Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 66

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lip 2005, 18:07

tengu pisze:Podobno Uche jest w dobrej formie w meczu ze Steuą byl najlepszym zawodnikiem rywale nie mogli go zatrzymac jeden z nich dostal czerwona kartke.To dobry prognostyk przed zblizajacymi sie meczami ligowymi i eliminacyjnymi ligi mistrzów.
Dwóch :?. Myślałem, że Uche jest skończony i nie będzie mi szarpał nerwów. Najwyraźniej się pomyliłem. Zobaczymy już nie koszulkę z napisem "Kocham Was", tylko wielką dziarę na torsie :evil:.

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 15 lip 2005, 0:02

piwus pisze:
tengu pisze:Podobno Uche jest w dobrej formie w meczu ze Steuą byl najlepszym zawodnikiem rywale nie mogli go zatrzymac jeden z nich dostal czerwona kartke.To dobry prognostyk przed zblizajacymi sie meczami ligowymi i eliminacyjnymi ligi mistrzów.
Dwóch :?. Myślałem, że Uche jest skończony i nie będzie mi szarpał nerwów. Najwyraźniej się pomyliłem. Zobaczymy już nie koszulkę z napisem "Kocham Was", tylko wielką dziarę na torsie :evil:.
Rzeczywiscie 2 .
Uche to bardzo dobry zawodnik co prawda jego zachowanie moze budzic zastrzerzenia jednak trzeba pamietac ze przed Wislą eliminacje do ''raju''
a w kadrze brak klasowych rozgrywajacych nie licząc Gołosia ale ma za małe doswiadczenie także lepiej nie przekreślać Uche.

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 14:44

Wisełka jest spoko. Szkoda ze odszedł Maciej Żurawski :( Myśle że Wisła zdobędzie po raz kolejny mistrza- tym razem z Jurkiem Engelem !!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 lip 2005, 0:30

Powoli zaczynam się bać "nowej" Wisły. Oczywiście wiem, czego się spodziewać, w tym sezonie i jestem o niego spokojny, ale patrząc bardziej perspektywicznie, to mi się krew w żyłach ścina.

Wisła testuje ostatnio samych młodzieńców. Średnia wieku oscyluje między 30-32. Została jednak dzisiaj (a właściwie wczoraj) zaniżona przez tego osobnika:
Obrazek

Jukka Sauso - obrońca, Finlandia, ur. 20 czerwca 1982 w Vaasa
Kluby: Vaasan Palloseura, FC Hameenlinna, Orgryte IS
Reprezentacja: 2A
Kiedy nie gra w piłkę, prawdopodobnie z nudów rąbie drewno. Nie wiem z której części "Jasona" się urwał, ale obawiam się, że ze sprzętem go nie wpuszczą na boisko. A gdzie indziej ma pokazać swoje zdolności :roll:?

Też ze strachu nie dałbym na jabola temu panu:
Obrazek

To z kolei Marek Penksa. Znany słowacki napastnik. 32 lata. Nie wiem czy to on dokonał 2 goli przez trzy lata, ale możliwe, że to inny napastnik testowany w Wiśle:
Obrazek
Obrazek

Veldin Karic, Chorwat, drugi rząd, trzeci od prawej. Przez włoski portal Channel4 został uznany nawet najgorszym zawodnikiem w historii Serie A. Od siebie dodam, że pomimo 31 lat wygląda o dwa pokolenia starzej od kolegów ze zdjęcia.

Oprócz tego według "Krakowskiej" lada dzień powiniem pojawić się Mika Nurmela, który obecnie gra Kaiserslautern.

Engel cieszy się rewelacyjnym kredytem zaufania. Po takich obiektach zainteresowań nawet matka Liczki zostałaby zbluzgana, a sam Werner pojawiłby się w asyście ochrony na najbliższym meczu z Bełchatowem. Pamiętam co było kiedy zatrudniano VidLiczkę, który przecież miałby w drużynie o wiele mniejsze znaczenie od wyżej wymienionych panów. Ale misio Jurek może tryskać humorem :?. Gdzieś widziałem tutaj opinie, że Engel jest bardziej menadżerem niż trenerem. Otóż ja twierdzę dokładnie odwrotnie :D. Ale mimo to i tak perspektywy są lepsze niż z marzycielem Wernerem za sterami. Jego założenia były trochę nierealne. To tak jakby kazać Barcelonie grać jak Juventus (oczywiście wszystko w odpowiednich proporcjach :wink:)

Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu, aby zobaczyć tą wizję Engela wcieloną na boisku. Zresztą taki głód czują chyba wszyscy. Nie wiem czy wiecie, ale na pierwszym treningu po zatrudnieniu nowego trenera pojawiło się 3 tys. widzów. Na pierwszy mecz sezonu, stadion prawdopodobnie będzie liczył ok. 15 tys., więc sądzę, że będzie ciekawie :twisted:.

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 17 lip 2005, 13:44

Marek Penksa nie jest taki najgorszy w ostatnim meczu sparingowym strzelil brame szczupakiem i podyktowano po faulu na nim karnego .Ten fin rzeczywiscie wyglada jak jakis morderca ale wystarczy popatrzec na Stama temu to nic nie brakuje.

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 20 lip 2005, 16:03

Czy ktos wie co sie dzieje ze strona www.wisla-multi.com bo z tego co mi sie wydaje to chyba koniec dzialanosci witryny.:/

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 20 lip 2005, 16:08

Niklos pisze:Czy ktos wie co sie dzieje ze strona www.wisla-multi.com bo z tego co mi sie wydaje to chyba koniec dzialanosci witryny.:/
Znam właściciela tej strony i nie wydaje mi się, aby miało nastąpić jej zamknięcie.

Jeżeli dowiem się czegoś więcej to poinformuje o tym w tym temacie.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 20 lip 2005, 21:39

tengu pisze:Marek Penksa nie jest taki najgorszy w ostatnim meczu sparingowym strzelil brame szczupakiem i podyktowano po faulu na nim karnego .Ten fin rzeczywiscie wyglada jak jakis morderca ale wystarczy popatrzec na Stama temu to nic nie brakuje.
Nie jestem zwolennikiem Peksy ma chlop rekord 2 gole w 3 lata :twisted: :twisted: :twisted: Musiał sie starac albo chlop mecze sprzedawał hurtowo :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 lip 2005, 17:31

Franek kapitanem:) już się niemoge doczekac jutrzejszego meczu i magazynu w niedziele:) mam nadzieje ze godnie będą grac z koszulkami z Białą Gwiazdka i żółtą gwiazdką:)

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 25 lip 2005, 20:42

Mazi pisze:Franek kapitanem:) już się niemoge doczekac jutrzejszego meczu i magazynu w niedziele:) mam nadzieje ze godnie będą grac z koszulkami z Białą Gwiazdka i żółtą gwiazdką:)
Kolejny magazyn Idea Ekstraklasa jest juz w Środe o 23:40 na TVN

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 lip 2005, 12:39

aaa w srode, to jeszcze lepiej:D

piwus>>> WTF!!!??? zmieniles orientacje czy co?? co to za avatar:P no wiesz co:D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2005, 13:57

Adoruję głupotę. Nie trzeba nic przerabiać, widać, że chociaż oficjalna wlepa, to czysta kpina :rotfl:.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 26 lip 2005, 14:04

CRACOVIA JEST SPOKOhahahahahhahah

Dzis Zydy mają mecz pojednania z KÓRWONĄ :twisted:

Każdy to powie niechcemy Penseki w Krakowie :twisted:

Penseka jest jak Hokeista z 99 Jaromir Jaagr:D

wypas

To Ile dzis biała gwiazda rozjedzie Łęczną?? :D

Górnikkkkkkkkk Coooooooooooooo?? Psinco
Łęcznaaaaaaaa Coooooooooooooooo?? 3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2WP//Tomusmc

[EDIT] Masz szczęście, że mnie Piwus wyręczył :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 26 lip 2005, 14:11

bartek12 pisze: Dzis Zydy mają mecz pojednania z KÓRWONĄ :twisted:
A może trochę spokoju :roll:? 2 WP

A co do Penksy, to zebrał najwięcej braw na sobotnim treningu i jak będzie robił za dżokera, to zapewne będziesz odosobniony w swojej opinii.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 19:24

No zaraz Wisła zacznie sezon :!: W popszednim sezonie Biała Gwiazda meczyłka sie w Łecznej a stracila bramke już w 2 (chyba) minucie ale potem - wolny = Żuraw = klasa i 2;2 8)

Dziś pierwszy mecze Engela i jestem tak ciekawy jak zagraja że tylko załuje że ten mecz Legie został rozegrany :roll: Mistrz powonień otwierać sezon :!: Ciekawi mnie gra Uche czy Gołosia jak wystąpią oczywiście Paulista i Penksa. Jak wogóle ustawi Wisła Jurek Engel.

Ekipa Bobo ma jak zwykle doświatczonych gracz ale lekceważyć ich chyba nikt nie moze w tym sezonie.

Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda :!: :!: :!:

Trzeba zaopatrzenie zrobić i oby tylko mecz dostarczył też procentow :twisted: Stawiam 1;2 po dobrym meczu (Oby) Kubica - Cantoro, Franek :!:

Pozdro :!:

P.S. Bartek widze że wcześniej przepraszałeć kibiców Milan (jak to ładnie wyglądało) teraz sobie gdzie inndziej na wywijasz. :evil: mysł chłopie bo pogadamy z Tatą Twoim :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”