Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 19 lip 2005, 0:00

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Piwus i w zasadzie Tomus też czekam na dwa WP i bany dla dziecie co w czasie sezonu milczą :lol: :lol: Pamietajcie ci pisaliście ok. 25 dni temu :wink: Teraz czas pokazać że nie ma podziałów :lol: Jak to ktoś ładnie ują czas oczyścić strone :twisted: Zapraszem do lektury

Fanfci18 nie ma równych i równiejszych poprostu ten serwis troche traci swoją moc. To tak jak być mówiło o seksie nie mają pierwszego razu za sobą :lol: :lol:

P.S. Przypomniało mi się :roll: Moge wejść to profilu ojca ?? Czy nawet ktoś z redakcji na chwile ?? Bo coś potrzebuje :lol: Jest taka możliwość ? Dzieki Pozdro
Zaza już dawno mówiłem, że daje WP po równo. Nie chodzi o równych i równiejszych bo Ci kibice Juve co bluzgają Milan są dla mnie jednym wielkim wstydem. Ja tak nie robie. Staram się opanować nerwy i uspokoić sytuacje. Nie martw sie nie ma podziałów. Jeśli będziecie Nam pomagać to będzie wszystko w porządku. Pamiętaj, że nie jesteśmy w stanie przeczytać wszystkiego. Z Waszą pomocą uda Nam się poprawić stan tej strony.

Jeśli chodzi o wejście na profil ojca musisz poprosić admina bo niestety my nie mamy takiej opcji.

Wróć do „Wracając Do Meritum”