Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lis 2012, 17:12
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lis 2012, 17:22
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lis 2012, 18:03
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lis 2012, 18:07
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 24 lis 2012, 18:33
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 lis 2012, 18:39
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lis 2012, 19:42
Dembele?Swoją drogą kogo widzicie w zimie jako potencjalne wzmocnienie o wyżej wymienionym profilu? Ja w zimowym okienku transferowym nie widzę żadnego dostępnego gracza, który spełniałby te kryteria.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 24 lis 2012, 20:03
O Strootmanie mówi się od dłuższego czasu dużo, a od pewnego jeszcze więcej, w kontekście transferu do United, ale też nie wiem, czy do takiego transferu mogłoby dojść w zimie - włodarze PSV zarzekają się, że osłabiania drużyny w zimowym okienku na pewno nie będzie i lidera Eredivisie łatwo zrozumieć - tym bardziej, że Stro to ich najlepszy zawodnik.Kamil232 pisze:Dembele?Szczerze mówiąc ja słabo śledzę inne ligi, więc Ci nie wymienię. Dużo się plotkuje ostatnio o Strootmanie na twiterze min. ten zipek co pisał o Dembele w sierpniu
Jest jeszcze ten Wanyama.
Bouma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 lis 2012, 20:25
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 lis 2012, 21:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 lis 2012, 22:26
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 lis 2012, 0:39
Zacznę od początku. Nie lubię permanentnego narzekania. Już jakiś czas temu wypowiadałem się nt stanu naszego środka pola i jego braków. Wskazałem idealny wg mnie typ zawodnika i o ironio, po wielu miesiącach większość już zgadza się, że to nie grajek ala Sneijder jest brakującym fragmentem naszej układanki. Problem jest również taki, że niezwykle trudno znaleźć dla nas odpowiedniego kandydata, bo rzadko która klasowa drużyna gra obecnie dwójką w środku pola. Tutaj widzę problem, z którym trzeba się będzie w końcu zmierzyć. Nie widzę jednak sensu w tym, aby niemal co tydzień wspominać o tym. Okienko zamknięte, trzeba sobie radzić, a materiał którym dysponujemy IMO jest zacny(nie idealny )i jestem przekonany, że stać nas na dużo więcej niż to co pokazaliśmy w dwóch poprzednich ligowych starciach.I wątpię czy się doczekamy, zresztą jeszcze nie dawno sam go mocno krytykowałeś, a teraz się okazuje, że nie można sprowadzić kogoś kto da nam więcej niż on?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 lis 2012, 1:24
Permanentne pisanie, że wszystko jest ok, kiedy nie jest to żadne rozwiązanie. To jak myślenie, że po zbiciu termometra zniknie temperatura.Zacznę od początku. Nie lubię permanentnego narzekania. Już jakiś czas temu wypowiadałem się nt stanu naszego środka pola i jego braków. Wskazałem idealny wg mnie typ zawodnika i o ironio, po wielu miesiącach większość już zgadza się, że to nie grajek ala Sneijder jest brakującym fragmentem naszej układanki. Problem jest również taki, że niezwykle trudno znaleźć dla nas odpowiedniego kandydata, bo rzadko która klasowa drużyna gra obecnie dwójką w środku pola. Tutaj widzę problem, z którym trzeba się będzie w końcu zmierzyć. Nie widzę jednak sensu w tym, aby niemal co tydzień wspominać o tym. Okienko zamknięte, trzeba sobie radzić, a materiał którym dysponujemy IMO jest zacny(nie idealny )i jestem przekonany, że stać nas na dużo więcej niż to co pokazaliśmy w dwóch poprzednich ligowych starciach
Przecież akurat o Andersonie to ja od paru tygodni piszę, że powinien grać. Więc nie bardzo wiem o co kaman. Problem jest taki, że skoro przez parę lat nie był w stanie przez parę miesięcy utrzymać wysokiej formy, to choćby rachunek prawdopodobieństwa wskazuje, że należy być ostrożnym co do jego dyspozycji na dłuższym dystansie. My jesteśmy Manchester United drużyna aspirująca do najlepszej na świecie i w pierwszej 11 powinniśmy my mieć zawodników co do których należałoby mieć pewność co do ich klasy, a nie liczenie na paro tygodniowe zrywy jednego czy drugiego gracza. Forma jest tymczasowa, klasa permanenta. I dlatego jak się wstawia do napadu takiego Roo to może mieć słabszą formę przez jakiś czas, ale każdy zna jego klasę, to samo z RVP etc. W przypadku naszych środkowych pomocników tak nie jest.Widzę również, że Anderson wcale w tym sezonie nie jest chimeryczny. Jak dostaje szanse, to już wykorzystuje. Bardzo rzadko w ostatnim czasie zawodzi i na pewno zasługuje na to, żeby grać częściej. Oczywiście, można mówić że to oferma i wcześniej czy później wróci do dyspozycji z poprzednich sezonów, ale tutaj wracamy do punktu wyjścia - są pozytywne przesłanki, więc na kij będę narzekał?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 lis 2012, 3:08
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 lis 2012, 9:01
O to właśnie chodzi. problem jest jednak taki, że Fergie nie uczy się na błędach. Tyle tylko, że zastanawiam się czy to nie jest czasem strategia przebiegłego staruszkaInna rzecz, że dzisiaj problemem był nie tyle brak klasowych graczy w naszym składzie o ile ich niewłaściwy dobór przez Szkota do wyjściowej jedenastki.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio