Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 17:55
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 18:10
Jak juz mowa o parodiach to kto ogladal Hot Shots ?? parodia Top Guna ....Tomusmc pisze:Hehe bez kitu dobre wspomnieniaTeraz w 2005 ma powstać Straszny Film 4
ciekawe co tym razem sparodiują
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 18:38
Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohateraTomusmc pisze:Jeśli ten film Ciebie śmieszył to fajnie oglądasz filmy. Chyba Ci się z czymś pomyliło bo "Chłopaki z Sąsiedztwa" to jest dramatmetol pisze:Jeszcze lubie takie przygłupie komedie typu Chłopaki z sąsiedztwa,![]()
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 18:47
A jeśli tak to zwracam honormetol pisze:Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohateraTomusmc pisze:Jeśli ten film Ciebie śmieszył to fajnie oglądasz filmy. Chyba Ci się z czymś pomyliło bo "Chłopaki z Sąsiedztwa" to jest dramatmetol pisze:Jeszcze lubie takie przygłupie komedie typu Chłopaki z sąsiedztwa,![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 18:50
Ok nie ma sprawy. Nie obraziłem się przecieżTomusmc pisze:A jeśli tak to zwracam honormetol pisze:Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohateraTomusmc pisze:
Jeśli ten film Ciebie śmieszył to fajnie oglądasz filmy. Chyba Ci się z czymś pomyliło bo "Chłopaki z Sąsiedztwa" to jest dramat![]()
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 kwie 2005, 20:18
Tak w kwestii formalnej to ten film nazywa się "Chłopaczki z sąsiedztwa" a nie "Chłopaki..."metol pisze: Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 20:25
Tomusmc to ja Tobie teraz zwracam honorPisakk pisze:Tak w kwestii formalnej to ten film nazywa się "Chłopaczki z sąsiedztwa" a nie "Chłopaki..."metol pisze: Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera![]()
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 kwie 2005, 20:28
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2005, 9:18
No ja osobiscie polecam Scary Movie 1, Ace Ventura : Psi detektyw, Gupi i głupszy, To nie jest kolejna komedia dla kretynów, a z takich powazniejszych filmow towazi15 pisze:Ja nie moge sie juz doczekac hororu "The Ring 2" Mam miec juz w poniedzialek, pierwsza wersje oglodalem 3 razy i za kazdym razem mialem gesia skórke na rekach . A tak wogule to lubie Horory i Thillery czasem sobie obejze tez komedie. A jakie wy polecacie komedie... Chetnie bym sobie obezjazl jakos...
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 kwie 2005, 9:46
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 16 maja 2005, 19:09
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 maja 2005, 20:22
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 maja 2005, 20:55
Nie powiem, nawet ciekawy filmik. Ale nie udało mi się utożsamić z żadnym z bohaterów
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: binek » 18 maja 2005, 21:13
binek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 maja 2005, 5:49
RoRo
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio