Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lip 2005, 1:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 1:11
Ale czy dostalem 2 WP za "Czerwonego Andrija" czy za "Andrija komuniste" zastanow sie troOd kiedy słowo Czerwonu i kominista jest zakazane lub obrażliweW perspektywie całego dnia, nie mam wręcz zielonego pojecia co masz na myśli. Szczególnie, że niezwykłą radochę miałeś pisując "Andrij Komunista, Andrij Komunista".
I napiszę Ci to samo co w privie. Jesli nie możesz wytrzymać bez prowokowania/obrażania kibiców/piłkarzy AC Milan, może pora zmienić forum na bardziej... juventusowe?
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 1:12
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lip 2005, 2:53
Konkretniej dostałeś WP za powtarzanie tego chyba po raz 10 dzisiaj/wczoraj.Ale czy dostalem 2 WP za "Czerwonego Andrija" czy za "Andrija komuniste" zastanow sie troOd kiedy słowo Czerwonu i kominista jest zakazane lub obrażliwe
slyszeliscie ze Andryj niejaki SZEWA kryptonim "czerwony andryj" zostal mianowany na przywodce bojowek komunistycznych we Włoszech??? no prosze i na obczyznie mozna sie dorobic...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 8:51
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 9:10
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2005, 9:13
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 9:36
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 10:46
Niby dlaczego ? ;]_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dobrze Ci radze przeczytaj uważnie artykuł o Lucarelli'm![]()
Czarny totek tak? ;]_*For_zaza_Milan*_ pisze: A moze przytoczymy co prasa pisała jak zapadł wyrok wpewnej sprawie która do tej pozy jest ciosem w Calcio i przynosi swtyg tej pięknej lige ??
Janukowicz wspieral Futbol na Ukrainie dlatego Sheva go wspieral, co nie zmienia faktu ze z tego powodu go mozna nazwac "Czerwonym", ale po co?Chlopaczek pisze:
"Oficjalnie wspieral".To bardzo dziwne.Przyznam sie ze raz czytalem ze wspieral innym razem ze nie wspieral wiec trudno mi dojsc prawdy.Jednak w czerwcu Juszczenko mianowal Shevchenke swoim doradca.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 11:10
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 11:21
Daj sobie spokoj chlopie, Piwus jest przede wszystkim aktywnym modem, a wielkich bledow tez nie robi, zreszta powinienes sie cieszyc ze nie masz bana bo za post pod postem chyba nie dostales ostrzezenia a czesto to robiles. Poprostu nie zwracaj uwagi na zaze i spolke i spokojnie sobie pisz w tematach o Juve.Ibrahimović18 pisze:PIWUSZalezy ci na tym ,zeby "pilka.pl" sie rozwijała
Zeby wszystkim bylo przyjemniej .lepiej ,ciekawiej
i bez cenzury
![]()
Jeśli tak to mam dla ciebie dobrą radę: Zrezygnuj dla dobra ogółu z funkcji Mod'a ,sa inni ,lepiej wykonujacy swoja prace (bez urazy) ,ktorzy nie wprowadzaja cenzury i nie dają WP za kolory![]()
Pewnie dasz mi WP bo ty lubisz dawać ostrzezenia jak ktos prawde powie![]()
![]()
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 11:31
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 11:47
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 18:06
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lip 2005, 22:57
Ibrahimović18 pisze:PIWUSZalezy ci na tym ,zeby "pilka.pl" sie rozwijała
Zeby wszystkim bylo przyjemniej .lepiej ,ciekawiej
i bez cenzury
![]()
Jeśli tak to mam dla ciebie dobrą radę: Zrezygnuj dla dobra ogółu z funkcji Mod'a ,sa inni ,lepiej wykonujacy swoja prace (bez urazy) ,ktorzy nie wprowadzaja cenzury i nie dają WP za kolory![]()
Pewnie dasz mi WP bo ty lubisz dawać ostrzezenia jak ktos prawde powie![]()
![]()
zacytowałeś własną odpowiedź i dodałes jedynie minke "Ibrahimović18 pisze: Jeśli za każdym razem, kiedy żartuję, ktoś będzie mi tłumaczył co ma na myśli, to sobie strzelę w łeb
Piwus pisze: Elokwentna wypowiedz .
Ale nie dam Ci WP, bo przecież to by nic nie dało. Nic byś się nie nauczył.
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio