Ostrzeżenia - komentarze - Strona 97

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 23:01

Ibrahimović18 napisał:

Jeśli za każdym razem, kiedy żartuję, ktoś będzie mi tłumaczył co ma na myśli, to sobie strzelę w łeb

zacytowałeś własną odpowiedź i dodałes jedynie minke " ", wcześniej napisałeś posta pod postem czyli ewidentne WP
Tak ciezko jest troche pomyslec :?: :? To nie jest moja wypowiedz tylko pana Piwusa :!: Pomysl troche co :?:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 23:06

No mili koledzy i koleżanki z Grupy Trzymającej Władze nie ma nikogo od 14 ?? Czekam na dwa wp i bany dla dzieci piszacych o swoich problemach w domu :D !!!

PROSZE PRZESTUDIOWAĆ KOMENTARZ DZISIAJSZE I POTRAKTOWAĆ WSZYSTKICH RÓWNO :wink:

TOMUS CHYBA NIE MA RÓWNYCH I RÓWNIEJSZYCH ??

BO POWOLI TU SIE WIOCHA ROBI DZIECI DZICIA ZA 1 EURO A W CZASIE SEZON ŻADNEGO NIE BĘDZIE.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lip 2005, 23:39

Mimo to Ibra nalezalo Ci się WP za posta pod postem i nabijanie wrecz..ja dostalem WP za przekrecenie jednej literki a Ty za dwa zlamania regulaminu nic, i co to ma być panie Piwus :?:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 23:46

Pan Piwus sobie leci w kulki ale niestety trzeba sie z tym pogodzic ze sa osoby na tym forum których zasady nie obowiązuja.Szkoda tych kilku prywatnych wiadomosci w których przekonywał mnie ze konsekwentnie daje ostrzezenia i bedzie to robił.
niestety taka jest prawda i licze sie ze pewnie otrzymam kolejne wp za krytykowanie wielkiego moda.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lip 2005, 23:55

Ja uwazam ze mamy racje i Piwus powinien stracic posade...napiszemy do Administratora serwisu...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lip 2005, 0:00

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Piwus i w zasadzie Tomus też czekam na dwa WP i bany dla dziecie co w czasie sezonu milczą :lol: :lol: Pamietajcie ci pisaliście ok. 25 dni temu :wink: Teraz czas pokazać że nie ma podziałów :lol: Jak to ktoś ładnie ują czas oczyścić strone :twisted: Zapraszem do lektury

Fanfci18 nie ma równych i równiejszych poprostu ten serwis troche traci swoją moc. To tak jak być mówiło o seksie nie mają pierwszego razu za sobą :lol: :lol:

P.S. Przypomniało mi się :roll: Moge wejść to profilu ojca ?? Czy nawet ktoś z redakcji na chwile ?? Bo coś potrzebuje :lol: Jest taka możliwość ? Dzieki Pozdro
Zaza już dawno mówiłem, że daje WP po równo. Nie chodzi o równych i równiejszych bo Ci kibice Juve co bluzgają Milan są dla mnie jednym wielkim wstydem. Ja tak nie robie. Staram się opanować nerwy i uspokoić sytuacje. Nie martw sie nie ma podziałów. Jeśli będziecie Nam pomagać to będzie wszystko w porządku. Pamiętaj, że nie jesteśmy w stanie przeczytać wszystkiego. Z Waszą pomocą uda Nam się poprawić stan tej strony.

Jeśli chodzi o wejście na profil ojca musisz poprosić admina bo niestety my nie mamy takiej opcji.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 0:03

Widzę, ze kucharki nie ma, to myszy harcują...

Zaraz się odniosę, ale pozwolicie, że poziomu nie skomentuje :roll:...

