Legendy Forum - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 maja 2005, 15:36

Ach....co do legend, to smita, mathiaska i mikusinskiego nie pobije nikt.

Axela, nie znam bo jak przyszedłem na forum, to on juz nie pisał, ale ogólnie nic do niego niemam :wink:

Jednak, najwiekszą legendą forumową, nie wiem, czy tutaj, kiedys pisał jest użytkownik o nicku:
FAN RAULA 1991

Gość jest niesamowity. Jego posty to typowy przykład piłkarskiego idiotyzmu. Nabijanie mathiaska przy nim, to było 5 linijek, w kardzym poście. FR pisał czasami, długie posty, tyle że....kompletnie bez sensu.

Nie wiem, czy ktoś z was go zna, ale jesli tak, to sami wiecie jaki z niego cudak :wink:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 15:58

piwus pisze:. Nawet Piotrek, którego tu dawno nie widziałem się ujawnia... :.
Teraz bede sie częśxciej udzielać(nie ze względu Axela) :wink:

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 30 maja 2005, 18:14

Owszem-kazdy może mieć swoje preferencję-jeden woli flaczki drugi bigos,jeden woli latajace wulgaryzmy i non stop wiszącą w powietrzu prowokacje,morze bluzg i jezioro obelg(jak to sie zawsze dzieje gdy pojawia sie leffmaister) a drugi woli spokojne,moze nieco senne ,ale zyjace spokojnym życiem-forum.
Ja osobiscie nalezę do tej drugiej kategorii ludzi.Wole jak jest moze nieco nudniej,moze nieco mniej postów-ale gdy panuje przyjazna atmosfera i nikt na nikogo nie leci z pyskiem,bo ośmielił sie mieć inne zdanie.
Nawiasem mówiąc,to nie uwazam by tu na forum było nudno-a wrecz przeciwnie -jest tyle postów,ze nawet połowy nie mam czasu przeczytać.

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 20:41

Mikusinski pisze:
Axel Hammond pisze:Na tym forum była tylko jedna legenda. Axel Hammond, pozdrawiam serdecznie.
Ty jesteś bardzo negatywną legendą tego forum ze wszystkich. Każdy się spodziewa kiedy wreszcie wyjedziesz znów do Holandii. Barddzo dużo zła wyrządzileś na tym forum.
jeszcze panowie nie znacie mnie.
Axel pisze:O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.
czuje ze mamy podobne poglady na swiat i szara rzeczywistosc panujaca na tym forum.Razem z kilkoma jeszcze osobami mozemy dac troche swiatla temu serwisowi.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 maja 2005, 20:52

O!! Mówisz-masz :lol: Przed chwilą napisałem w jednym temacie o tym ze nowa leganda wyrasta a tu prosze!! A na dodatek jaki skromny... :lol:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 20:52

Legendy forum ? hmm
Nie wiem czemu ale tu mi zawsze do głowy przychodzi RoRo i Piwus nie wiem czemu... No i Smitu i mathiasek ale ci to z gorszej strony.. No i bogi i zaza czesto tez sie wypowiadaja

POZDRO FOR EVERYBODY :D

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 20:57

metol pisze:O!! Mówisz-masz :lol: Przed chwilą napisałem w jednym temacie o tym ze nowa leganda wyrasta a tu prosze!! A na dodatek jaki skromny... :lol:
zapomnialem dodac w tym zamecie ze mam rowniez dar jasnowidzenia.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 maja 2005, 21:01

Znafca pisze:
metol pisze:O!! Mówisz-masz :lol: Przed chwilą napisałem w jednym temacie o tym ze nowa leganda wyrasta a tu prosze!! A na dodatek jaki skromny... :lol:
zapomnialem dodac w tym zamecie ze mam rowniez dar jasnowidzenia.
To chyba ja mam ten dar... :lol: Jezu, ty czytasz tak jak moja 5-letnia kuzynka... czyli kompletnia bez zrozuminia :lol:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:07

Chyba sie nie rozumiemy,co ma gruszka do pietruszki?Pisze ze jestem wybitnie uzdolniony a ty wmawiasz mi znowu jak poprzedni kibic interu cos czego nie powiedzialem.Prosze o glebokie zastanowienie.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:13

jestes wybitnie uzdolniony to ci trzeba prZyznac ale ze to delikatnie ujme do denerwowania ludzi :? i naucz sie czytac wlasne wypowiedzi i je rozumiec a wtedy bedziesz ,mogl przejsc na nastepny poziom i komentowac wypowiedzi :lol:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:18

A tu jest cos takeigo jak dostanwanie np Danow?Bo nei jestem zaznajomiony z twoimi pogladami na te sprawy,mzoesz wyrazac sie jasniej?Czytac umiem i nie bedziesz obrazac mojej nauczycielki z podstawowki ktora przez 8 lat mnie wychowywala.Pozdrawiam.

Tak pracujesz na jakiegoś Dana, skonczcie tą bezsensowną kłótnię? Bo chyba widzisz creek o co chodzi? :lol: // Piwus

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:48

ok znafca przestan prowokowac bo juz mi sie nawet nie kce komentowac twoich wypowiedzi pozdro

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:52

Prosze Cie abys moj nick pisal z "D"uzej litery,creek psize sie z malej zas ZNAFCA Z DUZEJ i tak ma pozostac.Kikogo nie prowokuje,to wy zachowujecie sie jak male dzieci gdy ktos urazi waszego idola.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:55

masz calkowita racje, zgadzam sie z toba w 100% ty jestes spoko wszyscy inni so po prostu ******** :lol:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:58

creek pisze:masz calkowita racje, zgadzam sie z toba w 100% ty jestes spoko wszyscy inni so po prostu ******** :lol:
znowu wmawiacie mi cos.Ja po prostu nei wiem co sie z ta dzisiejsza mlodzieza dzieje.

WP za nabijanie
// piwus

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”