Wrogowie i kumple na forum - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 12 sty 2005, 14:04

Loczek :arrow: facet naprawde mądrze pisze, zaczynam go lubieć 8)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 sty 2005, 14:23

Loczek - jest spoko gościem poznałem go troszke na innym forum i widać że wie co pisze i pisze mądrze i zna sie na tym.

Bellus - Takie samo zdanie co o Loczku.

Axel Hammond - Nic do nie go nie mam, fakt że z tym kawałkiem mięsa to przesadził ale może to przypadek.

I jeszcze wiele innych ludzi ale Ci to są goście.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 sty 2005, 16:26

rebuzz i jaget sa chyba jedynymi osobami ktore na mnie wywarly pozytywne wrazenie...wiedza o czym mowia, bronia swojego zdania i ogol :D

Bunch za to kojazy mi sie z Narcyzem...szczegulnie po temacie o jego "wyczynach" z pilka i zbiorem "specjalnych fotek" w innym temacie... Bez obrazy, ale jakos mi nie podpadles Bunch...powod...nie wiedza o tym co to sa genitalia i ogulna (czasem) niewiedza o tym co piszesz.... :wink: :wink:
Ostatnio zmieniony 19 sty 2005, 12:51 przez Andreyew, łącznie zmieniany 1 raz.

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 12 sty 2005, 22:51

No ja jestem tu nowy ale ośmielę się wypowiedzieć że najbardziej lubię Loczka, który to jest moim przyjacielem i za którego sprawą trafiłem na to forum. Lubie też Qrczaka bo ma dużo więdzę na temat piłki i nożna z nim pogadać na luzie oraz Tomusmc'a bo w sposób kulturalny potrafi wyrazić swoje zdanie jednak oceniam go na podstawie kilku postów, gdyż jak powiedziałem jestem tu nowy

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 16 sty 2005, 22:41

Ja tam narazie nie mam wrogow na forum, wszystkich lubie, a ci ktorych lubie najbardziej wiedza o kogo chodzi. Musze napisac jedna rzecz co mnie denerwuje u pewnego usera: Tak czesto jak on zmienia ulubione druzyny to nawet kurs Euro wolniej sie zmienia :D Z tego co pamietam to na tym forum juz z 5 razy zmienial ulubione druzyny,ostatnie patrze na gg jego opis "chelsea musi wygrac z manu" pozniej wygladal tak " Manu rzadzi,walic chelsea"- moim zdanie jest to typowy kibic zmieniajac upodobanie jak choragiewka, nie bede pisal kto to bo chyba wszyscy sie domyslaja :twisted:
pozdro

TschikFCB
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TschikFCB » 17 sty 2005, 9:16

Ja mało znam osób na forum więc lubie jedynie Theo i rebuzza. Kiedyś było jakieś zamieszanie z nim ale wtedy ktoś się włamał mi na profil i wypisywał głupoty. Miło mi iż moge teraz wytłumaczyć nie porozumienie. :wink:
Wrogów na forum żadnych nie mam na szczęscie...

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 18 sty 2005, 12:36

Ostatnio polubiłem( :!: ) wroga publicznego nr 1 , Axela Hammonda.Nikt mi nie zarzuci, Axel ma największe poczucie humoru

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 18 sty 2005, 13:11

Ja lubie Brazzo, jeszcze jest kilku użytkowników, którzy znają się na rzeczy. Lubie wszystkich fanów Bayernu (oczywiście tych prawdziwych). :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 sty 2005, 15:37

Andreyew pisze:rebuzz jest chyba jedyna osoba ktora na mnie wywarla pozytywne wrazenie...wie o czym mowi, broni swojego zdania i ogol :D

Bunch za to kojazy mi sie z Narcyzem...szczegulnie po temacie o jego "wyczynach" z pilka i zbiorem "specjalnych fotek" w innym temacie... Bez obrazy, ale jakos mi nie podpadles Bunch...powod...nie wiedza o tym co to sa genitalia i ogulna (czasem) niewiedza o tym co piszesz.... :wink: :wink:
Acha, bo jest reguła, iz można dać tylko jedną fotke w tym dziale, a danie więcej niż jednej fotki to już podpada pod grzech/przestepstwo/pochańbienie/narcyzm TAK?!

Acha i ciesze sie, iż GENITALIA stanowią odgrywającą rolę w stosunkach międzyludzkich.

Acha, czyli np. Inni profesjonalni Freestylowcy z Polski, czyli www.freestyle-lg.prv.pl NIE MOGĄ zamieśczać swoich klipów z piłka, ponieważ będą uznani za Narcyzowatych, tak, bo to tak z kontekstu wypowiedzi wynika.

Jestes jakiś chłopie dziwny i nei widze sensu w tym co napisałeś.... :arrow:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 sty 2005, 19:32

Wolnosc slowa stary poprostu tak mi to wyglada, jak ja ci nie pasuje to przyjmuje to do wiadomosci i nie skarże sie. Czlowieku czy ty nie umiesz wogule przyjac slow krytyki, niewszyscy musza cie uwielbiac.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 19:49

BUNCH pisze:Acha i ciesze sie, iż GENITALIA stanowią odgrywającą rolę w stosunkach międzyludzkich.
co do tego to nie mam zadnych watpliwosci, wyobrazasz sobie takie miedzyludzkie stosunki bez genitalii :wink: .

zeby mnie nie posadzono o offtopic: kumpli nie mam, wrogow chyba rowniez, choc sa osoby ktorych nie darze zbytnim szacunkiem

pozdro

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 sty 2005, 20:07

No to tak, moim kunmplem na pewno nie jest Andreyew.
BO gada bzdety... Tyle.....

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 sty 2005, 20:10

Dziekuje za krytyke. Przyjmuje do wiadomosci. :D

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 18 sty 2005, 20:11

BUNCH pisze:No to tak, moim kunmplem na pewno nie jest Andreyew.
To samo moge powiedziec o Tobie,jakos nie przepadam za Twoja osoba.Powinni Ci dac status "Fotka-man"

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 sty 2005, 20:31

DORIAN pisze:
BUNCH pisze:No to tak, moim kunmplem na pewno nie jest Andreyew.
To samo moge powiedziec o Tobie,jakos nie przepadam za Twoja osoba.Powinni Ci dac status "Fotka-man"

gdybym ja mial wymieniac tych ktorych nie lubie ;) :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: 8) 8) 8) ale Bunch tez mi nie lezy :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”