Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 27 lip 2005, 15:37
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 20:52
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owczarenko » 29 lip 2005, 17:02
owczarenko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 18:19
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TomeKK » 29 lip 2005, 19:01
TomeKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 19:08
Utworz w folderze gry folder USER DATA i zrob w nim folder GAMES. Bedzie dzialalo ...TomeKK pisze:A wiec gram juz sobie w FM 2005 tylko mam jeden problem..
Gdy daje Zapisz gre, zapisuje, a jak wlacza pozniej gre na nowo to save nie ma w grze... Nie wiecie co mam zrobic, zeby zapisywalo gry?
Pozdrawiam,
Tomek
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TomeKK » 30 lip 2005, 12:19
TomeKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vitriol » 30 lip 2005, 12:22
vitriol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 30 lip 2005, 12:26
kup orginał - na pewno pomoże.
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 30 lip 2005, 13:55
Kielich

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 30 lip 2005, 14:55
nie wiem jak ty ale ja bym stankovica nie wymienił zawsze go próbuje ściągnąc ale mnie ubiegają inni a ronaldinho u mnie xzawsze ył dobry pzrez pierwsze 2 sezony a potem bladł... polecam donovana i kristiansena wszechstronni pomocnicy i powoli wgryzaja siw w 1 składKielich pisze:Skonczylem wlasnie pierwszy sezon Interem, zdobylem Scudetto, i Lige Mistrzow. Teraz moja druzyna wyglada tak :
-------------------------- Toldo -----------------------------
Ze Maria ------ Cordoba -------Materazzi ---------- Dede
------------------------ van Bommel -----------------------
J. Zanetti ------------------------------------ Kily Gonzalez
| |
----|-------------------- Ronaldihno -----------------|-------
----------------- Ronaldo ------------- Adriano -------------
- Co myslicie o tym skladzie ?
- Dobrze zrobilem wymieniajac sie Stankovicem za Ronaldihno, i kupujac Ronaldo za 30 milionow + jakiegos cieniasa z rezerw. ?
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lip 2005, 15:42
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TomeKK » 30 lip 2005, 15:46
Nie wiem co jest grane... chcialbym sobie pograc a tu kicha, ciagle wyskakuje ten problem z aplikacja i wywala do windowsa.A po za tym polowa moich kumpli (a wszyscy maja piraty) zaistalowala tego ptcha i swietnie im chodzi
TomeKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 30 lip 2005, 15:57
- Geniusz ?, u mnie w pierwszym sezonie nic nie gral wiec poszedl do Romy za 26,5 miliona.a co zrobiles z martinsem???to jest geniusz
Kielich
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 30 lip 2005, 19:14
Rom$on pisze:Ja narazie gram sobie Interem i kończę pierwszy sezon, ale najdłuższy save to było kilka ładnych sezonów. Zacząłem AJ Auxerre tam zdobyłem kolejno: 1. sezon - mistrzostwo + 1/8 finału pucharu UEFA, 2. sezon - vice-mistrzostwo + 1/4 finału pucharu UEFA, 3. Sezon - mistrzostwo + 1/2 finału Ligi Mistrzów, 4. sezon - mistrzostwo + Liga Mistrzów. Potem przeniosłem się w połowie sezonu do Realu Madryt (w Auxerre byłem mistrzem jesieni), a w Los Galacticos miałem najlepszy skład jaki może być i zdobyłem wszystkie trofea. Potem rozpocząłem 2. Sezon gry Realem i 6 gry i mi się już znudziło gromienie każdego. Jednym słowem ten Manager wciąga.
NIE WIECIE KIEDY BĘDZIE WYDANY FM 6 I CZY MOŻNA WYSYŁAĆ ZDJĘCIA I DANE ABY SIĘ POJAWIAĆ JAKO MŁODZIK W KOLEJNEJ EDYCJI MANAGERA???
Michal10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio