Pytania Techniczne - Strona 72

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 sty 2008, 19:17

Rossi pisze:Mam problem. Gdy chce coś obejzeć czy wysłuchać z serwisów typu youtube czy wrzuta to nie ma głosu Rolling Eyes Ogladając, słuchajac z dysku nie ma problemu. Kiedyś zamknełem jakiś głośnik w pasku i to może jest przyczyna Smile Ma ktos rade?
Miałem podobnie w firefoxie. Spróbuj włączyć youtube np. przez internet explorer lub opere. Może pomoże. Pozdro :)

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 22:11

Dlaczego mój temat o Derbach jest non stop usuwany ?

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sty 2008, 22:53

Bo zapewne jest zbyt idiotyczny, aby mógł pozostac. Albo już jest założony takowy. Przestań zachowywac się jak trol i ogarnij się troche. Najlepiej wracaj z kąd przyszedłeś, piaskownica czeka.

pekaes
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pekaes » 09 sty 2008, 22:56

Vianuch pisze:Bo zapewne jest zbyt idiotyczny, aby mógł pozostac. Albo już jest założony takowy. Przestań zachowywac się jak trol i ogarnij się troche. Najlepiej wracaj z kąd przyszedłeś, piaskownica czeka.
Nie stać was panowie na prawdziwe dyskusje, PRAWDZIWE, SZCZERE. Zegnam

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 12 sty 2008, 14:53

Pilna sprawa! Kit z dyskusją o piractwie...Potrzebuję syntezatora mowy Ivona w pełnej wersji. Jeśli ktoś może pomóc to proszę o jakieś namiary. Dzięki.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 sty 2008, 15:42

Pisakk pisze:Pilna sprawa! Kit z dyskusją o piractwie...Potrzebuję syntezatora mowy Ivona w pełnej wersji. Jeśli ktoś może pomóc to proszę o jakieś namiary. Dzięki.
http://rapidshare.com/files/21597038/1_ ... r_mowy.rar
Hasło : radziej13

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 sty 2008, 18:44

Siema, sprawa jest taka ze mam 9 plikow spakowanych rarem i sa one chronione haslem, da sie jakos obejsc to haslo??? kiedys czytalem o takim programie co potrafi lamac hasla do rarow :>

edit:

niby mam haslo ale kiedy wpisuje to co niby jest prawidlowe to rozpakowywuje sie do 100% i pozneij wyskakuje taki blad: "Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku (niewłaściwe hasło?)" :?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 sty 2008, 19:31

spyrczak pisze:da sie jakos obejsc to haslo??? kiedys czytalem o takim programie co potrafi lamac hasla do rarow
Jest taki program rar password recovery, ale znajdywanie takiego hasła może zająć czasem 60 lub więcej godzin w zależności od długości :roll:

spyrczak pisze:niby mam haslo ale kiedy wpisuje to co niby jest prawidlowe to rozpakowywuje sie do 100% i pozneij wyskakuje taki blad: "Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku (niewłaściwe hasło?)"
To raczej oznacza, że wprowadzone hasło jest nie prawidłowe :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 18 sty 2008, 23:52

spyrczak pisze:niby mam haslo ale kiedy wpisuje to co niby jest prawidlowe to rozpakowywuje sie do 100% i pozneij wyskakuje taki blad: "Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku (niewłaściwe hasło?)"

sprawdz czy dobrze sie sciagnely wszystkie czesci

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 sty 2008, 21:31

Ja mam pytanie. Ściągam teraz dużo z rapidshare'a a słyszałem że można szybciej ściągając program który dzieli ściągany plik na pare części : Wiecie może co to za program :> ? Jeśli jest pare takich kto który jest nalepszy?

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 sty 2008, 21:58

hrabi, może się źłe wyraziłem :wink: Mam 512 kb/s i ciągnie mi z rapida coś koło 60 kb/s, A ale mi chodzi o coś innego. Znajomy miał kiedyś program który dzielił ściągany plik załóżmy na 3 części i plik ściągał się szybciej. Tu nie chodzi o 'podrasowanie'
prędkości tylko o to żeby podzielić właśnie plik na pare części :P
Mam nadzieje że wyraziłem się jasno :]

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 19 sty 2008, 22:27

Moofasa
wszelkie managery sciagania zazwyczaj dziela pliki na kilka czesci. Problem z rapidem polega na tym ze nie kazdy manager dziala w ten sposob jesli sciagasz za free. Rapid ma zajebiste zabezpieczenia przed czitami itp i po prostu rozlacza.
Ja sciagam programem internet download manager i on pobiera plik w czesciach rowniez gdy wybieram opcje free przy rapidzie, wiec moge ci go polecic.
Of korz jesli o to ci chodzilo :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 24 sty 2008, 10:22

Szukam spolszczenia programu FlipAlbum. Program służy do robienia albumów ze zdjęciami, które z powodzeniem można oglądać na zwykłym domowym dvd.

A korzystając z okazji ... znacie jakieś podobne programy ? Chciałem zrobić album na płycie ze zdjęciami, żeby można było go oglądać na dvd, w tle muzyczka itd.

A korzystając nadal z okazji ... jakim programem robi się menu do dvd ?
Żeby po wrzuceniu płyty pojawił się ekran, w którym mogę wybrać sobie poszczególne pozycje do oglądania

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 sty 2008, 23:30

http://moto.allegro.pl/item302012416_vw ... kory_.html

Szukam programu który robi takie prezentacje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”