Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeninKSC » 18 lip 2005, 12:28
LeninKSC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 18 lip 2005, 20:57
a gdzie te słuchy chodzą. ? to żewne plotki zapewneLeninKSC pisze:Chodzą słuchy, że Korzymowi bardzo się spodobało nocne życie stolicy. W Wodzisławiu może się wreszcie skupi na piłce i pokaże swoje niemałe mozliwości.
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 19 lip 2005, 0:28
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 19 lip 2005, 0:30
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lip 2005, 0:37
kama_reda pisze:Według mnie dwaj najlepsi młodzi piłkarze Polskiej Ekstraklasy to obecnie Sebastian Szałachowski i Wojciech Łobodziśnki. mam nadzieje, ze ten drugi trafi do kadry, bo w Zagłębiu gra naprawde świetnie (jak na polskie warunki). A tak w ogóle ile on ma latBo nie wiem, moze wcale nie jest taki młody
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 20 lip 2005, 19:33
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtass » 20 lip 2005, 22:07
Wojtass
cziki
cziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doswiadczony » 26 lip 2005, 13:55
NIC NIE WIESZ A SIE ODZYWASZ !!!!!! WIEM JAKI JEST MACIEK I SAM POWIEDZIAŁ W JEDNYM Z WYWIADÓW ZE NAWET REZYGNUJE Z SZKOLY DLA PIŁKI WIEC PO KIEGO GRZYBA BY MIAŁ PICLeninKSC pisze:Chodzą słuchy, że Korzymowi bardzo się spodobało nocne życie stolicy. W Wodzisławiu może się wreszcie skupi na piłce i pokaże swoje niemałe mozliwości.
doswiadczony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lip 2005, 16:34
I co zrezygnowałz tej szkoły czy nie??? No może i tak powiedział bo co innego mogł zrobić musial jakoś sie bronić przeciez nie powiem że jest prawie alkoholikiemdoswiadczony pisze:NIC NIE WIESZ A SIE ODZYWASZ !!!!!! WIEM JAKI JEST MACIEK I SAM POWIEDZIAŁ W JEDNYM Z WYWIADÓW ZE NAWET REZYGNUJE Z SZKOLY DLA PIŁKI WIEC PO KIEGO GRZYBA BY MIAŁ PICLeninKSC pisze:Chodzą słuchy, że Korzymowi bardzo się spodobało nocne życie stolicy. W Wodzisławiu może się wreszcie skupi na piłce i pokaże swoje niemałe mozliwości.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lip 2005, 17:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukash007 » 26 lip 2005, 18:23
a pamiętam początki w Legii jak go Jacek wpuszczał na (czy Kubicki )
na jakiś puchar - to nieźle sobie radził (zupełnie tak jak teraz Janczyk)
mam nadzieję, że Dawid sobie nie da zrobić wody z muzgu
lukash007
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio