Ostrzeżenia - komentarze - Strona 98

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 9:31

piwus pisze:Nie bedę dzisaj dawał, żadnych WP, boli mnie łeb, ide spac.
No mnie też bolał ale chyba od emocji i % :wink:

Także zdrówka życze Piwus i mam nadzieje ze co nie który nie unikna kary bana :twisted: Tym bardzie ze mi przydzielono 3 wp a nie 2 wiec chyba trzeba każde wykroczenie ocenić :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 lip 2005, 10:58

Sorry że post pod postem ale coś wygasa jak dam "zmień"

Mam pytanko Czy Wy panujecie nad insektami ?? Może zlikwidujmy WP ?? www.totalna_wiocha.pl ?? Co co pisać news ?? może je tylko na forum umieszczć ...

Aha i wykasujcie news o Gilardino w Milanie i tak juz kazdy wie a kibice Juve mają tak mokro ze zazdrość że tylko wstyd ludzi który wchodza tu z założeniem że coś przeczytają mądergo.

Płatny serwis piłkarski - najlepszy Dzidzius pamietasz ?? Pomysł o tym :!: :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 14:26

"Wczoraj były ciężkie chwile..." :lol:. Pamiętam jak przez mgłę, że coś pisał, ale nawet poprawnie mi to wyszło :twisted:. Chyba bedę tak cześciej z wami rozmawiał...

Figo11 pisze: Prosze Piwus tu masz link do tamtej rozmowy, w ktorej jest post pod postem, przegapilo się co :?: :roll:

Czyż zrobiłem z Ciebie idiotę :?:
Nie, jeszcze nie. Trochę brakuje :lol:. I dalej twerdzisz, że nie należy ci się WP, bo nie zauważyłem takie pierdoły jak post postem :shock:? Wybacz, ale mnie to trochę śmieszy, bo to trochę dwie różne sprawy. Z tego powodu pisaliście do admina?

jurek ch-no pisze:do wielkiego lorda piwusia: "Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
ta jakze elokwetna wypowiedzia obrazasz mnie powinienes dostac wp ale to niestety niemozliwe :( moim zdaniem jestes stronniczy ale to juz inna sprawa nastepnym razem mnie nie obrazaj ok? wiesz istnieje jeszcze cos takiego jak poczucie humoru ale niesty niektorzy go nie posiadaja ale trudno... :!:
Tej wypowiedzi nie rozumiem, ale jeśli Cię to bulwesuje aż tak bardzo, to pomyśl, że to miało odstraszyć od dyskusji ze mną. Od razu zrobi ci się lepiej :wink: :lol:. Ale widzę pewien trend. Nazywacie mnie panem, llordem, czasem nawet wielkim. W internecie nie musicie mnie tytuować, ale i tak czuję się doceniony :twisted:.
fanfci18 pisze:Piwus - przypomniej sobie co mi napisałes na privie po moim ostrzezeniu a potem przeglądnij 3-4 ostatnie strony tego tematu.
POZDRO.
No panowie milei zarzuty co do mojej pracy. Gdzieś musieli się wyżalić, więc ciężko im dawać WP za offtopic, czy inne przestępstwo zasługujące na ciężkie roboty...

Swoją drogą to jest bardzo ciekawe forum. Jedni piszą, ze powinna być większa swoboda, bo chcieliby się ponapinać, a drudzy tępią mnie, bo nie dałem ostrzeżenia za post pod postem. Można i tak :roll:.

:lol:
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Także zdrówka życze Piwus i mam nadzieje ze co nie który nie unikna kary bana :twisted:
Przejrzę tylko news o Gilardino, bo w końcu nie jestem sam na stronie, a jak wczoraj miałem wolne, to nie będę odrabial nazajutrz...
jurek ch-no pisze:moim zdaniem sciagniecie gilardino jest wielkim bledem poniewaz pomiedzy dwoma napastniami milanu bede istnial konflikt polityczny poniewaz Gilardino nie jest komunista wiec nie mam pojecia jak dogada sie z czerwonym Andryjem powinni sciagnac jakiegos prawdziwego komucha wtedy andryj rozumialby sie z nim bez slow...a o ile mi wiadomo alberto nie jest czerwony!!!
Dalej wszystko w porządku z czerwonymi Andrijami i nie powinienem dawać WP? Takie przyjacielskie pseudo...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 16:23

Jak dla mnie to możesz ich nie karac tylko czemu za takie same przewinienia karasz mnie.jestes nie konsekwentny, nie słowny a w dodatku na słowa jakies krytyki obużasz sie ze kazdy sie chce sie Ciebie pozbyc.
Ja chce tylko równego traktowania userów.i zgadzam sie z zaza co do wakacyjnych napinaczy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 16:28

Nikt nie chce się mnie pozbyć. To tylko taka mania prześladowcza.

Pisałem to konkretnie do osób, które skorzystały z tego, że mnie nie ma i dały upust emocjom.

Poza tym trochę co innego, prywatna rozmowa o o sposobach pojmowania kibicowania, a krytyka moda. Jakbym dał komuś WP za krytykowanie mojej osoby byłoby to trochę nie fair.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 17:20

Zastosuje sie do twojego podpisu i nie bede z toba rozmawiał
pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2005, 17:33

fanfci18 pisze:Zastosuje sie do twojego podpisu i nie bede z toba rozmawiał
pozdro

Chyba z soba :roll:

EDIT:

Wiem, wiem jestem zajebisty, ale pozwole Ci ze mna "rozmawiac", lubie dawac radoche takim jak ty :)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2005, 17:39 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 17:34

nie chyba takze z tobą.

EDIT:
1.naucz sie czytac ze zrozumieniem
2.ten tekst nie był do ciebie chyba ze jestes adwokatem piwusa
3."nie chce mi sie z toba gadac"

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 lip 2005, 17:06

Chyba nikt już tu nie panuje na tym wszystkim ???

Czemu jakoś dziwnym trafem pewne rzeczy które są aż przykre dla zwykłego szarego użytwownika tej strony przechodza bez zauważenia ??

Czemu nie zlikwidujecie tych wp ?? przeciesz jak tak ma byc to lepiej zrobić samowolke i gra :!:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 10:53

Widze że teraz już załkiem macie w dupie to co sie dzieje na stronie :!: Czemu Tylko Tomus i Piwus mają kontrolować pewne rzeczy ??

Niech napisze ktoś mądry z redakcji tu bym mógł mu za 3 minuty odpisac a nie że nawet posty nie bedą czytane. Przeciesz to co miało miejsce 2 i 3 dni temu pokazuje ze ten serwis obnizył loty o 50 % :!:

Czemu takim problemem jest stanowczość i konsekwencja ?????? Tak tu pisaliście o tych dwóch czynnikach a teraz co ??

Mam nadzieje że znajdzie sie ktos to jeszcze nad tym wszytskim panuje. Bo sądząc po braku odpowiedzi na moje wcześniejsze pytanie nikt juz nie panuje...

Płatny serwis - rozwiązaniem kliku ważnych problemów ... i nie koniecznie z wp tylko z tym że ktoś będzie wiedział co robi ... i za co

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 21 lip 2005, 12:32

jak wiecie jest okres wakacyjny i kazdy z nas potrzebuje odpoczynku. ale obiecujemy, ze juz wszystko wraci do nomy! obecnie polowa z nas jest na wakacjach a inni tez maja zyciw poza pilka.pl. ale niedlugo jesli nei zaraz to sie zmieni i wszystko wroi do normy :p widdac, ze mnei brakuje :D :D <zart>

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 21 lip 2005, 12:45

Beckhs no jasne i życze Tym nie którym miłego wypoczynku. Ale jak sie pisze o 12 godzinie że coś się zrobi o 16 a robi sie to tylko w 10 % i to w tak aż chamski sposób to wybacz....

Napisz czy będziesz przez jakieś 10 minut To cos Ci napisze bo chyba najwyższy czas by ktoś zwróciłn a to uwage. ?

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 21 lip 2005, 13:05

damn....powiem tylko ze jestescie zalosni....czepiacie sie piwusa bo dostaliscie WP, a ktos inny nie...pff. Mozna by to porownac do "podworkowych sytuacji" typu <maaaaaaamoooooo bo on ma lizakaaa a ja nieeee!>. I co wam da to, ze oczernicie Piwusa? Satysfakce bo pokazecie jakie z Was "faaajne ziooomy" bo najezdzacie na moda? no to na prawde wymiatacie bo robicie z siebie idiotow, ale to taki drobny szczegol :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 lip 2005, 13:19

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Beckhs no jasne i życze Tym nie którym miłego wypoczynku. Ale jak sie pisze o 12 godzinie że coś się zrobi o 16 a robi sie to tylko w 10 % i to w tak aż chamski sposób to wybacz....

Napisz czy będziesz przez jakieś 10 minut To cos Ci napisze bo chyba najwyższy czas by ktoś zwróciłn a to uwage. ?
Ja teraz też prawdopodobnie wyjadę do niedzieli na domek i jeszcze się sprawa pogorszy. Ostatnio robię tylę ile mogę, a i tak userzy mają pretensje, trochę to jest męczące dlatego muszę odpocząć (chociaż pogody nie ma :? ) :wink:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 21 lip 2005, 13:24

damn....powiem tylko ze jestescie zalosni....czepiacie sie piwusa bo dostaliscie WP, a ktos inny nie...pff. Mozna by to porownac do "podworkowych sytuacji" typu <maaaaaaamoooooo bo on ma lizakaaa a ja nieeee!>. I co wam da to, ze oczernicie Piwusa? Satysfakce bo pokazecie jakie z Was "faaajne ziooomy" bo najezdzacie na moda? no to na prawde wymiatacie bo robicie z siebie idiotow, ale to taki drobny szczegol
A ty sie podlizujesz :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”