Przyznam, że kompletnie nic nie zrozumiałem z powyższej wypowiedzi. Jedynym polskim forum, na którym jestem zarejestrowany, jest forum pilka.pl. Dlaczego jest mi wmawiane, że piszę gdzie indziej, w dodatku pod jakimś śmieszno-strasznym nicknamem? Zwłaszcza, że przez ostatnie miesiące byłem w mojej drugiej Ojczyźnie, Holandii. Zapewniam, że nie pisałem stamtąd, z powodu braku sił i czasu. Obecnie mam już wakacje i postaram się częściej odwiedzać moich znajomych z forum pilka.pl. Ty, Obserwatorze do nich nie należysz i należeć nie będziesz, gdyż nienawidzę być pomawiany o różne rzeczy bez podania uzasadnienia.Obserwator pisze:Oby ta groźba nie uległa relizacji.Jedno forum juz doprowadziłes do upadku.Axel Hammond pisze:O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.Pisakk pisze:
Myślę, że jest w tym sporo racji...To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?
Na tym pisze teraz klika osób,które juz miały dosc wiecznych prowokacji,tępoty intelektulanej,marnego poczucia humoru,wiecznego obrazania innych ,miernoty inteletulanej bijącej z twoich postów.
Tamto forum ,jak zauwazył tu juz ktos ,stało sie forum leffmeister i zanikła tam mozzliowsc noramlnej dyskusji-bo zawsze swoje tzry marne,prowokacyjno-głupio ,grosze musi wtracic leffmaister.
Mam nadzieje,ze tu moderatorzy nie bede sie bac przeciwstawic takiemu spamerowi i prowokatorowi jak leffmaister-tam sie boją i efekty są takie ,ze kazdy ma juz dosc pisania tam.
Bo internet to ma byc rozrywka a nie stresowanie sie i czytanie obleg i prowokacji na poziomie żłobka-jak to wyrabia leffmiaster.
Zawsze staram sie pisać ciekawie, choć zauważyłem już, że pewne moje poglądy nie są zbyt popularne, a wielu osobników ma problemy z tolerancją w stosunku do tych, którzy są innego zdania od nich. To smutne, naprawdę tylko w Polsce spotykam się z takim podejściem.Jedno trzeba mu przyznać - dzięki niemu było ciekawiej na forum
W końcu jestem żywą legendą tego forum.Dwa zdania od Axela, a tyle radości
No proszę. Już myślałem, że wszyscy o mnie zapomnieli i to co tu zastanę to zgliszcza. Nieprawda, wciąż jestem ceniony, to miłe.Ja się ciesze, że Axel wrócił, będzie wreszcie co czytać
O ile widzę, zarejestrowałeś się jakiś czas po moim zbanowaniu (niesłusznym, wciąż to podkreślam), więc nie możesz znać atmosfery panującej na tym forum za czasów mojej obecności tutaj. Proszę więc, byś nie zabierał głosu. I jeszcze raz apeluję: nie mylcie mnie z kimś innym. Nazywam się Axel Hammond, pod tym nazwiskiem figuruję w annałach tego forum, a na żadnym innym nie pisuję, gdyż to strata czasu. Tu również tracę czas, wszak nie lubię piłki nożnej (darzę ją sporą dozą niechęci wręcz), ale tracę czas miło.Owszem-kazdy może mieć swoje preferencję-jeden woli flaczki drugi bigos,jeden woli latajace wulgaryzmy i non stop wiszącą w powietrzu prowokacje,morze bluzg i jezioro obelg(jak to sie zawsze dzieje gdy pojawia sie leffmaister) a drugi woli spokojne,moze nieco senne ,ale zyjace spokojnym życiem-forum.
Ja osobiscie nalezę do tej drugiej kategorii ludzi.Wole jak jest moze nieco nudniej,moze nieco mniej postów-ale gdy panuje przyjazna atmosfera i nikt na nikogo nie leci z pyskiem,bo ośmielił sie mieć inne zdanie.
Nawiasem mówiąc,to nie uwazam by tu na forum było nudno-a wrecz przeciwnie -jest tyle postów,ze nawet połowy nie mam czasu przeczytać.
Dla mnie to ty jesteś zerem, proszę, nie próbuj się ze mną równać, bo wypadniesz bardzo blado. Gdzie Rzym, a gdzie Krym, mój panie.znafca pisze:czuje ze mamy podobne poglady na swiat i szara rzeczywistosc panujaca na tym forum.Razem z kilkoma jeszcze osobami mozemy dac troche swiatla temu serwisowi.
Dość już tych dyskusji, nie męczcie mnie. Pozwólcie mi w spokoju wrócić w skromne progi tego forum.