Real Madryt (zbiorczy) - Strona 109

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2005, 20:28

zizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
jego kuracja przebiega pomyślnie i w przyszłym sezonie będziemy mogli na niego liczyć :!: :!: :!:
To chyba inne zespoły będą na niego liczyć :D Im dłużej Woodgate będzie grał w obronie tym wyższy wynik meczu dla drużyny przeciwnej ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 20:43

snake pisze:a co zazdroscisz mu?
No oczywisice że mu zazdrosze tyle hajsu dostaje prawie za nic. Tylko złą stroną tego jest to że chłopak nie ma kariery , nie ma zdrowia ale ma za to KUPE haisu :D :D Napewno woalałby trenować i dostawać pieniądze za sumienną prace ale cóz taki jest życie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 21:18

Tomusmc pisze:
zizou888 pisze:woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
jego kuracja przebiega pomyślnie i w przyszłym sezonie będziemy mogli na niego liczyć :!: :!: :!:
To chyba inne zespoły będą na niego liczyć :D Im dłużej Woodgate będzie grał w obronie tym wyższy wynik meczu dla drużyny przeciwnej ;)
Tak samo mozna liczyc na Thurama i Cannavaro, o co ci chodzi tutaj, po kontuzji nie mozna miec formy, jakos larsson po kontuzji w celticu byl nieziemski. Nie wiem po co sie sadzisz.

Moj post nie swiadczy o tym ze zacząłem lubic Real, ale niech gra Woody bo myslałem ze juz jego koniec

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2005, 21:23

kulekfcb pisze:
Tomusmc pisze:
Tak samo mozna liczyc na Thurama i Cannavaro, o co ci chodzi tutaj, po kontuzji nie mozna miec formy, jakos larsson po kontuzji w celticu byl nieziemski. Nie wiem po co sie sadzisz.

Moj post nie swiadczy o tym ze zacząłem lubic Real, ale niech gra Woody bo myslałem ze juz jego koniec
Czy ty wiesz o co tu chodzi chłopcze? Wszyscy liczą na Woodgate'a, dają go do podstawowego składu, a on jest całkiem bez formy. Jeśli zagra od początku sezonu z taką formą to nic tylko życzyć szczęścia Realowi. Chłopak musi teraz wziąść się ostro za trening, a później próbować swoich sił w meczach (chociażby sparingach). Jeśli odnajdzie swoją formę z Newcastle to mu pogratuluje, ale narazie nie ma co o nim pisać

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 22:16

Na ty to mów kolegom! to po pierwsze, a po drugie skąd wiesz jaką on ma forme, wszyscy go daja do podstawowego składu bo kto bedzie grał jak odejdzie Samuel co?? Moze ciebie kupia na srodek obrony co?? Jaka masz klauzule?? i czy serwis pilka.pl cie pusci?? he??

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 lip 2005, 23:11

ty tomsumc nie bądz taki pewien zobaczymy w sezonie jak juve bedzie baty dostawało z magicznym środkiem pola viera-emerson aż strach sie bać myśle ze ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 lip 2005, 23:13

gilardino11 pisze:ty tomsumc nie bądz taki pewien zobaczymy w sezonie jak juve bedzie baty dostawało z magicznym środkiem pola viera-emerson
Co to ma do posta tomusia? Z kazdym kolejnym twoim postem uswiadamiam sobie ze jestes alternatywnie inteligentny.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 23:14

gilardino11 pisze:ty tomsumc nie bądz taki pewien zobaczymy w sezonie jak juve bedzie baty dostawało z magicznym środkiem pola viera-emerson aż strach sie bać myśle ze ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
Biały jak juz cos to obroncą a nie obroncom :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 27 lip 2005, 23:17

przepraszam za błąd

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lip 2005, 23:36

gilardino11 pisze:ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
Jeśli w ogóle zagra (to podstawowy warunek - szczególnie w jego przypadku) i biorąc pod uwagę, że ponad rok nie grał w piłkę to powrót do formy może zająć mu trochę czasu :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 lip 2005, 9:13

Niggaz pisze:
gilardino11 pisze:ja wodgate wróci do formy bedzie bardzo dobrym obrońcom.
Jeśli w ogóle zagra (to podstawowy warunek - szczególnie w jego przypadku) i biorąc pod uwagę, że ponad rok nie grał w piłkę to powrót do formy może zająć mu trochę czasu :lol:
Po prostu wroci do formy ogonlofizycznej, skonczy terehabilitacje, nadrobi braki kondycyjne. Codziennie bedzie mial jakies zajecia gimnastyczne. Cos pewnie na basenie i dopiero zacznie sie kopanie pilki. Jak pilkarz ma taleent to nie zapomni jak sie kopie pilke nawet po 30 latach :]

POZDRO

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 9:15

wiem nigaz.Napoczątku powinien zacząć grać w rezerwach a w sezonie w podstawowej 11.Jednak trzeba przyznać że przed kontuzją był bardzo dobrym obrońcą

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 28 lip 2005, 9:54

Nie wazne gdzie by Woody mial grac, teraz juz wazne jest choc by wogole w zyciu gral. Znow pojawila sie informacja ze ma zaleczona kontuzje, zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci czyli na zgrupowaniu Realu w Austrii i czy wystapi w jakims sparingu.

Teraz sprawa transferow, wiele bylo plot ale wszystko maja sie sklejajace jak dla mnie, napastnicy, srodkowi pomocnicy, obroncy byli poszukiwani. A gdzie nastepcy dla skrzydlowych :? ?

Teraz sklad Galacticos to wydaje sie byc bardziej oslabiany niz wzmiacniany, pozbyto sie rezerwy dla zizou, pewno do Milanu odleci Figo wiec na prawej zostanie tylko becks. A srodek obrony to wola o pomste do niego no chyba ze w koncu kupia Ramosa.

A jedenastka jaka jest: Casillas, Carslos(Bravo), Pavon(Meija), Helguera(Woody?, Ramos?), Salgado(Diogo), Zidane(Guti?), Garcia(De la Red), Gravesen(Baptista?), Becks(Figo?, Diogo), Raul, Ronaldo(Owen?, Portillo?, Robinho?) hmmm jezeli dojda do skutku transfery Robinho, Ramosa i Besti odejdzie Figo i Samuel, Guti jednak zostanie, sklad prezentuje sie obiecujaco. Na kazdej pozycji wartosciowy i bardzo dobry zawodnik (moze poza srodkiem obrony poki co) oraz wartosciowy zmiennik mogacy wniesc cos do gry w razie potrzeby.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lip 2005, 11:57

frik23 pisze:
wzmiacniany, pozbyto sie rezerwy dla zizou, pewno do Milanu odleci Figo .
Raczej Mediolanu :twisted: dokladnie Inter

Awatar użytkownika
bengal1
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 28 lip 2005, 13:00

"Luis Figo powiedział Realowi Madryt: "Dajcie mi grać lub pozwólcie odejść."

Porrtugalski skrzydłowy wszedł jako rezerwowy na boisko w drugiej połowie sparingowego meczu z japońskim Jubilo Iwata w Tokio ("Królewscy" wygrali 3-1) i powiedział potem, że nie wie, jaka czeka go przyszłość.

"Moja sytuacja jest dziwna," powiedział Figo. "Oczywiście, ja po prostu chcę grać w piłkę, szczególnie w Realu Madryt. Ale jeśli nie dostanę tu szansy, będę musiał się wyprowadzić."

Zainteresowanie byłym Piłkarzem Roku wyrażały ostatnio Liverpool i Inter Mediolan.

"Rozmowy z Liverpoolem stanęły w miejscu... ale cieszę się, że wielki kluby się mną interesują. Niemniej ja tylko chcę grać," dodał Figo.

Właściciel Interu, Massimo Moratti powiedział, że jego klub negocjuje z Portugalczykiem. Ale sam piłkarz nie potwierdza tego.

"Koncentruję się na razie na występach dla Realu i nie mam żadnych nowych wieści o moim transferze," mówi 32-latek."

Zródło: onet.pl

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”