AC Milan (zbiorczy) - Strona 52

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 17 lip 2005, 21:37

_*For_zaza_Milan*_ pisze:
and11 pisze:Thomason, w niemczech, fajnie, nie wybacze mu tej drugiej bramki ze spotkania z PSV w półfinale LM na San Siro, Milan znowu w półfinale LM wygrywa z holenderską drużyna po bramce w ostatniej minucie, chyba dwa lata temu było tak z Ajaksem,porażka dla futbolu
And jesli juz to Tomasson anie Thomason to nie ten z Celticu :) Jon Dahl Tomasson Duńczyk :wink:

O tym meczu z przed dwóch lat to był Ajax i bramka Pippo na 3:2 a potem finał i Puchar nasz teraz było odwrotnie trudno ale porażka dla footbalu są inne rzeczy :twisted: Chyba mało wiesz jak nazwisko było problemem to co dopiero porażki footballu :roll: :lol:
dobrze, pomyliłem sie w pisowni nazwiska, ale wydaje mi że Milan przy awansie do tych finałów grał mało widowiskową piłkę a to nie podoba mi sie w meczach o tak wysoką stwake(dlatego wspomniałem o porażce futbolu), a przy finale z Juve ratował ich brak Nedveda.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 22:07

No zdarzaja sie pomyłki :)

Ale co to footbalu to Barca gra efektownie i jakśs nie idzie im w pucharach ? Co innego jest gra w Lidze a co innego w LM. Trudno by Milan powtarzam takie mecze jak ten z Viola 6:0 na San Siro w LM. Tym bardzie jak o awansie decyduje dwumecz sam wiesz jak ważna była bramka na Camp Nou strzelona przez Chelsea.

Nie było Nedveda ?? no to w tym nie dawnym finale nie bylo Ambrosiniego i co dla tego przegrał Milan ?? nie ma co tak na to patrzeć byli lepsi.

Efektowny footbal w LM. Z tego co pamietam Barca wygrała LM w 1992 1:0 (grali z Sampdoria) po wolnym Komenana (wtedy kapitana) z wolnego w 112 minucie dogrywki. Wolny że mucha nie siaga ale dwa lata pózniej. Finał w 1994 roku. Milan - Barca i 4;0 ... Może sie bym kierować też ?? Choć football się zmienił o 180 stopni :)

Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 17 lip 2005, 22:58

Faktycznie Milan-Barca 4-0 ładny mecz, pamiętam, byłem wtedy za barcą , ale Milan mnie zaskoczył(szczególnie Daniele Masaro i ładna bramka "Saviczewicza"). Mecz Barca-Sampdoria,jeszcze nie wiedziałem wtedy ze takie drużyny istnieją. :D

Faktycznie LM to co innego nie liga krajowa, tutaj trzeba grać efektywnie a nie efektownie, tylko szkoda mi tych holenderskich drużyn.

Dla mnie Nedved to wielki gracz a w tamtym okresie(LM2002/2003) napędzał całą drużynę z Turynu był ich liderem i aktorem gry, myślę że finał skączyłby sie inaczej.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 23:15

Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria :?

Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarza 8) Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

3 bramki w 6 minut :?: :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 23:17

Racja bramka Savicevica piękna taki lobik ale ten mecz ułozył sie dla Milanu pieknie. Barcelonie zostało mistrzostwo kraju na "otarcie łez" choć jak wiem czy na otarcie .. wtedy rządzili w Primera Division.

W latach 90 Sampdoria wymiatała :D Nawet wygrali coś w europie przed tym finałem z Barca (chyba nie istniejacy już PZP)

Jak by w LM nadal były dwie fazy grupowe to może bo podosło "poziom ryzyka" w spotkaniach ale teraz każdy klub wie ze jedna bramka nawyjeździe może być na wage awansu. To nawet czasem przypomina szachy :D

A co do Holenderskich klubów to Ajax był ostatnim który wygrał w LM i było to z meczu z ... Milanem. Finałe (chyba w Austri) 1995 rok i bramka na wage pucharu naszego" wspólnego kolegi" Kluiverta. Potem transfer do Milanu a potem do Barcy ale był inny Ajax. Wielki Ajax z młodym Seedrfem, Davidsem Kluivertem, Blind i De Boer w obronie, Van Der Sar w bramce jeszcze wtedy Jari Litmanen grał jak mistrz.

Co do Nedveda to ją tam nie podwarzam jego umiejetnośc tym bardziej wtedy bo był motorem Juve jak piszesz. Ale to już nie ten sam gracz. A o finale z Nevedem moża gdy dać ...

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 17 lip 2005, 23:17

Eh wszedłem sobie na temat o moim Milanie i przypomniał mi się mecz z Liverpoolem :( najgorszy dzien mojego zycia... Zaza co Cię tak długo nie było na forum ??

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 23:18

Ibrahimović18 pisze: Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

Nie nudzą was takie 'błyskotliwe' teksty?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 23:21

piwus pisze:
Ibrahimović18 pisze: Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

Nie nudzą was takie 'błyskotliwe' teksty?
Dlaczego ty sie mnie tak czepiasz :?: Jesli cie nudza moje teksty to nikt nie kaze ci ich czytac :!: ani tym bardziej komentowac :!:

P.S jakiej druzynie kibicujesz :?:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 23:23

Shevcento byłem na złocie kibiców potepiajacych doping :lol: Przepisy trzeba było zminić :D

Zlatanek tylko zobacz ile Milan ma pucharow LM i ile razy grał w finale. To pokazuje ze śmiałe można powiedzieć ze jak nie wczoraj to jutro. Czyli Paryż 2006 nasz 8) W końcu trzeba Real prześcignąć :)

Nie wiem czy wiesz ale nie ma lepszej drużyny w ostatnich lata w Europie niż Milan. sprawdz sobie 8) Bo Real swoje 6 pucharów z 9 zdobył wieki temu. Ale historia tez gra wies tylko szacunek im sie należy ...
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:24 przez _*For_zaza_Milan*_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 lip 2005, 23:23

Ibrahimović18 pisze: Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarza 8) Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

Bardziej bym się załamał, że Tfe Juve nie może dojść nawet do finału.I jeśli Wy mówicie, że Wam nie wyszedł jeden mecz, to co ma powiedzieć Milan ? Nie wyszło nam 14 minet ? :?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 23:24

Ibrahimović18 pisze:
Dlaczego ty sie mnie tak czepiasz :?: Jesli cie nudza moje teksty to nikt nie kaze ci ich czytac :!: ani tym bardziej komentowac :!:

P.S jakiej druzynie kibicujesz :?:
Oj każe, każe. Jakbym stracił posadę moderatora, to nie wyżywiłbym rodziny.

Kibicuję Celticowi Glasgow.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:27

ibrahimovic i po co sie prujesz ja wole zeby Milan grał w finale niz odpadał w ósemce

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 23:35

Bogi pisze:Bardziej bym się załamał, że Tfe Juve nie może dojść nawet do finału.
hehe to Ci wyszło Bogi :!; Witam Cie kolego bo jeszcze sie nie witaliśmy :lol: Teraz cel Paryż i wszystko :!: trzeba osiagnąć kolejny finał a czy wygramy to sie okaże 8) Tylko kibice Juve chyba nie wiedzaile Milan już wtygrał pucharów LM a ile mógł wygrać to jak piłka ale jak by wygrali wszyski możliwe to Juventus był by beniaminkiem w Lm :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:42

widze ibrahimovic ze sie zazdrość zżera frajerze niech juve wygra LM albo chociaż dojdzie do paryża

2WP za obrazę użytkownika//Tomusmc

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 23:42

_*For_zaza_Milan*_ pisze:
Bogi pisze:Bardziej bym się załamał, że Tfe Juve nie może dojść nawet do finału.
hehe to Ci wyszło Bogi :!; Witam Cie kolego bo jeszcze sie nie witaliśmy :lol: Teraz cel Paryż i wszystko :!: trzeba osiagnąć kolejny finał a czy wygramy to sie okaże 8) Tylko kibice Juve chyba nie wiedzaile Milan już wtygrał pucharów LM a ile mógł wygrać to jak piłka ale jak by wygrali wszyski możliwe to Juventus był by beniaminkiem w Lm :)
Zaza co z tego, że byli w finale? Nie wygrali i wszyscy zapomnieli. Tego ostatniego finału nie zapomni nikt go oglądał. To, że Milan ma sześć pucharów nie znaczy, że jest lepszy niż chociażby Juventus. Liczy się teraźniejszość bo teraz grają piłkarze, którzy mają zamiar coś zdobyć. W Serie A Juventus okazał się lepszy, a w Europie Milan wcale nie był lepszy od Juve. Musieliby dostać tych samych przeciwników żeby to sprawdzić. To jest właśnie różnica pomiędzy ligą krajową, a europejskimi pucharami. Odpadliśmy z zespołem, który wam narobił w finale wstydu na całą Europę 8) Nie mam się czego wstydzić. W końcu odpadliśmy z najlepszymi!
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:45 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”