Real Madryt (zbiorczy) - Strona 111

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 15:44

Właśnie przeczytałem, ze transfer Robinho do Realu po raz kolejny został zablokowany.
Brazylijska federacja wysłała fax do hiszpańskiej z informacją, że Santos chce całą sumę zawartą w klauzuli odejśćia - Real nie chce tyle płacić i transfer stoi w miejscu :!:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:48

fieldy to sie bedzie jeszcze ciaglo bardzo duzo. Mysle ze Real znowu wysle to samo do brazylijskiej federacji i dostanie taka samo odpowiec. Robinho jest coraz dalej, a nie coraz blizej Realu. Jakby Perez naprawde chcial tego pilkarza to juz dawno by wylozyl te 50 milionow i darowalby sobie takich problemow.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 lip 2005, 16:59

snake pisze:fieldy to sie bedzie jeszcze ciaglo bardzo duzo. Mysle ze Real znowu wysle to samo do brazylijskiej federacji i dostanie taka samo odpowiec. Robinho jest coraz dalej, a nie coraz blizej Realu. Jakby Perez naprawde chcial tego pilkarza to juz dawno by wylozyl te 50 milionow i darowalby sobie takich problemow.
Tylko chyba Perez nie jest tak bardzo głupi jak się może wydawać i nie wyłozy 50 mln bo to już by była głupota. Robinho jest teraz wart 20mln dolarów ale prezes Santosu ładnie sobie pogrywa z realem to mi się podoba :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 18:04

Rossi pisze:
snake pisze:fieldy to sie bedzie jeszcze ciaglo bardzo duzo. Mysle ze Real znowu wysle to samo do brazylijskiej federacji i dostanie taka samo odpowiec. Robinho jest coraz dalej, a nie coraz blizej Realu. Jakby Perez naprawde chcial tego pilkarza to juz dawno by wylozyl te 50 milionow i darowalby sobie takich problemow.
Tylko chyba Perez nie jest tak bardzo głupi jak się może wydawać i nie wyłozy 50 mln bo to już by była głupota. Robinho jest teraz wart 20mln dolarów ale prezes Santosu ładnie sobie pogrywa z realem to mi się podoba :D
Robinho tak juz byl pewien transferu do Realu, ze spakowal manatki nawet i sie powoli zacal zegnac. Dobrze ze jeszcze nei wygranal niektorym kibicom co mu lezy na sercu bo jak transferby nei doszedl do skutku to by go zlinczowali :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 lip 2005, 20:21

Julio Baptista graczem Blancos...Fajnie kosztowal 20 baniek ma 24 lata umiejętności nieprzeciętne ciesze się że Bestia jest nasz...W koncu cos wygral Perez w tym roku pokonal w rywalizacji Blaugrane...1 śierpnia prezentacja...Jeszcze tylko Roboinho no i jakiś defensor najlepiej Rio Ferdinand lub ktoś z dwójki Andrade, Ramos

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 20:48

gratuluje transferu, ale nie zgodze sie z tym ze Barca przegrała o Julio rywalizacje z Realem. NIe myslcie ze jesli poszedł do Realu to uwazam ze jest cienki, nie !! tylko mysle ze włodarze Barcy troszke go odpuścili... szkoda...jeszcze raz gratuluje, użytkujcie mądrze... :wink:

czeter_90
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeter_90 » 29 lip 2005, 21:49

Ja tez Sie ciesze ze Batista doszedł do realu , tylko jakie bedzie teraz ustawienie :D

Pozdro.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 22:47

Nieźle mnie zaskoczył Real z tym transferem Baptisty. Kwota jak najbardziej prawidłowa (taniej się nie dało raczej) a zawodnik najwyższej klasy, ograny w La Liga i bardzo uniwersalny. Jestem zaskoczony głównie dla tego, że spodziewałem się jego przejścia do Arsenalu albo ewentualnie pozostanie jeszcze na rok w Sevilli po czym już z paszportem transfer do Barcy a tu proszę jaka niespodzianka. Ciekaw jestem na jakiej pozycji będzie grał bo miejsce w pierwszym składzie musi mieć. Ciekawe też czy ma to jakiś związek z ewentualnym fiaskiem w sprawie Robinho.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 lip 2005, 22:50

Bapti$ta :evil: lepszego transferu w tym roku juz nie mogli zrobic. Mam nadzieje ze jak wiekszosc gwiazd przychodzacyh do realu przygasnie :twisted:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:18

Perez po raz kolejny pokazal iz potrafi pozytywnie zaskakiwac. Jestem pod wrazeniem tego transferu ale mimo to ze jest to pilkarz mlody, zdolny i jeszcze wiele przed nim, oraz to ze wiele moze do gry Krolewskich wniesc martwi mnie jego przybycie. Moze sie okazac iz bedzie przesiadywal na lawce co mu sie nie spodoba i bedzie chcial odejsc :? W koncu na srodku pomocy moze juz grac Gravesen, Garcia, Guti, Zidane, Becks a teraz jeszcze Bestia vel Czolg.

Moze grac tez w ataku ale tam tez sa dziala wielkiego kalibru: Owen, Ronaldo, Raul i Soldado ktory z bardzo dobrej strony pokazal sie na galaktycznym turne Blancos po swiecie.

Ciekawe co jeszcze dzialacze Krolewskich wymysla Ramos? Ferdinand? Robinho? kto wie kto jeszcze im w glowach siedzi :P. Z tego co zapowiadali nie maja zamiaru spieszyc sie z transferami, a juz kupili 3 zawodnikow i w koncu zaczynaja wzmiacniac obficie sklad. Pomoc juz prawie idealna, atak to istna armada, jeszcze potezne mury obronne trzeba zbudowac, bo forteca w postaci Casillasa jest niezwykle solidna.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 23:24

frik23 pisze:jeszcze potezne mury obronne trzeba zbudowac, bo forteca w postaci Casillasa jest niezwykle solidna.
Nie sądze aby Perez był w stanie zamienić dziurawy, drewniany płot w solidny kamienny mur :lol: :wink: Jeśli zarząd chce Ramosa to będzie musiał wypłacić całą klauzulę odejścia IMHO. Ferdinand natomiast raczej nie opuści MU bo niby dlaczego miałby to robić? Nie widzę argumentów za - tylko przeciw jeśli już.

A jeśli 'Bestia' ma siedzieć na ławie to :evil: :evil: :evil: Czy Perez jest aż tak głupi? (odpowiedź niby nasuwa się sama ale może nie jest to aż takie oczywiste?)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 lip 2005, 23:28

frik23 pisze: Moze sie okazac iz bedzie przesiadywal na lawce co mu sie nie spodoba i bedzie chcial odejsc :? W koncu na srodku pomocy moze juz grac Gravesen, Garcia, Guti, Zidane, Becks .
:lol: :lol: jestes lepszy niz Zizou888
bestia jest od kazdego z nich lepszy i na pewno bedzie gwiazda krolewskich

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 lip 2005, 23:46

Bienias pisze:jestes lepszy niz Zizou888

Nie rozumiem co masz na mysli i nawet nie chce rozumiec, bo poki co czytajac twoje wypowiedzi nawet nie mam zamiaru potrzymywac z toba konwersacji. Co do jego umiejetnosci czy jest lepszy od kazdego z nich :? ehhh szkoda slow :?
Niggaz pisze:Nie sądze aby Perez był w stanie zamienić dziurawy, drewniany płot w solidny kamienny mur Jeśli zarząd chce Ramosa to będzie musiał wypłacić całą klauzulę odejścia IMHO. Ferdinand natomiast raczej nie opuści MU bo niby dlaczego miałby to robić? Nie widzę argumentów za - tylko przeciw jeśli już.

A jeśli 'Bestia' ma siedzieć na ławie to Czy Perez jest aż tak głupi? (odpowiedź niby nasuwa się sama ale może nie jest to aż takie oczywiste?)
Z Ramosem moze byc roznie, a jego przejscie raz jest bardzo blisko innym razem mocno sie oddala :?. Wymieniajac Ferdinanda podalem tylko przyklad, Perez chce sciagnac na obrone el cracka wiec Rio bylby raczej odpowiedni, jednak wiadomo ze jego transfer jest malo mozliwy. Z drugiej strony Perez dokonal juz kilku malo prawdopodobnych transferow. Hmm Perez glupi raczej nie jest, ale myslac racjonalnie to gdzie on by mial grac? Czyzby Rambo byl kupiony na lawe, Gutierez znow mial do niej przylgnac :?, a becks przejsc na stale na prawa flanke, a zizou na lewa jak za najlepszych lat w Realu? Niby to sie trzyma kupy, zobaczymy jak bedzie juz na pierwszym sparingu w Austrii.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 29 lip 2005, 23:46

W koncu :jupi: !! !! !! !!
Dla mnie to pierwszy naprawde udany zakup Realu w tym sezonie :wink: , teraz moje zdanie diametralnie sie zmienia z takim zawodnikiem Real moze powalczyc o zwyciestwo w Primiera Division :lol: , TAAK Babtista Krolewskim :king: , to mi sie humor poprawil dzis :D :D :D to naprawde fenomenalny mlody zawodnik I'm so HAPPY

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lip 2005, 0:02

frik23 pisze:
Bienias pisze:jestes lepszy niz Zizou888

Nie rozumiem co masz na mysli i nawet nie chce rozumiec, bo poki co czytajac twoje wypowiedzi nawet nie mam zamiaru potrzymywac z toba konwersacji. Co do jego umiejetnosci czy jest lepszy od kazdego z nich :? ehhh szkoda slow :?

.
Wiesz co mnie rozni od ciebie? To ze ja wiem jak gra real i jestem pewien ze w sezonie widzialem wiecej meczow twojej ukochanej druzyny niz ty!!
Bestia jest swietny i mowienie ze nie bedzie gral w I skladzie jakiej kolwiek druzyny jest smieszne. bestia jest najlepszym transferem realu od czasow zakupu zizou

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”