Real Madryt (zbiorczy) - Strona 103

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 lip 2005, 22:27

piwus pisze:Nie wiedziałem, że Morientes jest Brazylijczykiem.
Morientes nie jest Brazylijczykiem ,chodzilo mi o to ,ze nawet jak Morientes mial szczyt formy to i tak w pierwszej 11 gral popularniejszy Ronaldo (przykład: Wisla - Real )

Dobrze zrozumiales RoRo

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 lip 2005, 22:31

piwus pisze:Mózg mi siada. Macie rację. Bekham gra w reprezentacji Anglii, ponieważ musi ona zarobić na sprzedaży koszulek. Tezę udowadnia przykład Ronaldo i Morientesa, chociaż dalej nie wiem, co mają wspólnego z UK.

Żałuję, że dałem się wciągnąć w tą dyskusję. Ale przynajmniej dowiedziałem się czemu w polskiej reprezentacji można czasem zobaczyć Grzegorza Rasiaka. To wszystko przez te koszulki.

Aha, prosiłbym o nie odpowiadanie na tego posta. Wiem jak kusi, ale byłbym naprawdę wdzięczny, szczególnie, że przyznałem wam rację...
Nic nie maja wspolnego poprostu chodzi mi o popularnosc (np. sprzedaz koszulek) Ronaldo gral bo nie byl lepszy ,ale popularniejszy niz Morientes ,a Beckham gra bo jest popularny 8)

Jesli dalej nie zaczailes to ja ci juz nie pomoge ,szukaj pomocy u kogos innego

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 23:12

To tak jak w jufe gra alex podczas gdy zalayeta siedzial na lawce...ale co Ronaldo i Moro mają do UK to aj tez nie wiem wogole porownanie nie na miejscu przeciesz Real to klub a nie reprezentacja widocznie niektórzy tego nie odruzniaja...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 lip 2005, 23:18

Figo11 pisze:To tak jak w jufe gra alex podczas gdy zalayeta siedzial na lawce...ale co Ronaldo i Moro mają do UK to aj tez nie wiem wogole porownanie nie na miejscu przeciesz Real to klub a nie reprezentacja widocznie niektórzy tego nie odruzniaja...
Akurat w tym sezonie Del Piero byl w lepszej formie niz Zalayeta (Alex 14 bramek + LM) ,Zalayeta takze gral w pierwszej 11.

Nie rozumiesz ?? dlaczego uczepiles sie reprezentacji ?! ,chodzi mi o Popularnosc (trudne słowo :P )

:arrow: BeckHam gra w rep. UK bo jest popularny
:arrow: Morientes mimo szczytu formy nie gral w Realu bo Ronaldo jest bardziej popularny :D

No teraz to juz chyba rozumiesz :?: :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lip 2005, 23:22

Moro mial forme w Monaco i to tez neiwybitną kilka goli w lidze za to w LM mu poszło...Ronaldo chłopcze strzelal co sezon w realu ponad 20 goli a Moro nawet w Monaco się do tego nei zblizyl wiec wybacz forme mial w 2 meczach z przecietna Wisla, amoze to LM on jest maszyna do zdobywania goli w LM hehe :wink: w Liverpoolu ma tą samą forme co mial cały zas jakoś on mnie nigdy nie przekonywał strzelal bo strzelal...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2005, 23:28

Prosiłem, teraz błagam. Nie odpisujcie mi.

Ja nie widziałem nic o popularności w poprzednich postach. Jasno w nich wyjaśniłeś, że Bekham gra w reprze ze względu na:
:arrow: reklamę, która jest potrzebna ze względu na
:arrow: sprzedaż koszulek (które jak wiadomo są niezbędne, by reprezentacja egzystowała)

Próbowałeś przekazac swoją mysl w trzech ( :shock:) postach. Sądze, że aż dwie osoby nie muszą mi tłumaczyć co miałeś na myśli. Widzę to jasno. Po prostu chciałem pokazac nieporadność i śmieszność twierdzenia o koszulkach, reklamie i popularności - akurat w Polsce wiadomo najlepiej czemu boski David gra w reprezentacji).