Co do tego, czy komunista w przypadku tym, jest obraźliwe, to dzisiaj lepiej niz Chłopaczek tego nie podsumuję.
Chłopaczek pisze:O ile o tyle sprzedawanie meczy i doping sa zwiazane ze sportem (oczywiscie nie z czysta rywalizacja i naturalnie ze uderzaja w klub albo osobe o to posadzana) to swiatopoglad i preferencje jakiegokolwiek sportowca juz ze sportem maja malo wspolnego.Proba zasiania zametu takimi w swoim zamysle oczerniajacymi kogos komentarzami w newsach o Gallianim i Gilardino na pewno nie ma na celu nic innego jak prowokacje.Co bardziej porywczy fani Milanu na pewno zareaguja na obrzucanie blotem swojego idola.
Od siebie dodam, że wyszukiwanie na siłę materiałów oczerniających przeciwnej na drużyny jest nie na miejscu. Oczywiście to pikuś, ale już wymyślanie przezwisk zasługuje na WP. Już samo to, że musze sie z tego tłumaczyć, jest żałosne. Zapewne w wieku cielęcym niejednokrotnie biegliście do rodzicielki z okrzykiem "Mamo on się przezywa :cry:", a jak mówi staropolskie przysłowie, nie rób drugiemu co Tobie nie miłe. Przeczytałem w gazecie, że idolem Buffona jest Mao. Od dziś nazywam go przy kazdej okazji komunistą, "czerwonym" buffonem. Weług waszych kryteriów jest to zupełnie zrozumiałe.

Apelacja odrzucona .*
Ibrahimović18 pisze:Pewnie dasz mi WP bo ty lubisz dawać ostrzezenia jak ktos prawde powie :!: :evil:
To podnosi moją samoocenę :roll:. Konstruktywna krytyka nie polega na argumentach taich jak powyżej. Ktoś mógłby powiedzieć, że to oszczerstwo, ale ja myślę, że po prostu źle się wyraziłeś.
fanfci18 pisze:Widac ze istnieje na forum "Grupa Trzymająca(modująca) Władze" i niestety nie ma szans aby im sie przeciwstawic, im wszystkow wolno.Widac ze sa równi i równiejsi.
To rzuca nowe światło na "komunistyczną" sprawę. Kiedyś mówiłem, że kłamstwo powtórzone nawet sto razy, nie staje się prawdą.
Figo11 pisze:Mimo to Ibra nalezalo Ci się WP za posta pod postem i nabijanie wrecz..ja dostalem WP za przekrecenie jednej literki a Ty za dwa zlamania regulaminu nic, i co to ma być panie Piwus :?:
Posta pod postem nie napisał, robienie ze mnie idioty jest niemile widziane. On tylko mnie zacytował, po czym dał emotikonkę. Nie musisz się tak troszczyć o kolegę. W swojej moderacyjnej łaskowości, na którą tak plujecie żółcią, wybaczyłem mu. Zabij mnie za to. Dostałeś WP, konkretnie za:
obraźliwe przekręcanie nazwy klubu
Zależy jak stawiasz literki... Dziwne, dwaj inni userzy zwrócili mi uwagę, że obraziłeś Juventus. Mylimy się wsyzscy w trójkę. A kiedy dostałeś WP, to w dwuch tematach napisałeś:
Figo11 pisze:Piwus jest tu rowno uprawnienie prawda :?: Ja z Lakierem dostalem po WP zaś pan o nicku Ibrahimović18 nie dostal WP a zlamał regulamin tak jak my, wiec prosze jemu dać WP lub mi usunąć :!:
Swoją prośbę motywujesz tym, że ktoś nie dostał ostrzeżenia za inne wykroczenie? Kpisz?

Apelacja oddrzucona *
Figo11 pisze:Ja uwazam ze mamy racje i Piwus powinien stracic posade...napiszemy do Administratora serwisu...
Jesli nie uzgadniałeś z administratorem posiadania dwóch kont licz się z szybkim banem :lol:. Bo takiego usera nie podejrzewam o rozdwojenie jaźni.
zawdi pisze:przeciez dobra, konkretna napinka to nieodzowny element kibicowania. nie ma co starac sie kijem zawrocic wisly. napinki beda i nic sie z tym nie zrobi, prowakacje tak samo. w koncu o to chodzi. to jest forum pilkarskie, a zadnemu kibicowi napinka nie powinna byc obca.
czerwony andrij i koszyki sa potrzebne. na forum jak na forum, ale w komentarzach pod newsami powinna byc wieksza swoboda. w koncu to sa komentarze kibicow. napinka i wjazdy byc musza!!!
gdyby nie bylo napinek to nikt by tu z nikim nie gadal...
nie ma co sie jarac wp za post pod postem, jak ktos przesadza to bedzie zbanowany, jak nie to nie. nie martwcie sie...
Tak napinka to wspaniały wynalazek. Idz się ponapinaj na forum Legii, zobaczymy ile tam popiszesz :roll:. Napinka, to chyba najbardziej tępiona przypadłość internetowa. Oczywiście tuż po groźbach pod adresem policji, bo wtedy rozpoczynają dochodzenie :lol:.

*Apelacje są orzucone tylko przeze mnie. Zawsze jest wyższa instancja, ale w tym temacie nie musicie się pienić, że ją "wykorzystacie" :lol:.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2005, 0:39 przez petru, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 lip 2005, 0:06

Tomusmc pisze:
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Piwus i w zasadzie Tomus też czekam na dwa WP i bany dla dziecie co w czasie sezonu milczą :lol: :lol: Pamietajcie ci pisaliście ok. 25 dni temu :wink: Teraz czas pokazać że nie ma podziałów :lol: Jak to ktoś ładnie ują czas oczyścić strone :twisted: Zapraszem do lektury

Fanfci18 nie ma równych i równiejszych poprostu ten serwis troche traci swoją moc. To tak jak być mówiło o seksie nie mają pierwszego razu za sobą :lol: :lol:

P.S. Przypomniało mi się :roll: Moge wejść to profilu ojca ?? Czy nawet ktoś z redakcji na chwile ?? Bo coś potrzebuje :lol: Jest taka możliwość ? Dzieki Pozdro
Zaza już dawno mówiłem, że daje WP po równo. Nie chodzi o równych i równiejszych bo Ci kibice Juve co bluzgają Milan są dla mnie jednym wielkim wstydem. Ja tak nie robie. Staram się opanować nerwy i uspokoić sytuacje. Nie martw sie nie ma podziałów. Jeśli będziecie Nam pomagać to będzie wszystko w porządku. Pamiętaj, że nie jesteśmy w stanie przeczytać wszystkiego. Z Waszą pomocą uda Nam się poprawić stan tej strony.

Jeśli chodzi o wejście na profil ojca musisz poprosić admina bo niestety my nie mamy takiej opcji.
To myslisz ze te forum sie poprawi od szpiegowania i gadania na siebie. Czasem trzeba sie powyzywac, troche wylgarniej potłumaczyc, a na to moglibyscie przymkna oko, bo ja juz jestem na wylocie, a prowokacje sa!! :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lip 2005, 0:18

przeciez dobra, konkretna napinka to nieodzowny element kibicowania. nie ma co starac sie kijem zawrocic wisly. napinki beda i nic sie z tym nie zrobi, prowakacje tak samo. w koncu o to chodzi. to jest forum pilkarskie, a zadnemu kibicowi napinka nie powinna byc obca.
czerwony andrij i koszyki sa potrzebne. na forum jak na forum, ale w komentarzach pod newsami powinna byc wieksza swoboda. w koncu to sa komentarze kibicow. napinka i wjazdy byc musza!!!
gdyby nie bylo napinek to nikt by tu z nikim nie gadal...
nie ma co sie jarac wp za post pod postem, jak ktos przesadza to bedzie zbanowany, jak nie to nie. nie martwcie sie...

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 19 lip 2005, 0:22

Ile trwa okres Zbanowania Usera :roll: , bo zbanaowaliscie Smitu i Buncha oni wroca jescze na to forum :?: , pytam z ciekawosci 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 lip 2005, 0:23

Miko77 pisze:Ile trwa okres Zbanowania Usera :roll: , bo zbanaowaliscie Smitu i Buncha oni wroca jescze na to forum :?: , pytam z ciekawosci 8)
21 dni

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 lip 2005, 0:42

Nie bedę dzisaj dawał, żadnych WP, boli mnie łeb, ide spac.

Poza tym dobrze ze nie pojechałem na tydzien, bo jak po nicałych 24 godzinach obrabiaja mi tylek, to po tygodniu nawet na mojej matce nie byloby suchej nitki.

Jak ktos chc poczytac co sadze o waszych roszczeniach, to zeedytowalem poprzedniego posta.

mielej nocy

Sorry edit . Widze ze jak mnie nie ma, to na głównej stronie jeźdza sobie od czlonkow meskich. Faktycznie, jeśli chce, żeby serwis się rozwijał powinienem odejść :roll:.

jurek ch-no
Junior
Junior

Ach ten wspanialy piwus!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jurek ch-no » 19 lip 2005, 1:02

do wielkiego lorda piwusia: "Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
ta jakze elokwetna wypowiedzia obrazasz mnie powinienes dostac wp ale to niestety niemozliwe :( moim zdaniem jestes stronniczy ale to juz inna sprawa nastepnym razem mnie nie obrazaj ok? wiesz istnieje jeszcze cos takiego jak poczucie humoru ale niesty niektorzy go nie posiadaja ale trudno... :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 lip 2005, 1:18

piwus pisze:
Figo11 pisze:Mimo to Ibra nalezalo Ci się WP za posta pod postem i nabijanie wrecz..ja dostalem WP za przekrecenie jednej literki a Ty za dwa zlamania regulaminu nic, i co to ma być panie Piwus :?:
Posta pod postem nie napisał, robienie ze mnie idioty jest niemile widziane. On tylko mnie zacytował, po czym dał emotikonkę. Nie musisz się tak troszczyć o kolegę. W swojej moderacyjnej łaskowości, na którą tak plujecie żółcią, wybaczyłem mu. Zabij mnie za to. Dostałeś WP, konkretnie za:
obraźliwe przekręcanie nazwy klubu
Zależy jak stawiasz literki... Dziwne, dwaj inni userzy zwrócili mi uwagę, że obraziłeś Juventus. Mylimy się wsyzscy w trójkę. A kiedy dostałeś WP, to w dwuch tematach napisałeś:
Figo11 pisze:Piwus jest tu rowno uprawnienie prawda :?: Ja z Lakierem dostalem po WP zaś pan o nicku Ibrahimović18 nie dostal WP a zlamał regulamin tak jak my, wiec prosze jemu dać WP lub mi usunąć :!:
Swoją prośbę motywujesz tym, że ktoś nie dostał ostrzeżenia za inne wykroczenie? Kpisz?

Apelacja oddrzucona *
Figo11 pisze:Ja uwazam ze mamy racje i Piwus powinien stracic posade...napiszemy do Administratora serwisu...
Jesli nie uzgadniałeś z administratorem posiadania dwóch kont licz się z szybkim banem :lol:. Bo takiego usera nie podejrzewam o rozdwojenie jaźni.
Nie ma dwoch kont bo mam stałe IP zresztą na co mi 2 konta :roll: :?:

Prosze Piwus tu masz link do tamtej rozmowy, w ktorej jest post pod postem, przegapilo się co :?: :roll:

Czyż zrobiłem z Ciebie idiotę :?:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 lip 2005, 9:15

Piwus - przypomniej sobie co mi napisałes na privie po moim ostrzezeniu a potem przeglądnij 3-4 ostatnie strony tego tematu.
POZDRO.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”