Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lip 2005, 16:41
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: m_wojtas » 23 lip 2005, 1:48
m_wojtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 lip 2005, 8:15
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 02 sie 2005, 10:58
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 02 sie 2005, 11:19
Franca nadal jest w Leverkusen.bartek12 pisze:bardzo fajna galeria jak mozna taka dodac tam do galeri??![]()
ciekawe aptekarze kupila Rolfesa i Athirsona a stracili France,Ponte,Placente
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 sie 2005, 11:28
Ja też jestem tym zaskoczony. Bardziej tym, ze ci znakomici piłkarze zostali kupieni za pieniądze, nie za darmo. Heh, nagle w klubach Bundesligi pojawiła się kasa. Bayern praktycznie nie musiał nikogo kupować, bo mieli świtny skład, który byłby w stanie zdobyć Mistrzostwo i w tym sezonie. Ale zakupili Ismaela, odzyskali Lahma. Wydaje mi się, że mogą teraz być mocni w Champions League. Prawdopodobnie przyjdzie jeszcze Podolski.wazi pisze:musze przyznac ze jestem mile zaskoczony transferami klubów nimieckich. Takie gwiazdy jak Tomasson, Van der Vaart czy Gronkjear czy tez domniemany transfer Barosa do Schalke, moga tylko uatrakcyjnic rozgrywki
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 15:56
Skibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sie 2005, 19:18
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 sie 2005, 11:52
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 14 sie 2005, 12:57
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 sie 2005, 14:14
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 sie 2005, 14:45
Ja też to czytałem. Żałosne.Loczek pisze:Całkiem niedawno czytałem pewien artykuł, wydany w czasopiśmie ,,Piłka nożna", w którym to pan redaktor wyśmiewał Bundesligę, opisując chybione transfery, straty najlepszych zawodników. Nie sposób się nie zgodzić z tym faktem. Wszak, liga niemiecka, to nie naszpikowana gwiazdami liga, w której więcej się mówi o transferach, niż o bramkach, meczach i zaangażowaniu kibiców w doping.
Ale właśnie to Bundesligę wyróżnia i wyróżniać chyba zawsze będzie. Jest odskocznią do innych lig, promuje gwiazdy, rozsławia ich nazwiska. Tylko, szkoda, że im więcej się nią zachwycamy, tym mniej zespołów przechodzi do wyższych szczebli Champions League. Bayern, Bayer, Dortmund, Schalke, Werder, Stuttgart ... jeszcze troszkę musimy poczekać.
van der Vaart, Tomasson, Gronkjaer - tacy piłkarze przenieśli do Bundesligi, do tego prawie przyszedł Baros... echhh. I pomyśleć, że ten artykuł pisał pan Maciej Sz....Dlatego tegoroczne okienko transferowe było mało atrakcyjne, a najbardziej pożądani byli oczywiście zawodnicy, za których nie trzeba płacić...
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:25
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 17 sie 2005, 17:33
merqn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 02 wrz 2005, 14:04
artur.makaveli
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio