
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 10:58
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 14:26
Nie, jeszcze nie. Trochę brakujeFigo11 pisze: Prosze Piwus tu masz link do tamtej rozmowy, w ktorej jest post pod postem, przegapilo się co![]()
Czyż zrobiłem z Ciebie idiotę
Tej wypowiedzi nie rozumiem, ale jeśli Cię to bulwesuje aż tak bardzo, to pomyśl, że to miało odstraszyć od dyskusji ze mną. Od razu zrobi ci się lepiejjurek ch-no pisze:do wielkiego lorda piwusia: "Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
ta jakze elokwetna wypowiedzia obrazasz mnie powinienes dostac wp ale to niestety niemozliwemoim zdaniem jestes stronniczy ale to juz inna sprawa nastepnym razem mnie nie obrazaj ok? wiesz istnieje jeszcze cos takiego jak poczucie humoru ale niesty niektorzy go nie posiadaja ale trudno...
No panowie milei zarzuty co do mojej pracy. Gdzieś musieli się wyżalić, więc ciężko im dawać WP za offtopic, czy inne przestępstwo zasługujące na ciężkie roboty...fanfci18 pisze:Piwus - przypomniej sobie co mi napisałes na privie po moim ostrzezeniu a potem przeglądnij 3-4 ostatnie strony tego tematu.
POZDRO.
Przejrzę tylko news o Gilardino, bo w końcu nie jestem sam na stronie, a jak wczoraj miałem wolne, to nie będę odrabial nazajutrz..._*For_zaza_Milan*_ pisze:Także zdrówka życze Piwus i mam nadzieje ze co nie który nie unikna kary bana
Dalej wszystko w porządku z czerwonymi Andrijami i nie powinienem dawać WP? Takie przyjacielskie pseudo...jurek ch-no pisze:moim zdaniem sciagniecie gilardino jest wielkim bledem poniewaz pomiedzy dwoma napastniami milanu bede istnial konflikt polityczny poniewaz Gilardino nie jest komunista wiec nie mam pojecia jak dogada sie z czerwonym Andryjem powinni sciagnac jakiegos prawdziwego komucha wtedy andryj rozumialby sie z nim bez slow...a o ile mi wiadomo alberto nie jest czerwony!!!
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 16:23
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 16:28
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 17:20
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2005, 17:33
fanfci18 pisze:Zastosuje sie do twojego podpisu i nie bede z toba rozmawiał
pozdro
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 17:34
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 lip 2005, 17:06
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 10:53
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 21 lip 2005, 12:32
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 12:45
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 21 lip 2005, 13:05
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lip 2005, 13:19
Ja teraz też prawdopodobnie wyjadę do niedzieli na domek i jeszcze się sprawa pogorszy. Ostatnio robię tylę ile mogę, a i tak userzy mają pretensje, trochę to jest męczące dlatego muszę odpocząć (chociaż pogody nie ma_*For_zaza_Milan*_ pisze:Beckhs no jasne i życze Tym nie którym miłego wypoczynku. Ale jak sie pisze o 12 godzinie że coś się zrobi o 16 a robi sie to tylko w 10 % i to w tak aż chamski sposób to wybacz....
Napisz czy będziesz przez jakieś 10 minut To cos Ci napisze bo chyba najwyższy czas by ktoś zwróciłn a to uwage. ?
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 21 lip 2005, 13:24
A ty sie podlizujeszdamn....powiem tylko ze jestescie zalosni....czepiacie sie piwusa bo dostaliscie WP, a ktos inny nie...pff. Mozna by to porownac do "podworkowych sytuacji" typu <maaaaaaamoooooo bo on ma lizakaaa a ja nieeee!>. I co wam da to, ze oczernicie Piwusa? Satysfakce bo pokazecie jakie z Was "faaajne ziooomy" bo najezdzacie na moda? no to na prawde wymiatacie bo robicie z siebie idiotow, ale to taki drobny szczegol
Miko77
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio