Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 764

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2011, 17:40

Babel pisze:Jak pisalem juz poprzednio to bylo luzna sugestia nie zakladajaca, ze tak szybko stanie sie jednym z realnyh wariantow. Zadowolony bylbym z powrotu Mourinho lub z przyjscia Mazzarriego.
Czegos nie rozumiesz drogi Mazurze w tym wpisie? Widzisz zeby cos pisal o jego powrocie?

Jestes mniej szkodliwy gdy przewidujesz w innych tematch niz w temacieo Interze, dlatego lepiej jakbys sie na nich skupil. Inter poradzi sobie bez Twoich pseudowywodow. Elo.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 16 cze 2011, 18:36

To,że poradzi sobie bez moich podpowiedzi to jestem przekonany (nie zakładam optymistycznie tak jak ty,że Moratti tu zagląda 8) )...ale Babel - czy oni dadzą radę bez ciebie :think:

Ludzie to nie jest marna napinka tylko trzeźwa ocena sytuacji podszyta nutką ironii (coś,na co mnie nie stać w przypadku ACM,a was - wyłączając Marcina,to już w ogóle w żadnym przypadku) - zapytam jeszcze raz - kim ku%$@ jest Bielsa by odmawiać Interowi,hmmm?

BTW - Gullit jest wolny - wspomnicie moje słowa... :]

PS.
Babel pisze:Jestes mniej szkodliwy gdy przewidujesz w innych tematch niz w temacieo Interze, dlatego lepiej jakbys sie na nich skupil.
Or what...dorobię się nowej rangi? :haha: Więcej luzu...na twoich oczach odbywa się tylko powolny upadek ukochanego klubu przy dziwnej bierności prezesa i tyle...;)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 cze 2011, 18:38

Kolejni kandydaci Ranieri i Gasperini.
Wy chyba naprawdę straciliście prestiż :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2011, 18:57

O kandydatach, transferach i odejsciach fajnie sie pisze w sezonie ogókowym, pogadamy po oficjalnych informacjach.

Wyzej wspomniany Bielsa miesiac temu byl juz dogadany z Sevilla i tejze nie poprowadzi gdyz chcial miec zupelna autonomie przy transferach. Czy fiasko rozmów mozna tylko upatrywac w kwestiach prestizu danego kluby? Czy kandydatury gazetowe o nim swiadcza? Czy aby przypadkiem nie grzejecie sie za bardzo w zwiazku ze zmianami w Interze, do których co jakis czas dochodzi w kazdym klubie?
tylko powolny upadek ukochanego
i juz nic potem nie bedzie? Naprawde to mam duzy ubaw z tego co piszecie.
Or what...dorobię się nowej rangi?
Ja nie jestem od rang, nie ja je przyznaje. Nie kłam.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 cze 2011, 19:05

Spoko, z wyjątkiem Mazura nikt się tu nie naigrywa z Interu.

A ja się odezwałem, bo Gasperini czy Ranieri to trenerzy o klasę za słabi na Inter. To, że są wymieniani świadczy najlepiej o tym jak marnie jest na rynku trenerów. Lepsi fachowcy pracują nie tylko w Milanie i Napoli, ale też w Udine czy Lazio.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 cze 2011, 19:10

To nie wina Interu, że nie ma lepszych trenerów na rynku. Wydaje mi się, że nie spodziewali się, że Leonardo wywinie im taki numer i teraz są w ciężkiej sytuacji, bo o ile transfery można przeprowadzić w sierpniu a nowy trener jest potrzebny na jak najszybciej.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2011, 19:10

Jedynie mozemy zaproponowac kilku trenerom prace i negocjowac z klubami zerwanie umow. Jak sam zauwazyles wolnych trenerow na rynku jest malo i watpliwej klasy, wiec poczekajmy na oficjalne informacje o rozwiazaniu umowy z Leonardo i dajmy z tydzien czasu działaczom z upadajacego klubu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2011, 19:13

Van Gaal jest wolny no i moze uda wam sie wydrzec CFC Hiddinka.

Eto ma wyzsze cele niz pieniadze wiec jezeli cos tam wspomina o Anglii, to moze byc cos na rzeczy.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 cze 2011, 19:20

podobno Bielsa zaakceptował ofertę Atleticu Bilbao.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ach-report

Wydaje mi, że jeśli Inter wyrwie teraz jakiegoś dobrego trenera to jesteście mistrzami świata. Naprawdę ciężko kogokolwiek wymyślić.

Van Gaal podobnie jak Ancelotti chce roku przerwy od futbolu. Faktycznie, albo wydrzeć z przed nosa Chelsea Guusa, albo dupa.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2011, 19:23

E2 obowiazuje kontrakt i musi o tym pamietac. Zreszta niedawno na łamach oficjalnej strony opublikowal takie oswiadcznie:

Kod: Zaznacz cały

"Drodzy kibice Interu,

Dziś rano, podobnie jak Wy, byłem bardzo zdziwiony czytając niektóre gazety, zwłaszcza La Gazzetta dello Sport. Chciałbym być szczery, podobnie jak podczas całej mojej dotychczasowej kariery. Z Wami, którzy zademonstrowali mi wielki szacunek i obdarzyli uczuciem od pierwszego dnia w Mediolanie. Nie obawiajcie się. Ja mam tylko jedną myśl: zwycięstwo, razem z moimi kolegami z drużyny. Puchar Włoch będzie naszym szóstym trofeum w ciągu dwóch lat, i trzecim w obecnym sezonie. Choć jest mi czasem przykro z powodów różnych incydentów, nie ma takiej sytuacji abym mógł opuścić Inter."
Jesli chce robic z geby cholewe to jego sprawa.

Z wolnych trenerow to chyba jest jeszcze Rijkaard :wink:

PS. Nie sledze rozgrywek w Hiszpanii, wiec moze nie bedzie straszna ignorancja pytanie dlaczego Bilbao zmienilo trenera? :roll:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 cze 2011, 19:30

PS. Nie sledze rozgrywek w Hiszpanii, wiec moze nie bedzie straszna ignorancja pytanie dlaczego Bilbao zmienilo trenera?
Tez za bardzo tego nie rozumiem. Caparros zrobil dobry wynik,to trener z jajami potrafiacy znakomicie zmotywowac swoich zawodnikow. Bielsa podobno jest blisko objecia posady Lwow,ale to jeszcze nic pewnego.

Tak sobie mysle,ciekawe jak sprawilby sie Caparros na lawce Interu :think:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 cze 2011, 19:46

Skoro dogadał sie z Bilbao , to chyba miedzy bzdury mozna wsadzic powod odrzucenia oferty Sevilli . Powod jest prosty , jak niby ma sie miec pelna swobode transferow do Bilbao skoro tam chca miec samych Baskow . Bardziej to plota na podbicie oferty kontraktowej .

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 cze 2011, 20:29

Podobno Bielsa chce nadal pracowac z reprezentacjami stad jego odmowa.

W ciemnej dupie jestesmy z tym trenerem.
We Wloszech aktualnie nie bardzo widze kandydatow. Moze kierunek francuski: Blanc, Houllier?

Ostatecznie mozemy Cambiasso przekwalifikowac na grajacego trenera :>

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 920

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 16 cze 2011, 21:04

Jest jeszcze Spall, jakby się Inter postarał, to myślę, że Luciano by z chęcią wrócił do Włoch i powalczył o mistrza.
Dobrze, że Prandelli jest trenerem kadry, bo by go Inter spokojnie z Violi wyciągnął.
Mimo wszystko stawiam, że jakiś Włoch będzie trenerem Interu, chyba że Moratti zaryzykuje i weźmie byłych Interistów: Mihajlovica albo Simeone.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 cze 2011, 22:13

Moze kierunek francuski: Blanc, Houllier?
Już widzę jak Blanc rezygnuje z pracy w reprezentacji na rzecz Interu. Żarty na bok.
Jeśli MM nie wyłoży konkretnych pieniędzy na stół (czyt. na transfery) to o jakimkolwiek poważnym trenerze możemy zapomnieć. Poza tym pisanie o tym, że na rynku nie ma trenerów mija się z prawdą. Jest wręcz przeciwnie opcje są i to sporo z tym, że po pierwsze trzeba zapłacić kwotę odstępnego a po drugie osoby o których piszę nie pójdą na układ typu "sprzedamy Muntariego i Pandeva i będą pieniądze na transfery".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”