Jeśli za każdym razem, kiedy żartuję, ktoś będzie mi tłumaczył co ma na myśli, to sobie strzelę w łeb.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 lip 2005, 23:33

Jeśli za każdym razem, kiedy żartuję, ktoś będzie mi tłumaczył co ma na myśli, to sobie strzelę w łeb
:P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2005, 23:40

Elokwentna wypowiedz :shock:.

Ale nie dam Ci WP, bo przecież to by nic nie dało. Nic byś się nie nauczył.

Więc zacznijmy od tego, że podkreśliłeś najmniej znaczące zdanie z mojej wypowiedzi. Prawidłowo powinno być
Próbowałeś przekazac swoją mysl w trzech ( :shock:) postach. Sądze, że aż dwie osoby nie muszą mi tłumaczyć co miałeś na myśli. Widzę to jasno. Po prostu chciałem pokazac nieporadność i śmieszność twierdzenia o koszulkach, reklamie i popularności - akurat w Polsce wiadomo najlepiej czemu boski David gra w reprezentacji.
A teraz popracuj nad jasnością i prostym przekazem, abym nie musiał męczyć swojego małego rozumku. Przydałaby się też dobra argumentacja, bo to też kuleje (Ronaldo z Morientesem mają się tak do angielskiej reprezentacji, jak techno do rapu).

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 lip 2005, 23:50

piwus pisze:(Ronaldo z Morientesem mają się tak do angielskiej reprezentacji, jak techno do rapu).
a slyszales sound track do "blade II"? na prawde swietne polaczenie tych dwoch rodzajow muzyki. polecam!
watku nie bede komentowal, bo nie ma sensu. :lol: :lol: :lol:
myslenie nie boli... na prawde.

piwus - widze, ze twoj podpis nie idzie w parze z dzialaniem...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 0:21

zawdi pisze:
piwus - widze, ze twoj podpis nie idzie w parze z dzialaniem...
Podpis z JuvePoland :D

Cos nie widac zeby Real bral sie za wydawanie tych 150 mln euro budzetu transferowego:>
judasz11 pisze:To tak jak w jufe gra alex podczas gdy zalayeta siedzial na lawce...ale co Ronaldo i Moro mają do UK to aj tez nie wiem wogole porownanie nie na miejscu przeciesz Real to klub a nie reprezentacja widocznie niektórzy tego nie odruzniaja...
Nawet nie umisz napisac poprawnie nazwy klubu ktory w ciagu 3 lat dwa razy odprawil 'boski' real z LM?

Jesli porownujesz Zalayete do Moro a Grubasa do DP to proponuje zmienic ci forum na te z www.dziewczyna.pl

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 0:33

Na JuvePoland nigdy nie byłem, skserowałem z czego innego :wink:.

Co do techno i rapu w Blade II, to niestety zawsze są wyjątki.

Co do przekręcania nicka, przez Lakiera, to WP. Co innego Twoja opinia o zawodniku, co innego szacunek do innego usera.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 lip 2005, 0:36

piwus pisze:
Co do przekręcania nicka, przez Lakiera, to WP. Co innego Twoja opinia o zawodniku, co innego szacunek do innego usera.
Ok :wink: poprostu chcialem pokazaz temu osobnikowi ze przekrecanie naz nie bywa przyjemne (czy to nickow czy nazw klubowych).

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 17 lip 2005, 0:38

Lakier pisze:www.dziewczyna.pl
na tej stronie nie ma chyba forum. szukalem :wink: .
a co do sprawiedliwosci to chyba user o nicku zaczepnietym od nazwiska judasza tez powinien dostac

Nie zauważył :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lip 2005, 1:42

Piwus jest tu rowno uprawnienie prawda :?: Ja z Lakierem dostalem po WP zaś pan o nicku Ibrahimović18 nie dostal WP a zlamał regulamin tak jak my, wiec prosze jemu dać WP lub mi usunąć :!:

Real zremisowal z Chivas 0:0 nie oglądałemmeczu wiec nie wiem co się dzialo.

kurczakov

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 17 lip 2005, 2:43

No nie do konca Figo11. Real wygral 3-1 bramki zdobylo Mejia, Guti, Solado- Palencia. Swietny mecz Becksa.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”