Druga kwestia co sie wczoraj stalo ze juz macie troszke wybrakowany stadion?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lis 2010, 14:54
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2010, 15:24
Wisła zapłaci więc pewnie podadzą za co płacą.Bienias pisze: Druga kwestia co sie wczoraj stalo ze juz macie troszke wybrakowany stadion?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 lis 2010, 16:03
Jeśli oglądałeś w tv to mogłeś odnieść złe wrażenie ponieważ trybuna na która był widok przez większą częśc meczu była najmniej zapełnionaBienias pisze:Moze cos mnie ominelo ale czemu na meczu z Wisla polowa stadionu byla pusta?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 lis 2010, 16:08
Spora rozbieżnośćmajer13 pisze:Z danych oficjalnych strony podają 14 tysiące ale tyle samo był na Zagłebiu więc na pewno odpada - bardziej prawdopodobna wersja mówi o 30 tysiącach i do niej bym sie przychylił
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 lis 2010, 16:22
Źle napisałemZico_FCI pisze:Spora rozbieżność![]()
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 lis 2010, 17:21
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lis 2010, 17:31
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2010, 18:20
Nie wiem o jakim daniu ciała mówisz. Zarzuty wysuwane wobec stadionu są tak bezsensowne, że głowa boli. Akurat w Poznaniu jest problem, żeby pokonywać obiekt z trybuny na trybunę, przynajmniej jeśli chodzi o całość. Co nie zmienia faktu, że nie ma w tym nic złego, bo stadion tu nie ma nic do rzeczy. Jeśli przyjeżdżają debile to stadion może być ogrodzony drutem pod napięciem a i tak nic im to nie pomoże. Co toalety może także były źle rozplanowane i kolor krzesełek także może jest nie taki. Nie widziałem, żeby w Anglii była potrzeba odgraniczania kibiców np. na Stamford Bridge i żeby tam nie mieli problemu z okrążeniem obiektu jeśli by chcieli. Tylko tam są normalni kibice.Wilmore pisze:Tam akurat jest kretyński układ z miastem w sprawie budowy stadionu i nie zdziwię się, jeśli stadionu nie zamkną, bo miasto dało ciała przy planowaniu stadionu.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 lis 2010, 18:22
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 lis 2010, 18:25
Moja wypowiedź o równych i równiejszych opierała się na tym, że nam stadion zamknięto za brzydkie słowo za transparencie. Jestem po prostu ciekaw konsekwencji PZPN-u w karaniu bogatszych.MENDEZ pisze:Jestem ciekaw na czym wysuwacie wnioski, ze stadion należy zamknąć...
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lis 2010, 18:51
A jak wygląda sektor dla gości w Poznaniu? Nie ma żadnych błędów Twoim zdaniem?Nie wiem o jakim daniu ciała mówisz.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 01 lis 2010, 19:00
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 lis 2010, 19:10
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lis 2010, 19:15
A gdzie ja chcę zamykać stadion?Nie trzeba zamykać, wystarczy poprawić pewne rzeczy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 01 lis 2010, 19:49
Stadion jest dobry. Wcale nie jest duży. Chyba oglądacie tylko ligę angielską i niemiecką, że dziwią was niepełne stadiony. W Anglii są zawsze pełne bo są za małe... taki Liverpool czy ManCity powinny mieć gdzieś na 80 tys. a nie czterdzieści pare. Tylko kilka przykładów: Milan - stadion na 80 tys, średnia 50, Ateny - stadion na 71 tys. średnia PAO - 27 tys. Rzym stadion 72 tys. - Lazio i Roma po 35-40 tys. FC Porto stadion 52 tys. średnia 33, Shchtar stadion na 52 tys, średnia 27, dalej wielka Maracana na 95 tys. Flamengo ok. 42 tys, Flu 40, Barcelona Guayaquil stadion 59 tys. średnia ponad 10, Hajduk Split stadion 35 tys, średnia ok 9 tys, Crvena Zvezda - stadion 51 tys, średnia 11. Kair - Al Ahly 74 tys, średnia 30, Mexico City - Azteca - Club America 105 tys, średnia 40-60tys., Teheran - stadion 95 tys, średnia Esteghlal i Persepolis ok. 40-50 tys... i tak można wypisywać.Bienias pisze:Moze cos mnie ominelo ale czemu na meczu z Wisla polowa stadionu byla pusta? Juz dochodza do mnie sluchy ze wybudowaliscie taki duzy stadion specjalnie na Legie![]()
Druga kwestia co sie wczoraj stalo ze juz macie troszke wybrakowany stadion?
Unista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio