Gry Internetowe - Strona 20

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
17_7
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 10 sie 2005, 11:56

Zabijasz potworki, czasemi graczy[jezeli serwer PvP], zbierasz experience za co zdobywasz poziomy, skille tez. Kupujesz/sprzedajesz stuff. Robisz Questy. Sa 4 profesje: knight[najwiecej hp, szybciej odnawiane zycie], paladyn[walka na odleglosc strzaly/bolty/wlocznie], druid[robisz ciekawe runy i mozesz kupic dobre zaklecia], sorcerer[prawie to samo co druid]. Na poczatku jestes na wyspie nowicjuszy i spedzasz tam tyle czasu az zdobedziesz 8 lvl. Potem przechodzisz na main, czyli gre wlasciwa.

Linki:
http://www.tibia.pl/
http://www.tibia.org.pl/
http://www.tibia.com/

PS. gram na Danerze, Knight 18 lvl

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 10 sie 2005, 12:37

interesujaca gierka :) moze jak bede miec wiecej czasu (aktualnie mam remont ) to sobie sciagne i pogram :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 10 sie 2005, 12:58

Na pierwszy rzut oka gra wydaje sie beznadziejna. Grafika w stylu mario. Ale gdy tylko zagramy w nia to nie mozna sie juz pozniej oderwac. Jak zaczynalem grac (kolega polecil mi ta gre) to gdy tylko ja wlaczylem to od razu go wylachalem w co on gra. Teraz jestem juz maniakiem tej gry :lol:Gdy mam odrobine czasu to odrazu wlaczm to gre i nabijam lvl. Gra najpierw wydaje sie bardzo trudna ale po tygodniu grania i nauki staje sie bardzo latwa.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 sie 2005, 14:39

Ja trochę w Tibię grałem....ale jakoś chyba tej gry nie trawię :P brakuje mi jednak lepszej grafiki...po prostu lubię widzieć co zabaijam, kupuje, itd. a nie tylko małe pixelki ;P pozatym ja lubię tworzyć drużyny , itp. a o ile mi wiadomo to w Tibii raczej nie jest to tak bardzo odczuwalne. Tak więc jeśli chodzi o mnie to gra mi się nie spodobała ale może innym się spodoba ;)

P.S. Jeśli chodzi o MMORPG to ja polecam Guild Wars ;)

Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C

tibia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 10 sie 2005, 15:16

gram - od roku ale juz mi sie znudzila. ta gra nie ma konkretnego celu. robisz poziomy w nieskonczonosc a w nagrose masz itemki lub ststus power abusera. ale zanim to sie stanie i osiagniesz przyzwoity 30 poziom musiisz grac godzinami, nieprzesypiac nocy i oblewac egzaminy bo tak na poczatku ta gra wciaga. a potem cie zabija pk i skile ida sie bujac ktore treniles 3 godziny. a gildie to sciema - oprocz napisu nie ma grupy. tylko najblizsi znajomi. a teraz po update skasowali to co bylo najciekawsze - trapy i lurowanie! zeszla na psy ta gra. pozdrawiam i namawiam do odejscia od kompa i tibii. w rl jest ciekawiej i nie masz nieskonczonej iloci zyc.

Awatar użytkownika
17_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 10 sie 2005, 15:36

ja masz kumpli to gra sie zajefajnie :)
fajnie sie w kilu wybrac na jakiegos dobrego potwora :)
ale jak nie masz z kim grac to szukaj znajomych :P

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 10 sie 2005, 15:38

No bi tak ale jesli ktos lubi pograc w takie gry to czemu nie. Jestem magiem i mam aktualnie 14 lvl :( i 21 mlvl :) . Ale faktycznie ta gra wiaze sie z nie przespanymi nocami. Ja gram zawsze do 2 w nocy bo wtedy jest malo osob i gra sie najlepiej. Znam takie osoby co wstaja specjalnie o 4 rano zeby w ta gre grac.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 sie 2005, 19:57

Wiecie ile kosztuje na allegro.pl taki profil tibii z poziomem 120 ?? 1000 zł !!! i jakis debil chcial to kupic !!!

akurat ta klientka juz to psrzedala ale nastepny jest co 50 poziom chce kupic za 250 zl :]

http://allegro.pl/show_item.php?item=59584418

Moim zdaniem to nie normalme ale cuz :]

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 10 sie 2005, 22:16

Jak pykam i to duzo w Lineage 2! To jest prawie takie same jak Tibia ale wg mnie Lineage 2 jest najlepsze :) Gierka poprostu miodzio na poczatku tak mnie wciagnelo ze calymi dniami przed kompem spedzalem :)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 11 sie 2005, 9:15

Ja gram na Xanterze 22 lvl palek skille 63/52 i gram od roku ale z wielkiiiiiiimi przerwami. Ta gra zaczyna mnie dobijac. Jescze przed update mialem sobie 23 lev skille 65/54 i tu nagle sobie ide a tu 3 zlurowane gs i co? I Zgon !!! 2 bp uh, bolty, kasa a przede wszystkim skille poszly w*^@#u... 100 godzin grania... zgon a potem 25 godzin grania w plecy ;p lol

Cya

Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 12 sie 2005, 19:36

no co wy. ja grałam i nie chciałam potem płacić po okresie próbnym i nie mogę dalej grać. zmienieło się coś? :?:

Awatar użytkownika
reddi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: reddi » 13 sie 2005, 16:57

Hej ludzie! Gracie jeszcze w The Crims?? Szukam jakiegoś dobrego klubu lub pubu. Narazie już 2 razy natknąłem się na liche dragi. Co za świat. Sami oszuści i złodzieje :lol:
Jakby co ja mam login reddi i na razie tylko 64 respa.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sie 2005, 0:48

Witam :) nowa edycja cieszy sie sporym zainteresowaniem ;p tzn serwery wolno chodza :lol:

wezmiemy ludzi do gangu ze statami na konwoj (najlepiej 450-700 respa) duzo osob jest wiec napadziki ida szybko, nawet w nocy ;) :D jesli sie sprawdzicie i zdobędziecie nasze zaufanie, to być może czeka Was ciekawa przyszłość w świecie przestepczym (czyt. awans) :twisted: w ostatniej edycji zajelismy 13msc, a teraz mierzymy zdecydowanie wyżej ;)

zainteresowanych prosze o kontakt na priv lub gg (patrz profil, najczesciej jestem w nocy ;p) :D

życze przyjemniej gry :)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 15 sie 2005, 0:53

Tak to bardzo fajna gierk gram już od miesiąca na uni23 sojusz Chateue Matanda bardzo fajny .... narazie mam coś koło 10000 ptk fajna flote i co dzień gdzieś ją wypuszczam ;) no fajnie sie gra polecam serdecznie i zapraszam na uni23

pozdrawiam K@rolas

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:51

wy sie tez w to bawicie ? eee ja tam "gralem" tydzien i mi sie jakos znudzilo ale wiele osob ( mnostwo ) ktore znam z internetu w tym siedza ...

co wy w tym widzicie ? :) serio sie pytam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”