minako009

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 20:42
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 12 sie 2005, 20:46
minako009
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 sie 2005, 20:48
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 20:54
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 20:58
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 12 sie 2005, 21:30
Niklos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sie 2005, 21:32
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 22 sie 2005, 14:40
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 sie 2005, 11:28
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 001pilka » 24 sie 2005, 18:28
Prawda jest taka, że ty jesteś podjarany PESem, nie grałeś chyba w żadną fifę skoro mówisz, że nie można wejść z piłką do bramkiBUNCH pisze:Aj, aj, znó wszyscy sa podnieceni zreszta jak zawsze na nowa odsłonę Fify i pewnie się zawiodą. Prawda jest taka, ze tak jesteśce podjarani nowa Fifą, ze nie zauważacie jej błędó. PES4 króluje, a Wasza Fifa? To co? - jeden wielki schemat jak zawsze, zauważcie, ze w Fifie sa tylko Cinematicsy a np. w Pesie tak jak normalnie typu (dla niekumatych): Zawodnik strzeli bramke, to nie leci jakiś cinematics tylko z miejsca gdzie stał, to z tego miejsca biegnie i się cieszy, i to już jest coś! Gdyż gra nie staje się schematyczna. Tak samo słynne strzały w Fifie, FIFA2002WC, można strzelić tylko w długi róg, bo inaczej piłka w boczną siatke, ale w Fifie 2003 już zmiana! Tym razem gola można strzelić tylko w krótki ró bo w długi to piłka wyleci za! I wogóle to co dla mnie idiotyczne w Fifie nie mozna (i nie gadajcie, że można bo wiem i sprawdzałem to w każdej Fifie) wejśc z piłką do bramki, po prostu trzeba strzelić bo inaczej bramkarz weźmie piłkę, nie można go kiwnąć i strzelić na pustą- idiotyzm! Oczywiście w Pesie się tak da, bo on jest bliższy realnej grze.
Tak samo denerwuje mnie to, iż począwszy od Fify 2004, przez Euro2004, Fife2005, Uefa CL no i kończąc na 2006 grafika się nie zmieniłą ten sam engine i niewielkie zmiany....
Acha no i doczepię się bramkarzy, otóż oni mają może swoje ze 23 interwencje i tyle, krótko móiąc bramkarz zawsze rzuca się tak samo. A w PESie raz inaczej, drógi raz znowu inaczej i to jest coś. Bo mi w serii Fifa znudziło mi się szczerze mówiąc takie i ciągle te same (w jednej grze) interwencje, inne jak piłka po ziemi, inne jak piłka w góze, i tyle, bez-na-dzie-ja! I przyjryzjcie się, ze na screenach Fify 2006 nadal widać, że po strzeleniu gola jeden zawodnik zbiega do narożnika z reką w góze i zanim leci drógi kolega z drużyny, czyli? - Czylit ak samo jak w fifie chyba 2005! Takie same zahcowania, powiedziałbym "wyreżyserowane", ach ta durna Fifa.... "z tej pozycji zawsze strzelisz, a z tej nigdzy nie trafisz" - tak to podsumuje....
Acha i powiedźcie dlaczego zamiast w chatach pytac się o normalne rzeczy pytacie się o pierdoł, czyli to samo co za każdym razem przed odsłoną fify? Dlaczego nie zapytacie się cyz będzie można np w Fifie 2006 zagrać "niechcący" piłkę ręką? Wiecie jak piłka dotknie ręki, co już jest od dawna w serii PES! Tak samo jak przywilej korzyści!
001pilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sie 2005, 20:26
I to by bylo na tyle na korzysc FIFY ... Prawda jest taka , ze PES to gra w ktorej nie mozna sie nudzic , a FIFA jest schematyczna , niepoprawna i co najwazniejsze nie ma GRYWALNOSCIZagrania ręką były odgwizdywane w UEFA CHAMPIONS LEAGUE, a przywilej korzyści już dawno ma miejsce w FIFIE
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 24 sie 2005, 21:43
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 24 sie 2005, 22:21
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 sie 2005, 15:10
001pilka pisze:Prawda jest taka, że ty jesteś podjarany PESem, nie grałeś chyba w żadną fifę skoro mówisz, że nie można wejść z piłką do bramki Grafika od FIFY 2004 do 06 nie uległa poprawie tu już przesadziłeś, widziałeś jakieś zwiastuny z nowej FIFY ? chyba nie skoro piszesz takie bzdury
BUNCH
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio