Real Madryt (zbiorczy) - Strona 108

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 lip 2005, 20:43

Zlapalem na moim dekoderze kanał Real Madryt TV ,wiecie moze czy w trakcie sezonu leca tam meczy ligi hiszpańskiej LIVE :?: A Liga Mistrzow (zmecze z udzialem realu :? ) leca na tym kanale?

Dzieki

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 24 lip 2005, 20:48

Ibrahimović18 pisze:Zlapalem na moim dekoderze kanał Real Madryt TV ,wiecie moze czy w trakcie sezonu leca tam meczy ligi hiszpańskiej LIVE :?: A Liga Mistrzow (zmecze z udzialem realu :? ) leca na tym kanale?

Dzieki

Pozdrawiam

No pewnie, że lecą tam wszystkie mecze lecą. Nawet towarzyskie puszczają

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lip 2005, 21:00

nie powiedzialbym...
moze i leca wszystkie, ale na pewno nie wszystkie na zywo...
canal+ ma prawa w hiszpanii do ligi i nawet tv klubowa jezeli chce puscic live to musi sie ugadac z canalem+...

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 24 lip 2005, 23:33

czy ktoś mi może powiedzieć w jakiej sieci kablowej jest real madrid tv??
chce zmieniń telewizje na tą na której będzie ten kanał.
proszę powiedzcie mi.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:17

Ja też mam Real Madrid TV :D Mam dekoder Polsatu. Oglądałem mecz Pekin Hyundai - Real. Real wygrał 3-2 w padającym deszczu. Mecz bardziej przypominał piłkę wodną niż nożna. Dziwię się, że padło 5 goli, bo mecz był nudny jak flaki z olejem.

Dzisiaj o 10 rano (Czyli za +/- 35 min.) będzie mecz Tokio Verdy - Real Madryt. Zapowiada się ciekawy mecz :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 9:21

Ja też niby mam ten kanał ale..
Mam tez knal Romy i tylko czasem coś tam leci a tak to jest niedostępny ale pare treningów ich obejżałem(są fatalni :twisted: )
Na telewizji realu nigdy jeszcz nie trafiłem żeby była dostępna czy u was na tym kanale cały czas coś leci czy też przez większość czasu nic nie ma???

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 lip 2005, 9:30

Rossi pisze:Ja też niby mam ten kanał ale..
Mam tez knal Romy i tylko czasem coś tam leci a tak to jest niedostępny ale pare treningów ich obejżałem(są fatalni :twisted: )
Na telewizji realu nigdy jeszcz nie trafiłem żeby była dostępna czy u was na tym kanale cały czas coś leci czy też przez większość czasu nic nie ma???
U mnie leci cały czas. Teraz dają mecze na żywo z tego touru Realu po Azji i dają powtórki tourów z 2004 i 2003 roku. Zapewne będzie też la liga i LM :D Jeszcze poszukam innych kanałów klubów piłkarskich.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 lip 2005, 9:48

Corinthians pisze:
Rossi pisze:Ja też niby mam ten kanał ale..
U mnie leci cały czas. Teraz dają mecze na żywo z tego touru Realu po Azji i dają powtórki tourów z 2004 i 2003 roku. Zapewne będzie też la liga i LM :D Jeszcze poszukam innych kanałów klubów piłkarskich.
Na tym kanale nie bedzie meczów z Ligi Hiszpaniskiej!!!! Najwieksze kluby mają podpisane kontrakty np Canal = i stacje klubowe nie mają prawa do transmisji meczy ligowych tak samo jest z LM. Będziesz mógł pooglądać treningi , występy drużyn młodzieżwoych , drugiej drużyny itp.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 25 lip 2005, 14:57

Piłkarze Tokio Verdy roznieśli w pył "potęgę" Realu Madryt. Po bramkach Kobayashiego, Washingtona oraz Yamady, Japończycy pokonali Królewskich 3:0.

Królewscy zagrali niestety padake!!! Napastnicy nie istnieli!!!

Składy

Tokio Verdy:
Takagi
Lee
Togawa
Uemura
Hayashi
D. Kobayashi - 72
Toda - 83
Soma
Yamada
Washington - 79
Hiramoto - 60

Gil - 60
Tamano - 72
Morimoto - 79
Moon Je Chun - 83

Real Madryt:
Casillas
Salgado - 64
Helguera
Pavon
Roberto Carlos
Gravesen
Beckham - 57
Raul - 57
Zidane - 33
Owen
Ronaldo - 66

Guti - 33
De la Red - 57
Figo - 57
Carlos Diogo - 64
Soldado - 66

Żółte kartki:
Soma - 30
Toda - 57

Zidane - 24
Roberto Carlos - 48
Gravesen - 52

Potrzebne jest odmłodzenie składu o którym mówił Luxemburgo :!: :!: :!:
ewidentnie brakuje samuela, lewego pomocnika, środkowego pomocnika, obrońcy, robinho (atak bez formy, obrona też)
zizou nie może wszystkiego robić

Najlepsi na boisku
Zidane (w pierwszej połowie)
Figo
De la red
Soldado

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 25 lip 2005, 16:10

Zlapalem na moim dekoderze kanał Real Madryt TV ,wiecie moze czy w trakcie sezonu leca tam meczy ligi hiszpańskiej LIVE A Liga Mistrzow (zmecze z udzialem realu ) leca na tym kanale?
Niestety RealMadrid TV to jest jedyna "rzecz" zwiazana z realem madryt ktorej ja nie lubie. Niestety w tej telewizji nie puszczaja meczow na zywo, typu liga mistrzow, primera division, itp. Puszczaja tylko mecze stare, tzn. wyobraz sobie ze w tym momencie leci mecz na zywo Real - Villareal, to na RealMadrid Tv lec tez mecz Real- Villareal, ale sprzed 2 albo 3 lat :!:
Nie ma meczow na zywo, chociaz ze ostatnio ogladalem na zywo mecz realu z jakas druzyna azjatycka, na tym programie.
Czasami ogladam tez wiadomosci (po hiszpansku), no i prawie zawsze pokazuja konferencje prasowe na zywo, alebo roznego rodzaju prezentacje, takie jak np. ostatnia oficjalna prezentacja filmu "Real", czyli film o Realu. Nie wiem czy ktos z was slyszal o tym. Nie mozna tez zapominac o koszykowce. Przeciez real to nie tylko pilka nozna, to tez jest koszykowka, lekkoatletyka, itp.
Podsumowujac to wszystko, Real Madrid TV to "mierda" czyli govno. Nic wiecej. Nie ma ligi mistrzow, ligi hiszpanskiej, ani pucharu krola na zywo.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 lip 2005, 14:49

Woodgate jednak nie będzie podporą defensywy Realu w przyszłym sezonie :roll: :lol: :lol: :lol:
Genialny zakup Pereza.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 lip 2005, 15:07

Czyli Woodgate'a mozemy zaliczyć jako kolejnego z Galacticos tak?? :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 lip 2005, 15:31

Sparing realu z tokio verdy świadczy o sile ataku królewskich. Verdy w lidze średnią tracą 2,5 bramki na mecz a niestety galactocos nie umieli znaleść drogi do ich bramki :lol: A przecież Toki miało super passę dwóch meczy z rzedu przegranych po 7:0 to jest coś :D
Woodgate to naprawde umiał się w zyciu ustawić nic nie robi przez 2 lata a hajks na konicie rosinie :lol: Poprostu porażka transfeorwa Pereza

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 lip 2005, 17:30

No i Real wygral swoj przed ostatni mecz z Jubilo Iwata 3:1 po jednym golu Raula i dwoch Ronalda. Ladny mecz, w ktorym real pokazal na co go stac. W piatek ostatni mecz w Bangkoku.
Woodgate to naprawde umiał się w zyciu ustawić nic nie robi przez 2 lata a hajks na konicie rosinie
a co zazdroscisz mu? :wink:
Poprostu porażka transfeorwa Pereza
Zgadzam sie, porazka, najwieksza porażka Pereza w jego zyciu.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 27 lip 2005, 18:02

woodgate zdementował plotki na temat jego rzekomego zerwania mięśnia w udzie.
jego kuracja przebiega pomyślnie i w przyszłym sezonie będziemy mogli na niego liczyć :!: :!: :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”