Po prostu zaśmiecałeś mój temat jakimiś śmiesznymi obrazkami. Wyraźnie napisałem, że temat będzie poświęcony moim sygnaturkom, a nie pierwszymi zabawami w photoshopie użytkowników pilka.pl. Najpierw poćwicz, dojdź do jakiejś formy, a nie ledwo załączyłeś photoshopa i już prezentujesz swoje wypociny i w dodatku robisz sygnaturki na prośby userów, którym zapewne Twoje sigi się nie podobają. Potrenuj trochę, a nie pokazuj swoich nędznych początków. Twoje sigi wywołują u większości śmiech, więc na prawdę nie wiem po co je prezentujesz. Wiesz na jakich stronach szukać pomocy w tworzeniu grafiki. Wiadomo, nie każdy jest od razu orłem, ale pobaw sie dłużej w photoshopie i potem prezentuj swoje prace. Takie jest moje zdanie na ten temat..a i jeszcze jedno, ja tylko zwróciłem Ci uwagę, abyś nie umieszczał swoich sigów w moim temacie i założył swój temat.bartek12 pisze:Tutaj bedziemy zamieszczali rózne sigi.Jest juz jeden temat lecz Krzysztof był bardzo niezadowolony ze dajemy sigi dlatego robimy ten temat.
P.S. A ty byłbyś zadowolony, jakbyś robił niezłą grafike i miał swój temat, w którym dzieci umieszczałyby obrazki po pierszym uruchomieniu photoshopa?
pozdr.