Ostrzeżenia - komentarze - Strona 95

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2005, 14:51

"Człowieku!! loool!!! hahaha!" itp, itd. powiedz mi co to wnosi do dyskusji? Temat jest o Legii i widzę już drugi post, który kwestionuje tezę, że Legia jest najlepsza. A tak nie brzmiał temat.

Aha, porównajmy coś.
Niggaz pisze:Zdecydowanym faworytem jest jak dla mnie oczywiście Barca. Jedyna drużyna która może jeszcze powalczyć z Katalończykami to oczywiście Real. Te dwie drużyny mają najlepszych zawodników i nawet jak nie idzie zbyt dobrze to punkty zdobywają. Nie nazywałbym tego pomocą sędziów tylko właśnie szczęściem którego nie da się za bardzo przewidzieć. Poza tymi dwiema drużynami w czołówce może znajdzie się Valencia i Villarreal. Na ekipy z Sevilli nie liczyłbym tak bardzo w nadchodzącym sezonie. Barcelona ma w zasadzie wszystko co potrzeba do obrony tytułu. Skoro zdobyła mistrzostwo w ubiegłym sezonie bez jakichś szczególnych problemów to teraz gdy kadra jest jeszcze mocniejsza (wracają kontuzjowani + Mark van Bommel + Santiago Ezquerro + może to jeszcze nie koniec :wink: ) to wydaje się, że obrona tytułu jest jak najbardziej w zasięgu. Real również się wzmacnia ale tam potrzeba rewolucji od góry do dołu IMHO. Trener jest dobry więc tutaj zmiany nie są potrzebne. Casillas to najlepszy bramkarz La Liga tak więc tutaj wszystko jeszcze jest tak jak należy. Obrona natomiast to już cyrk na kółkach moim zdaniem. Po sprzedaniu Samuela zapowiada się niezły kabaret. Pomoc starzeje się i to bardzo. Zidane jest genialny ale nie wytrzyma całego sezonu na pełnych obrotach. To przecież tylko człowiek. Figo raczej odejdzie. Becks nie wiadomo jak dobrze będzie grał. Solari chyba odejdzie (albo już odszedł - ostatnio zamotałem się z tymi transferami) a to kolejny błąd Pereza. Mają Gravesena i Pablo Garcie czyli dwóch rzeźników ale to za mało. Zakupiony Diogo nie wiem nawet na ile dobry jest. W ataku Raul który dawno już nie jest tym samym zawodnikiem co kiedyś. O Ronaldo można mówić, że jest gruby (bo jest) i słaby kondycyjnie (to też prawda) ale bramki strzelał, strzela i będzie strzelał. Owen pewnie znowu sobie nie pogra. Jeśli przyjdzie Robinho to będzie duże wzmocnienie ale nie pomoże Realowi w obronie a Casillas nie będzie bronił wszystkiego.
Spójrzmy natomiast co mamy w Barcy. W bramce dobry chociaż nie najlepszy jeszcze Valdes. Wierzę, że stać go na więcej. W obronie poza Gio jest bardzo dobrze. Puyol i Marquez na środku - czego chcieć więcej? Belletti na prawej dobrze sobie radzi chociaż gra w defensywie nie jest jego mocną stroną. Pomoc po prostu genialna. Ronaldinho nie wymaga komentarza. Deco mógłbym również wychwalać bez końca podobnie jak Ronaldinho. Xavi - kolejne bardzo ważne ogniwo które nie zawodzi raczej. Sprowadzony van Bommel zagra jak defensywny pomocnik pewnie i powinien być strzałem w dziesiątkę. Giuly na skrzydle o ile ustabilizuje formę i nie będzie kontuzjowany to będzie nie do zatrzymania pewnie. Na szpicy Eto'o który sprawdza się doskonale. W ramach ławki rezerwowych mamy Larssona który powinien jako rezerwowy się przydać oraz Ezquerro czyli sytuacja podobna jak u Szweda. Młode wilki czyli Iniesta i przede wszystkim Messi też mają wiele do udowodnienia. Oleguer powinien jeszcze sporo się nauczyć ale wszystko przed nim :wink: Do Edmilsona jakoś nie mam zaufania ale ostatnio miał kontuzję więc teraz będzie miał szansę abym się do niego przekonał. Jest także młody Damia jako zmiennik Bellettiego i Sylvinho jako zmiennik Gio ale to raczej słabsza strona Barcy. Lewa obrona do poprawki ewentualnie.
Ehh mógłbym pisać i pisać ale po co to komu?
Barcelona campeones 8) :wink:
LEVMISTRZ pisze:
Alkoholiko pisze:

Piszemy o najlepszym Polskim klubie - Legii z WuWuA !
Człowieku !!! looool !!!!! hahhahaha loooll jak pokonali Bayer ktory gral w rezerwowym skladzie nie znaczy ze sa najlepsi :)
Porównaj sobie, który nabił? Właśnie przez takie posty jak Twój, ludziom nie chce się wypowiadać na forum. Nie mówię, że ważna jest długość, bo ważny jest sens.

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 15:02

Mysle ze on spiecialnie napisał prowokacje zeby to ludzie potępiali..

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 18:50

Dostalem ostrzeżenie za określenie : "Andrij komunista"

Przepraszam bardzo ,od kiedy słowo ,komuna ,komunista jest słowem obrażliwym?? :roll:

Co o tym sądzicie :?: (kibice Milanu pewnie po mnie pojada :) ,ale trudno sie mowi)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 18:55

Nie wiem co inni sądzą, ale myślę, że nieładnie pisac przy kazdej okazji "Andrij Komunista". Oczywiście podziwiam Twoją inwencję twórczą, ale to naprawdę nietaktowne. Szczególnie, że sa tu jeszcze kibice Milanu (którzy jak po Tobie pojadą, to również coś dostaną, więc Twoja propozycja jest nie na miejscu).

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 18:58

piwus pisze:Nie wiem co inni sądzą, ale myślę, że nieładnie pisac przy kazdej okazji "Andrij Komunista". Oczywiście podziwiam Twoją inwencję twórczą, ale to naprawdę nietaktowne. Szczególnie, że sa tu jeszcze kibice Milanu (którzy jak po Tobie pojadą, to również coś dostaną, więc Twoja propozycja jest nie na miejscu).
a określenia typu Tudor to kołek ktore pojawiały sie prawie w każdym komentarzu pana ZAZY ,EPOka ,albo przekręcanie np. przez Figo 11 nazwy Juventus(Juve) na Jufe to jest ładne :?:

Jeśli sądze ,ze Andrij jest Komunistą ,a nie jest to obrażliwe słowo więc dlaczego nie mogę tak pisać?? Cenzura totalna :?: ,a może na pilka.pl zamierzasz wprowadzic Totalitaryzm i Komunizm :?: Jak tak to powodzenia

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 19:07

Chciałbym przypomnieć, że zazy nie było przez 21 dni, więc nie wiem kiedy miał Cię zbulwersować. Po powrocie powiedziałbym, że zachowuje się kulturalniej od połowy userów piszących komentarze na stronie.

Co do Figo11, nawet nie pofatygowałeś się sprawdzić, czy dostał WP, ale przecież wygodniej jest napisać, że się opier....

Oczywiście Twoje powyższe uwagi, miały na celu? Kurcze, sam nie wiem.

Nie ważne jest co Ty sadzisz na temat tego co jest obraźliwe, a co nie, muszę to z przykrością powiedzieć. Ważne jest co moderator uzna za obraźliwe. A pisanie pod newsem o Gilardino, że Andrij zrobi z niego komunistę itd. itp. wykracza poza kulturalną dyskusję.

Co do totalitaryzmu i komunizmu, ostatni raz zarzucał mni to gość, którego zbanowałem przynajmniej 20 razy, ale miał zmienne IP. Jesteś w doborowym towarzystwie.

I chciałbym jeszcze raz powiedzieć, że tu nie wygrywa, kto ostatni się wpisze, więc nie musicie odpisywac na wszystkie moje posty.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 20:28

Ibrahimović18 pisze:
piwus pisze:Nie wiem co inni sądzą, ale myślę, że nieładnie pisac przy kazdej okazji "Andrij Komunista". Oczywiście podziwiam Twoją inwencję twórczą, ale to naprawdę nietaktowne. Szczególnie, że sa tu jeszcze kibice Milanu (którzy jak po Tobie pojadą, to również coś dostaną, więc Twoja propozycja jest nie na miejscu). [/size

a określenia typu Tudor to kołek ktore pojawiały sie prawie w każdym komentarzu pana ZAZY ,EPOka ,albo przekręcanie np. przez Figo 11 nazwy Juventus(Juve) na Jufe to jest ładne :?:
Tylko Ty chyba wiesz tyle o polityce co Juventus o prawie anty-dopingowym. Podważasz wykor sądu ?? Chyba nie ?? A lekarz którego klubu został skazany za podawanie mi. EKO w latach świetności ?? No dziecko troche paragrafy sie kłaniają co innego oskarzony co innego skazany :D a co innego ...

Dla twojej informacji :D Sheva i jego kandydat w wyborach podczas kampani :p [patrz zdjęcie]

Mam pytanie bo nie chce mi sie czytać wszystkiego :roll: To jest tamet tylko bo pisania o ewentualnych wykroczaniach w komentarzach ??

Bo jak tak to pytanie czy pisanie na temat "cioci Basi" w komentarzu choc news doczyty "wujka Stasia" jest wykroczeniam ?? :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 20:53

Pokazując to zdjęcia ukazałeś jak fałszywy jest Szewczenko :!:
Najpierw popiera Janukowycza ,a pożniej przychodzi do Juszczenki i robi sobie z nim zdjęcia :!:

"Andrij chorągiewka"

POZDRAWIAM

P.S Cytat: "Witalij Kliczko poparł pomarańczową Ukrainę, o tyle wspaniały piłkarz Andrij Szewczenko do końca był z Janukowyczem"

Źródło:http://odra.art.pl/article.php/306

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 21:15

To nie jest temat o polityce, ani o dopingu. Bylbym wdzieczny za nie ciągnięcie tego tematu tutaj.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 21:21

A skąd Ty moze wiedzieć kogo on popierał ?? Ważne że nie startował sam bo pewnie by wygrał :p i po co ?? Wazne że Sheva popiera akcje Zdenka Zemana :P Nie masz nic na obalenie tego zdjecia :p :p tak jak na krótki film o braniu :p

Fałszywy ?? hehe Emerson całewał herb Romy po czym uciekł jak judasz i zaczą mówic zeczy o których nie mu nie zapominą :p I dobrze licze ze ktos się weżmie za niego :p Może Al-kaida :p

Piwus nie odpisałeć mi ?? Jak to jest z tym tematem i nowym rozdzielaniam wp :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 21:24

_*For_zaza_Milan*_ pisze:A skąd Ty moze wiedzieć kogo on popierał ?? Ważne że nie startował sam bo pewnie by wygrał :p i po co ?? Wazne że Sheva popiera akcje Zdenka Zemana :P Nie masz nic na obalenie tego zdjecia :p :p tak jak na krótki film o braniu :p

Fałszywy ?? hehe Emerson całewał herb Romy po czym uciekł jak judasz i zaczą mówic zeczy o których nie mu nie zapominą :p I dobrze licze ze ktos się weżmie za niego :p Może Al-kaida :p

Piwus nie odpisałeć mi ?? Jak to jest z tym tematem i nowym rozdzielaniam wp :roll:
Napisale cytat ,mysle ,ze powinno wystarczyc :!: Film o braniu :arrow: skąd wiesz co bylo w tej kroplówce :?: Jesteś pewny ,ze niedozwolone środki :?: Jesli tak to idz z tym do sąd ,a nawet jak (w co wątpie) to bylo to 6 lat temu i Fabio nie gral jeszcze w Juve lecz w Parmie

(nie) POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 21:30

Prosze przeczytac post wyzej. Jeszcze raz i będą WP.

Co do odpowiedzi, to później bo teraz jestem b. zajęty...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 21:30

Cytat ?? To ja Ci za cytuje Emersona ?? o.k ?? heheh Fotka obnarzyla twoja teorie a Krotki film o braniu pokazal ze Juve lubi takich Blasi :P No i ten wyrok sądu o którym tak mało piszesz to jest chyba argument nie do podwazanie :p

Droga redakcjo jakis insekt sie włączył w rozmowe tylko troche tematu nie kuma :roll: "mks" czy jakoś tak 7 liga :p wypowiedzi :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 21:31

_*For_zaza_Milan*_ pisze:A skąd Ty moze wiedzieć kogo on popierał ?? Ważne że nie startował sam bo pewnie by wygrał :p i po co ?? Wazne że Sheva popiera akcje Zdenka Zemana :P Nie masz nic na obalenie tego zdjecia :p :p tak jak na krótki film o braniu :p

Jakoś dziwinie do ciebie pewne sprawy nie docierają. Mnie tam polityka wali więc niczym tych tekstów nie obale, ale filmik? prosta odpowiedź - nie był to doping, nie było to w Juve. Jedymie możesz mówić na Parme. Pippo też całował herb Juve, nie zapomnij o tym. Nie zapomną mu? a kto się tym przejmuje :lol: jakby kibice nie wybaczali to by piłka nożna nie istniała. Bój się o swój Milan bo Emerson się za was weźmie w najbliższym meczu :twisted:

----------------------------------------------------------------------------
W tym temacie piszesz jesli masz jakieś pretensje o przyznane ostrzeżenia, a jeśli chodzi o nowe zasady, to proponuje poczytać regulamin. Praktycznie nic się nie zmieniło. Koniec rozmywania tematu panowie!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 lip 2005, 0:59

Dostalem 2 WP za "Czerwonego Andrija" oczywiscie od pana Piwusa ,a jakby innaczej :evil:

Jak wszyscy piszą Czerwony Roman to jakos tobie to nie przeszkadza :!:

Napisze maila do Admina ,ale to pewnie i tak nic nie da :evil:

P.S skąd wiesz co mam na mysli pisząc "Czerwony Andrij" ??Moze to ,ze gra w milanie ktory ma barwy czerwone :!: to tak jakbym napisal "Czarny Zlatan"

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”