Ostrzeżenia - komentarze - Strona 96

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lip 2005, 1:02

W perspektywie całego dnia, nie mam wręcz zielonego pojecia co masz na myśli. Szczególnie, że niezwykłą radochę miałeś pisując "Andrij Komunista, Andrij Komunista".

I napiszę Ci to samo co w privie. Jesli nie możesz wytrzymać bez prowokowania/obrażania kibiców/piłkarzy AC Milan, może pora zmienić forum na bardziej... juventusowe?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 1:11

W perspektywie całego dnia, nie mam wręcz zielonego pojecia co masz na myśli. Szczególnie, że niezwykłą radochę miałeś pisując "Andrij Komunista, Andrij Komunista".

I napiszę Ci to samo co w privie. Jesli nie możesz wytrzymać bez prowokowania/obrażania kibiców/piłkarzy AC Milan, może pora zmienić forum na bardziej... juventusowe?
Ale czy dostalem 2 WP za "Czerwonego Andrija" czy za "Andrija komuniste" zastanow sie troOd kiedy słowo Czerwonu i kominista jest zakazane lub obrażliwe

P.S napisalem do Admina ,ale wątpie ,ze to cos da :? :( Bo ty przeciez jestes Mod Piwus :!: nie :!: :?:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 1:12

hehe może trzeba wyjaśnik dziecku co znaczy "Czerwony Romek"

Piwus tego typu kibice mają swoje światy :) Czekaj jak sezon ruszy połowy nie bedzie Juventio gwarantuje Ci to bo trzeba bedzie mecze komentowac a jak się nie oglada to trudno komentowac i zabierac głos. Tak było w popszednim sezonie i tak bedzie teraz ...

Ty powinneś pisać "Czerwono-Czarny Wielki Andriy zdobywca Złotej Pilka France Football" a można jeszcze "Młoskos Zlatan co próbowal całowalać Szinsze Michajlovica" tylko ten mu sie nie dal i po próbował innaczej poderwac za co dostał kare :lol: :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 lip 2005, 2:53

Ale czy dostalem 2 WP za "Czerwonego Andrija" czy za "Andrija komuniste" zastanow sie troOd kiedy słowo Czerwonu i kominista jest zakazane lub obrażliwe
Konkretniej dostałeś WP za powtarzanie tego chyba po raz 10 dzisiaj/wczoraj.

Co jest w tym obraźliwego w epitecie "komunista", albo, w tym przypadku, synonimie "czerwony" (synonim, trudne słowo)? Jak już pisałem dzisiaj - zapytaj Wałęsy, on będzie miał trochę do powiedzenia.

Uhahany piszesz "Andrij komunista". Piewszy komentarz, jaki widzę pod newsem o Gilardino, jest autorstwa szczęśliwego Ibrahimovica: "Tylko uwazaj ,zeby cie Andrij komunista nie zrobil !!". To nie świadczy o szacunku do przeciwnego klubu.

Znalazłem jeszcze jedną wypowiedz (ale już innego autora).
slyszeliscie ze Andryj niejaki SZEWA kryptonim "czerwony andryj" zostal mianowany na przywodce bojowek komunistycznych we Włoszech??? no prosze i na obczyznie mozna sie dorobic...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 8:51

Wszystko super, tylko jest jedno 'ale':

Teksty o sprzedanych meczach i dopingu wtedy tez powinny byc karane wp, zreszta w jednym z numerow PN nazwano Lucarelli'ego "Idealnym komunista" wiec Ibrahimovic raczej nie powinien dostac wp, bo Shevczenko oficjalnie wspieral oboz postkomunistow.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 9:10

Dobrze Ci radze przeczytaj uważnie artykuł o Lucarelli'm :lol: A moze przytoczymy co prasa pisała jak zapadł wyrok wpewnej sprawie która do tej pozy jest ciosem w Calcio i przynosi swtyg tej pięknej lige ??

Ja jestem za tym by karać nawet tych co piszą nie do tematu. Wtedy nie ma połowy kibiców Juve bo on rzadko mecze czy grą jakiegoś zawodnika opisują i to był by lek na całe zło.

W końcu to portał piłkarski a piłka to nie tylko afery ale jak może z kibicem Juve rozmawiać o czym innym niż afery jak on mało wie o meczu czy graczy o którym mowa (popszedni sezon to pokazał) ?? Widziałe go rok temu jak grał towarzysko i zabiera głos.... Na szczeście są też kibice innych klubów !!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 lip 2005, 9:13

"Oficjalnie wspieral".To bardzo dziwne.Przyznam sie ze raz czytalem ze wspieral innym razem ze nie wspieral wiec trudno mi dojsc prawdy.Jednak w czerwcu Juszczenko mianowal Shevchenke swoim doradca.Wiec mozliwosci sa dwie: albo dobrowolnie sam sobie podrzucil weza albo Szewczenko ulegl blyskawicznej dekomunizacji.

O ile o tyle sprzedawanie meczy i doping sa zwiazane ze sportem (oczywiscie nie z czysta rywalizacja i naturalnie ze uderzaja w klub albo osobe o to posadzana) to swiatopoglad i preferencje jakiegokolwiek sportowca juz ze sportem maja malo wspolnego.Proba zasiania zametu takimi w swoim zamysle oczerniajacymi kogos komentarzami w newsach o Gallianim i Gilardino na pewno nie ma na celu nic innego jak prowokacje.Co bardziej porywczy fani Milanu na pewno zareaguja na obrzucanie blotem swojego idola.Ibrahimovicowi 18 jednak mozna wybaczyc bo mimo tego ze ma 18 lat (chyba) to mentalnosc 13-14 latka no i juz niedlugo sobie odpocznie ochlonie bedzie mial czas zeby wyjechac na wakacje.Ledwie 2 wp mu do tego brakuje :lol:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 9:36

Oficjalnie karać tych co nie mają pojecie na tamet który jest zawarty w danej informacji... Na temat meczów nie piszą bo nie moga a zabieraja głos w sprawie polityki. Tylko tyle można a znikna zaczepki czy prowokacja.

18 lat ?? Chłopaczek syn Oleksego ma ponoc 15 :roll: ale jest już podobny do taty.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 10:46

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dobrze Ci radze przeczytaj uważnie artykuł o Lucarelli'm :lol:
Niby dlaczego ? ;]

_*For_zaza_Milan*_ pisze: A moze przytoczymy co prasa pisała jak zapadł wyrok wpewnej sprawie która do tej pozy jest ciosem w Calcio i przynosi swtyg tej pięknej lige ??
Czarny totek tak? ;]
Chlopaczek pisze:
"Oficjalnie wspieral".To bardzo dziwne.Przyznam sie ze raz czytalem ze wspieral innym razem ze nie wspieral wiec trudno mi dojsc prawdy.Jednak w czerwcu Juszczenko mianowal Shevchenke swoim doradca.
Janukowicz wspieral Futbol na Ukrainie dlatego Sheva go wspieral, co nie zmienia faktu ze z tego powodu go mozna nazwac "Czerwonym", ale po co?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 11:10

PIWUS :!: Zalezy ci na tym ,zeby "pilka.pl" sie rozwijała :?: Zeby wszystkim bylo przyjemniej .lepiej ,ciekawiej :?: i bez cenzury :?:

Jeśli tak to mam dla ciebie dobrą radę: Zrezygnuj dla dobra ogółu z funkcji Mod'a ,sa inni ,lepiej wykonujacy swoja prace (bez urazy) ,ktorzy nie wprowadzaja cenzury i nie dają WP za kolory :?

Pewnie dasz mi WP bo ty lubisz dawać ostrzezenia jak ktos prawde powie :!: :evil:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2005, 11:21

Ibrahimović18 pisze:PIWUS :!: Zalezy ci na tym ,zeby "pilka.pl" sie rozwijała :?: Zeby wszystkim bylo przyjemniej .lepiej ,ciekawiej :?: i bez cenzury :?:

Jeśli tak to mam dla ciebie dobrą radę: Zrezygnuj dla dobra ogółu z funkcji Mod'a ,sa inni ,lepiej wykonujacy swoja prace (bez urazy) ,ktorzy nie wprowadzaja cenzury i nie dają WP za kolory :?

Pewnie dasz mi WP bo ty lubisz dawać ostrzezenia jak ktos prawde powie :!: :evil:
Daj sobie spokoj chlopie, Piwus jest przede wszystkim aktywnym modem, a wielkich bledow tez nie robi, zreszta powinienes sie cieszyc ze nie masz bana bo za post pod postem chyba nie dostales ostrzezenia a czesto to robiles. Poprostu nie zwracaj uwagi na zaze i spolke i spokojnie sobie pisz w tematach o Juve.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 11:31

hehe jak chcecie by sie serwis rozwijał to Wy stąd zniknijcie :lol: Bo to jest serwis pilkarski a Wy za wiele nie macie w tym temacie do napisania. Popszedni sezon pokazał jacy z Was fani LoL ... Nawet nie było sensu pisać o meczach serie A bo to dla was czarna magia...

Piwusi reszta spółki wnioskuje by karać WP tych co nie pisza do tematu :!: Odrazu połowa tych z Juve zniknie bo o piłkce wiedza tyle co o polityce czyli mało :lol: Chyba przed sezone trzeba zrobic czystki ?? Bo co to za kibice ?? Tylko wstyd przynoszą klubowi i stronie ...

Są przydzienaie wp za prowokacje ?? to czemu nie za wypowiedzi nie do tematu ?? On w jakims stopniu są prowokacja.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 11:47

Ja ostatnio w tym temacie dostałem wp za offtopic.a potem w prywatnej wiadomości Piwus odpowiedział mi ze moderatorzy sa konsekwentni i beda karac wszystkich wp za popełnione "przewinienia".Napisał także ze takie sprawy trzeba załatwiac za sprawa pw lub innych komunikatorów.
Widac ze istnieje na forum "Grupa Trzymająca(modująca) Władze" i niestety nie ma szans aby im sie przeciwstawic, im wszystkow wolno.Widac ze sa równi i równiejsi.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 18:06

Piwus i w zasadzie Tomus też czekam na dwa WP i bany dla dziecie co w czasie sezonu milczą :lol: :lol: Pamietajcie ci pisaliście ok. 25 dni temu :wink: Teraz czas pokazać że nie ma podziałów :lol: Jak to ktoś ładnie ują czas oczyścić strone :twisted: Zapraszem do lektury

Fanfci18 nie ma równych i równiejszych poprostu ten serwis troche traci swoją moc. To tak jak być mówiło o seksie nie mają pierwszego razu za sobą :lol: :lol:

P.S. Przypomniało mi się :roll: Moge wejść to profilu ojca ?? Czy nawet ktoś z redakcji na chwile ?? Bo coś potrzebuje :lol: Jest taka możliwość ? Dzieki Pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lip 2005, 22:57

Ibrahimović18 pisze:PIWUS :!: Zalezy ci na tym ,zeby "pilka.pl" sie rozwijała :?: Zeby wszystkim bylo przyjemniej .lepiej ,ciekawiej :?: i bez cenzury :?:

Ibrahimović18 pisze: Jeśli za każdym razem, kiedy żartuję, ktoś będzie mi tłumaczył co ma na myśli, to sobie strzelę w łeb
zacytowałeś własną odpowiedź i dodałes jedynie minke " :P ", wcześniej napisałeś posta pod postem czyli ewidentne WP

Odpowiedź moda
Piwus pisze: Elokwentna wypowiedz .

Ale nie dam Ci WP, bo przecież to by nic nie dało. Nic byś się nie nauczył.

Mam pytanie czy to jest to całe rowno uprawnienie na tym forum ja za to dostał bym WP, Ibra nie nazekaj na to ze Cie źle traktują bo podarowali Ci bana wrecz...Jeśli tak traktujecie uzytkowników niektórych ulgowo to ja prosze moda Piwusa o zdjęcie mi WP bo nalezalo mi się to tak samo jak Ibrze choć on nie dostał...

[/quote]

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”