Gry... - Strona 47

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 12 sie 2005, 20:40

A co tam ...kup! :?

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 20:42

JA gralem w LPM chyba 2002 i 2004 czym sie rozni od nich 05' ??

Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 12 sie 2005, 20:46

Nie wiem, bo nie grałam w 02 i 04. I nie zagram napewno.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 sie 2005, 20:48

Zaczolem Swoja kariere z Managerami wlasnie od LPM2000. Gralem w LPM2003 i zmienily sie tylko sklady ... Oglonie klapa , gra na jedna gora dwie godziny. Tragedia ze szkoleniem (np. po pewnym czasie nie jaki Hilary dorownuje klasa najlepszym zawodnikom , mimo to kosztuje 1000 razy taniej :!: Ci ktorzy zagrali kilka sezonow wiedza o czym Mowie

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 20:54

heh ta gra jest taka smieszna ze masakra. Zawsze wypozyczalem sobie Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho za jakis 6 mln zlotych i mialem ich przez caly sezon i wygrywalem wszytko :] Totalna porazka ... :):)

POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 20:58

kupowanie meczow, bijatyki,pozyczkie i te sprawy... hehe przypominam sobie ja gralem w 2000 i 2002 .. sorki za zmylenie....ale fajne nawet byla... pamietamm jak szczakowianka oferowala mi 60 mln zlotych za Zurawskiego w 5 sezonie :lol:

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 21:30

[quote="jackieboy"]kupowanie meczow, quote] Tą gre chyba Listkiewicz stworzył !! :)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 21:32

hehe nio proste..... :lol: ale pamietacie jak to sie robiło w 2000 z "boku" był niby ukryty klawisz z propozycja łapówy.... PAmietam ze zaplacilem MANu w Lm !!! <w 1/4 albo 1/8 >

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 sie 2005, 14:40

Aj, aj, znó wszyscy sa podnieceni zreszta jak zawsze na nowa odsłonę Fify i pewnie się zawiodą. Prawda jest taka, ze tak jesteśce podjarani nowa Fifą, ze nie zauważacie jej błędó. PES4 króluje, a Wasza Fifa? To co? - jeden wielki schemat jak zawsze, zauważcie, ze w Fifie sa tylko Cinematicsy a np. w Pesie tak jak normalnie typu (dla niekumatych): Zawodnik strzeli bramke, to nie leci jakiś cinematics tylko z miejsca gdzie stał, to z tego miejsca biegnie i się cieszy, i to już jest coś! Gdyż gra nie staje się schematyczna. Tak samo słynne strzały w Fifie, FIFA2002WC, można strzelić tylko w długi róg, bo inaczej piłka w boczną siatke, ale w Fifie 2003 już zmiana! Tym razem gola można strzelić tylko w krótki ró bo w długi to piłka wyleci za! I wogóle to co dla mnie idiotyczne w Fifie nie mozna (i nie gadajcie, że można bo wiem i sprawdzałem to w każdej Fifie) wejśc z piłką do bramki, po prostu trzeba strzelić bo inaczej bramkarz weźmie piłkę, nie można go kiwnąć i strzelić na pustą- idiotyzm! Oczywiście w Pesie się tak da, bo on jest bliższy realnej grze.
Tak samo denerwuje mnie to, iż począwszy od Fify 2004, przez Euro2004, Fife2005, Uefa CL no i kończąc na 2006 grafika się nie zmieniłą ten sam engine i niewielkie zmiany....

Acha no i doczepię się bramkarzy, otóż oni mają może swoje ze 23 interwencje i tyle, krótko móiąc bramkarz zawsze rzuca się tak samo. A w PESie raz inaczej, drógi raz znowu inaczej i to jest coś. Bo mi w serii Fifa znudziło mi się szczerze mówiąc takie i ciągle te same (w jednej grze) interwencje, inne jak piłka po ziemi, inne jak piłka w góze, i tyle, bez-na-dzie-ja! I przyjryzjcie się, ze na screenach Fify 2006 nadal widać, że po strzeleniu gola jeden zawodnik zbiega do narożnika z reką w góze i zanim leci drógi kolega z drużyny, czyli? - Czylit ak samo jak w fifie chyba 2005! Takie same zahcowania, powiedziałbym "wyreżyserowane", ach ta durna Fifa.... "z tej pozycji zawsze strzelisz, a z tej nigdzy nie trafisz" - tak to podsumuje....

Acha i powiedźcie dlaczego zamiast w chatach pytac się o normalne rzeczy pytacie się o pierdoł, czyli to samo co za każdym razem przed odsłoną fify? Dlaczego nie zapytacie się cyz będzie można np w Fifie 2006 zagrać "niechcący" piłkę ręką? Wiecie jak piłka dotknie ręki, co już jest od dawna w serii PES! Tak samo jak przywilej korzyści!

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 sie 2005, 11:28

Taka jest prawda że Fifa to jest jeden wielki schemat do którego trzeba się dostosować aby wygrywać mecze, po prostu inaczej nie wygrasz nic. Ostatnio postanowiłem zainstalować sobie FIFE 2003 żeby sprawdzić czy ona rzeczywiście jest tak daremna i po 4-5 meczach doszedłem do wniosku że ona jest jeszcze gorsza. Na strzelenie bramki są chyba 3 sposoby, strzał w krótki róg, rzut wolny oraz rzut karny, więcej mi się nie udało no chyba że przy bardzo wielkim szczęściu po dośrodkowaniu ale to już rzadkość. Żadna FIFA nie ma co się równać z PESem, nawet z tym pierwszym na PSone. Widocznie panowie z EA chcą aby FIFA była zwykłą zręcznościówką w której możesz bramkarzem przebiec całę boisko i na końec strzelić bramkę :shock: Również panowie z EA co roku obiecują rewolucję a ostatecznie zawsze się kończy na bardziej plastikowej grafice i nowej fryzurze Beckhama. Jedyną bardzo dużą zaletą FIFY są licencje których niestety PES nie posiada, gdyby nie to FIFA miała by bardzo mało fanów.
Podsumowując wszystko, Pro Evolution Soccer rządzi i nie ma sobie równych, a FIFA to jest zwykła zręcznościówka o bardzo niskim poziomie trudności 8)

001pilka
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 001pilka » 24 sie 2005, 18:28

BUNCH pisze:Aj, aj, znó wszyscy sa podnieceni zreszta jak zawsze na nowa odsłonę Fify i pewnie się zawiodą. Prawda jest taka, ze tak jesteśce podjarani nowa Fifą, ze nie zauważacie jej błędó. PES4 króluje, a Wasza Fifa? To co? - jeden wielki schemat jak zawsze, zauważcie, ze w Fifie sa tylko Cinematicsy a np. w Pesie tak jak normalnie typu (dla niekumatych): Zawodnik strzeli bramke, to nie leci jakiś cinematics tylko z miejsca gdzie stał, to z tego miejsca biegnie i się cieszy, i to już jest coś! Gdyż gra nie staje się schematyczna. Tak samo słynne strzały w Fifie, FIFA2002WC, można strzelić tylko w długi róg, bo inaczej piłka w boczną siatke, ale w Fifie 2003 już zmiana! Tym razem gola można strzelić tylko w krótki ró bo w długi to piłka wyleci za! I wogóle to co dla mnie idiotyczne w Fifie nie mozna (i nie gadajcie, że można bo wiem i sprawdzałem to w każdej Fifie) wejśc z piłką do bramki, po prostu trzeba strzelić bo inaczej bramkarz weźmie piłkę, nie można go kiwnąć i strzelić na pustą- idiotyzm! Oczywiście w Pesie się tak da, bo on jest bliższy realnej grze.
Tak samo denerwuje mnie to, iż począwszy od Fify 2004, przez Euro2004, Fife2005, Uefa CL no i kończąc na 2006 grafika się nie zmieniłą ten sam engine i niewielkie zmiany....

Acha no i doczepię się bramkarzy, otóż oni mają może swoje ze 23 interwencje i tyle, krótko móiąc bramkarz zawsze rzuca się tak samo. A w PESie raz inaczej, drógi raz znowu inaczej i to jest coś. Bo mi w serii Fifa znudziło mi się szczerze mówiąc takie i ciągle te same (w jednej grze) interwencje, inne jak piłka po ziemi, inne jak piłka w góze, i tyle, bez-na-dzie-ja! I przyjryzjcie się, ze na screenach Fify 2006 nadal widać, że po strzeleniu gola jeden zawodnik zbiega do narożnika z reką w góze i zanim leci drógi kolega z drużyny, czyli? - Czylit ak samo jak w fifie chyba 2005! Takie same zahcowania, powiedziałbym "wyreżyserowane", ach ta durna Fifa.... "z tej pozycji zawsze strzelisz, a z tej nigdzy nie trafisz" - tak to podsumuje....

Acha i powiedźcie dlaczego zamiast w chatach pytac się o normalne rzeczy pytacie się o pierdoł, czyli to samo co za każdym razem przed odsłoną fify? Dlaczego nie zapytacie się cyz będzie można np w Fifie 2006 zagrać "niechcący" piłkę ręką? Wiecie jak piłka dotknie ręki, co już jest od dawna w serii PES! Tak samo jak przywilej korzyści!
Prawda jest taka, że ty jesteś podjarany PESem, nie grałeś chyba w żadną fifę skoro mówisz, że nie można wejść z piłką do bramki :lol: Grafika od FIFY 2004 do 06 nie uległa poprawie :lol: tu już przesadziłeś, widziałeś jakieś zwiastuny z nowej FIFY ? chyba nie skoro piszesz takie bzdury

Zagrania ręką były odgwizdywane w UEFA CHAMPIONS LEAGUE, a przywilej korzyści już dawno ma miejsce w FIFIE :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2005, 20:26

Zagrania ręką były odgwizdywane w UEFA CHAMPIONS LEAGUE, a przywilej korzyści już dawno ma miejsce w FIFIE
I to by bylo na tyle na korzysc FIFY ... Prawda jest taka , ze PES to gra w ktorej nie mozna sie nudzic , a FIFA jest schematyczna , niepoprawna i co najwazniejsze nie ma GRYWALNOSCI :!: Pozatym w PESie masz mozliwosc edytowania od gory do dolu i to takze jest wieeeeeelki plus.

W zasadzie nie rozumiem jak mozna podniecac sie ta do niedawna najlepsza pilkarska gra :roll: Dla mnie FIFA minela tak samo jak PRL :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 sie 2005, 21:43

Mi w Fifie 2005 ostatnio się zdarzylo, że Valdes który siedział na ławie został zawodnikiem meczu ;) nie zagrał sekundy a był piłkarzem meczu ! Hehe!

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 22:21

herdek
to właśnie są błedy fify najlepszy jest pro evolution 4

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 sie 2005, 15:10

001pilka pisze:Prawda jest taka, że ty jesteś podjarany PESem, nie grałeś chyba w żadną fifę skoro mówisz, że nie można wejść z piłką do bramki Grafika od FIFY 2004 do 06 nie uległa poprawie tu już przesadziłeś, widziałeś jakieś zwiastuny z nowej FIFY ? chyba nie skoro piszesz takie bzdury

Grałem w każda FIFĘ, a te zwiastuny z nowej FIFY to filmiki a graifka jest taka sama, dali tylko fajne zwiastuny by podjarać nas :D A zobacz choć screeny z gry i wtedy powiedz.

Wiecie co mi na forum miłośników FIFY na ten tekst powiedzieli? To:
"Widac, że znalazł się miłośnik PESa, moją ulubioną gra jest fifa bo wole pograć normalnymi skłądami gdzie wszystko jest i każde nazwiska sa prawidłowe" - co za idioci tam siedza :D

Albo to, coś w stylu:
"Odczep się BUNCH od FIFY. Nie lubisz jej to nie pisz !!"

Źródło: http://www.fifa.imro.pl/forum/viewtopic.php?p=351#351

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”