Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 19 lip 2005, 1:18

piwus pisze:
Figo11 pisze:Mimo to Ibra nalezalo Ci się WP za posta pod postem i nabijanie wrecz..ja dostalem WP za przekrecenie jednej literki a Ty za dwa zlamania regulaminu nic, i co to ma być panie Piwus :?:
Posta pod postem nie napisał, robienie ze mnie idioty jest niemile widziane. On tylko mnie zacytował, po czym dał emotikonkę. Nie musisz się tak troszczyć o kolegę. W swojej moderacyjnej łaskowości, na którą tak plujecie żółcią, wybaczyłem mu. Zabij mnie za to. Dostałeś WP, konkretnie za:
obraźliwe przekręcanie nazwy klubu
Zależy jak stawiasz literki... Dziwne, dwaj inni userzy zwrócili mi uwagę, że obraziłeś Juventus. Mylimy się wsyzscy w trójkę. A kiedy dostałeś WP, to w dwuch tematach napisałeś:
Figo11 pisze:Piwus jest tu rowno uprawnienie prawda :?: Ja z Lakierem dostalem po WP zaś pan o nicku Ibrahimović18 nie dostal WP a zlamał regulamin tak jak my, wiec prosze jemu dać WP lub mi usunąć :!:
Swoją prośbę motywujesz tym, że ktoś nie dostał ostrzeżenia za inne wykroczenie? Kpisz?

Apelacja oddrzucona *
Figo11 pisze:Ja uwazam ze mamy racje i Piwus powinien stracic posade...napiszemy do Administratora serwisu...
Jesli nie uzgadniałeś z administratorem posiadania dwóch kont licz się z szybkim banem :lol:. Bo takiego usera nie podejrzewam o rozdwojenie jaźni.
Nie ma dwoch kont bo mam stałe IP zresztą na co mi 2 konta :roll: :?:

Prosze Piwus tu masz link do tamtej rozmowy, w ktorej jest post pod postem, przegapilo się co :?: :roll:

Czyż zrobiłem z Ciebie idiotę :?:

Wróć do „Wracając Do Meritum”