Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:16

fanfci18 pisze:
RoRo pisze:
fanfci18 pisze:Chiałbym zwrócic uwage ze na forum pojawił sie kolejny nabijacz o pseudo BartiX.Gośc zalogował sie dzis a ma juz 64 posty(licznik nadal rosnie).pasuje mu zwrocic uwage na czym polega to forum(nie koniecznie wp bo juz kilka dostał)
pozdro
Taki z ciebie kibic Interu ?? Zeby donosci na wspolplemienca ?? :evil: Dziwie ci sie ... specjalnie Bartix nie nabija tylko pisze duzo postow a to jzu nei powinno cie interesowac. Jak bedize nabijal to bedzie WP dostalawal i sie oduczy nie ?? A co ty ?? jego mama jestes ?? i wogole istenieje cos takeigo jak solidarnosc Interistow ?? czy tylko frajerstwo sie liczy ?? :?

POZDRO
mnie ilosc postow lata koło... nosa ale zasady chyba jakies obowiązuja?a co do tego ze kibicuje interowi to spoko
ps.czytałem kilka jego postów i gosc jest ok(poza jednozdaniowymi).jezelii jesli moje zachowanie to frajerstwo to jak nazwiesz jego?(pisałem ze nie chodzi o wp)
Nie nie napsiales ze nabija :wink: Poskarzyles sie moderatorom ze ma zbyt duzo postow jak na jeden dzien :twisted:

POZDRO

Wróć do „Wracając Do Meritum”