Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2005, 13:53

Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 14:11
Najpierw utwórz nowy layer (musi być na wierzchu), później zaznacz wszystkobartek12 pisze:a jak je robic??
, następnie edit->strokeKrzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 lip 2005, 14:13
Nie da się podać tak jak ma byćEDIT:co mam tu zmienic MAZUREK mam 120 na takim kole poda ustawienia jakie mają byc jesli mozesz
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 14:17
Jeśli chcecie, aby cień był wokół całego obiektu to odległość musi być równa 0.Mazurek pisze:Nie da się podać tak jak ma byćEDIT:co mam tu zmienic MAZUREK mam 120 na takim kole poda ustawienia jakie mają byc jesli mozeszTam po prostu ustawiasz kąt padania "światła", czyli w którą strone i jak duży ma być cień
Krzysztof T.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 15:39
Na tego siga dałeś tylko kilka zdjęć, żadnych efektów, zdecydowanie za dużo piłkarzy, a w dodatku wszystko przysłania mało czytelny napis, róbcie ramki!Pasztet pisze:
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 lip 2005, 16:44
Ja np wole bez...róbcie ramki
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 19 lip 2005, 16:44
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 17:32
Wszyscy najlepsi sigmakerzy i nawet Ci najgorsi robią ramki, przy ocenianiu siga jeśli ktoś zapomni zrobić ramki to przeważnie odejmuje mu sie 1 punkt (w skali 1-10). Ramka to podstawa.Mazurek pisze:Ja np wole bez...róbcie ramki
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2005, 17:37
Wez pod uwage ze tutaj nie robi sie sigow dla ocen, jezeli Mazurkowi podoba sie sig bez ramki to nie widze problemu zeby jej nie robilKrzysztof T. pisze:
Wszyscy najlepsi sigmakerzy i nawet Ci najgorsi robią ramki, przy ocenianiu siga jeśli ktoś zapomni zrobić ramki to przeważnie odejmuje mu sie 1 punkt (w skali 1-10). Ramka to podstawa.
Lakier
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 17:53
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 19 lip 2005, 18:06
Jak dla mnie nazwanie jakiejs grafiki "porazka" tylko dlatego ze nie ma ramek swiadczy o braku jakiegokolwiek o niej pojecia....jednak sigi bez ramek to porażka
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 18:34
Jak dla mnie jeśli ktoś nie ma jakiegokolwiek pojęcia o grafice to niech lepiej nic nie pisze...Mazurek pisze:Jak dla mnie nazwanie jakiejs grafiki "porazka" tylko dlatego ze nie ma ramek swiadczy o braku jakiegokolwiek o niej pojecia....jednak sigi bez ramek to porażka
1. Grafika ma się podobać przede wszystkim twórcy
2. Nie ma żadnych określonych wymagań co do tworzenia własnej grafiki.
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 lip 2005, 18:41
Czlowieku o co ci chodzi? To jakis konkur z sigami czy co? Sig ma sie podobac temu co go zrobil, a nie narcycowi graficznemu, ktory mysli ze pojecie graficzne jest wazniejsze od gustuKrzysztof T. pisze:
Jak dla mnie jeśli ktoś nie ma jakiegokolwiek pojęcia o grafice to niech lepiej nic nie pisze...
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio