Widzę, że jest elegancko opcja słuchania online, więc skorzystam. Dzięki.Pozostaje radio merkury Poznań

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 30 lip 2009, 18:03
Widzę, że jest elegancko opcja słuchania online, więc skorzystam. Dzięki.Pozostaje radio merkury Poznań
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2009, 11:10
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 04 sie 2009, 12:43
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 sie 2009, 12:46
Ja spodziewałem się więcej.Kiedy BL miała sportklub to w piątek dwa mecze 2. Bundesligi, + mecz BL, w sobote też dwa mecze BL, a w niedzielę aż cztery spotkania - dwa z najwyższej klasy rozgrywkowej + 2 z 2. Bundesligi.Michał M pisze:Bogaty repertuar
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2009, 12:59
Ja nie narzekam, może dlatego, że pamiętam jeszcze czasy, kiedy do oglądania były tylko skróty w "ran" na SAT 1, a mecz na żywo BL to był od świętaEnJoy's pisze:Ja spodziewałem się więcej.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 sie 2009, 13:13
No i trzeba przyznać, że SportKlub wykorzystywał możliwości BL w 100 % bo na prawdę był szeroki wybór i zawsze ciekawe mecze.A jeżeli ma to teraz E2 i nie jest to dla nich priorytetem to jest to przede wszystkim strata dla kibiców ligi bo będzie mniej meczy do zobaczenia.Michał M pisze:Pamiętajmy poza tym, że BL była dla Sportklubu siłą napędową, dla Eurosportu jest owszem ważna, ale chyba jednak nie najważniejsza
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2009, 13:35
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2009, 14:27
Miałem Sportklub (do kablówki został dodany z uwagi na prośby mieszkańców, czyli nie ja jeden oglądam BLEnJoy's pisze:Nie wiem czy miałeś Sport Klub ale uwierz mi, że wyglądało to lepiej przynajmniej na rozpisce [ nie chcę jeszcze oceniać Eurosportu bo jeszcze nie mieli szansy pokazania się ].
Teraz pierwsze mecze (skróty) w "darmowej" niemieckiej TV to chyba na ZDF dopiero będą (chyba, że ARD zachowało swój Sportschau o 18.30EnJoy's pisze:Kiedyś skróty miało SAT.1, teraz wieczorem w sobotę ma ARD [ nie jestem pewny ] , a na pewno w niedzielę o 9.30 jest "Pur'' gdzie też są skróty BL.
To zasługa głównie DFL (niemiecki związek reprezentujący ligę), a wpłynąć ma to na zwiększenie przychodów z transmisji.Corinthians pisze:Najbardziej cieszę się z urozmaicenia godzin rozpoczęcia meczów.
Szczerze mówiąc, komentarz mi wisi. Ja mogę oglądać mecze Bayernu nawet z wyłączonym głosemCorinthians pisze:Obawiam się jedynie o komentarz. Na SK stał on na wysokim poziomie, a jacy ludzie są w Eurosporcie - każdy wie.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 sie 2009, 15:17
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 sie 2009, 15:41
Za to nam oglądającym żal nie będzieemdżej pisze:Tylko Kołtoniowi pewnie żal, że on się nie załapie
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Budep » 04 sie 2009, 20:01
Budep

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 sie 2009, 21:20
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sie 2009, 21:30
Jak nie ma ....jak jestmyhalek_acm pisze:Czy tylko u mnie nie ma meczu Volfsburga na Eurosporcie 2
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 sie 2009, 21:32
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 07 sie 2009, 21:41
emdżej
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio