Najlepsze filmy - Strona 10

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 17:55

Hehe bez kitu dobre wspomnienia :D Teraz w 2005 ma powstać Straszny Film 4 :) ciekawe co tym razem sparodiują ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 18:10

Tomusmc pisze:Hehe bez kitu dobre wspomnienia :D Teraz w 2005 ma powstać Straszny Film 4 :) ciekawe co tym razem sparodiują ;)
Jak juz mowa o parodiach to kto ogladal Hot Shots ?? parodia Top Guna .... :D:D:D i wogoel tez parodia Rambo to jest ...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 18:38

Tomusmc pisze:
metol pisze:Jeszcze lubie takie przygłupie komedie typu Chłopaki z sąsiedztwa,
Jeśli ten film Ciebie śmieszył to fajnie oglądasz filmy. Chyba Ci się z czymś pomyliło bo "Chłopaki z Sąsiedztwa" to jest dramat :?
Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 18:47

metol pisze:
Tomusmc pisze:
metol pisze:Jeszcze lubie takie przygłupie komedie typu Chłopaki z sąsiedztwa,
Jeśli ten film Ciebie śmieszył to fajnie oglądasz filmy. Chyba Ci się z czymś pomyliło bo "Chłopaki z Sąsiedztwa" to jest dramat :?
Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera
A jeśli tak to zwracam honor :)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 18:50

Tomusmc pisze:
metol pisze:
Tomusmc pisze:
A jeśli tak to zwracam honor :)
Ok nie ma sprawy. Nie obraziłem się przecież :wink: . A tak serio to jest zaje...dwabisty film. Szczególnie ten gośc co mówią na niego Wściekły Pies... chodzi z jakimiś karabinami po mieście w takich fajnych różowych kapciach(bamboszach) :lol: boki zrywać

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 kwie 2005, 20:18

metol pisze: Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera
Tak w kwestii formalnej to ten film nazywa się "Chłopaczki z sąsiedztwa" a nie "Chłopaki..." :wink:

Ale muszę przyznać, że film oglądałem i był świetny :)

Szczególnie ten tekst Wściekłego Psa: "Które buty pasują do Uzi? Te? Czy różowe bambosze?" :lol: :lol:

Obejrzałbym sobie jeszcze raz :lol:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 20:25

Pisakk pisze:
metol pisze: Są dwa film o tytule Chłopaki z sąsiedztwa: jeden to jak mówisz film obyczajowy a drugi to komedia!!! W tej komedii gra np ten aktor z White Chicks i gra tam głównego bohatera
Tak w kwestii formalnej to ten film nazywa się "Chłopaczki z sąsiedztwa" a nie "Chłopaki..." :wink:
Tomusmc to ja Tobie teraz zwracam honor :oops:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 kwie 2005, 20:28

Ja nie moge sie juz doczekac hororu "The Ring 2" Mam miec juz w poniedzialek, pierwsza wersje oglodalem 3 razy i za kazdym razem mialem gesia skórke na rekach . A tak wogule to lubie Horory i Thillery czasem sobie obejze tez komedie. A jakie wy polecacie komedie... Chetnie bym sobie obezjazl jakos... :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2005, 9:18

wazi15 pisze:Ja nie moge sie juz doczekac hororu "The Ring 2" Mam miec juz w poniedzialek, pierwsza wersje oglodalem 3 razy i za kazdym razem mialem gesia skórke na rekach . A tak wogule to lubie Horory i Thillery czasem sobie obejze tez komedie. A jakie wy polecacie komedie... Chetnie bym sobie obezjazl jakos... :)
No ja osobiscie polecam Scary Movie 1, Ace Ventura : Psi detektyw, Gupi i głupszy, To nie jest kolejna komedia dla kretynów, a z takich powazniejszych filmow to

:arrow: Zwycięstwo
:arrow: Teksaska Masakra pila mecaniczna
:arrow: Rio Bravo ( :D:D:D:D )

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 kwie 2005, 9:46

Sciagnełem sobie Ring 2, ale nie mialem czasu go obejrzec...(jedynka byla bardzo dobra).

Wczoraj ogladałem "wieczny student", polecam :lol: , bardzo smieszny film(troche zboczony 8) ), ale długo sie tak nie smialem :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 16 maja 2005, 19:09

POLECAM :D :

Obie czesci filmu ''The Ring''

super horror "Teksanska masakra ..." (chodzi mi ota nowa wersje)

wyciskacz łez ''Pearl Harbor'' (zawsze na nim na plakanie mi sie zbiera :wink: 8) )

To by było na tyle jak sobie przypomne jescze cos to napisze (nieogladam telewizji, tylko wiadomosci moj kontakt z filmem to raczej tylko komputer :) )

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 18 maja 2005, 20:22

Jako, że Gwiezdne wojny zbliżają się wielkimi krokami przedstawiam wam 2 fanfilmy inspirowane własnię tym filmem.

DUALITY (2001) reż. Mark Thomas i Dave Macomber - pojedynek na świetlne miecze

TROOPS (1997) reż. Kevin Rubio

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 maja 2005, 20:55

Nie powiem, nawet ciekawy filmik. Ale nie udało mi się utożsamić z żadnym z bohaterów :P. Swoją drogą, to był amatorski film? Bo jeśli tak to goście od efektów specjalnych w "Wiedzminie" i innych poslkich gniotach, powinni się zapaść pod ziemię :roll:.

Awatar użytkownika
binek
Junior
Junior

The Football Factory

Post Wyświetl pojedynczy post autor: binek » 18 maja 2005, 21:13

The Football Factory!! To jest dobry filmik. Pilke widac tylko raz w calym filmie ale to nic :D Warto obejżeć :) Jesli kibice w anglii naprawde są tacy to lol :mrgreen:[/b]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 maja 2005, 5:49

Mi sie podoba : "Hackers 2, The operation Takedown" :arrow: PRzed chwila mi sie sciaglo a goladalem juz dwa razy w TV. Jak ktos lubi filmy o hackerach to jest to dobra pozycja :P

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”