Ostrzeżenia - komentarze - Strona 94

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lip 2005, 14:49

Mikusinski pisze:(...)
ja jak czytam kazdy twoj post to chce mi sie smiac. na szczescie nie czytam ich prawie wcale. albo nie potrafisz czytac, albo jakis nieaktualny jestes. nie chce udowodnic, ze byly niesluszne, bo to juz dawno zrobilem. to, ze nikt sie z tym nie liczy to swoja droga. i ani razu nie dostalem wp w tej rozmowie. albo ty nic nie widzisz, albo... nie wiem. njie pisz, ze nic nie udowodnie, bo juz udowodnilem, a nastepnego wp nie dostane, jezeli nie bedzie powodu. njikt tu jeszcze nie jest az tak beszczelny, by dawac je za inne zdanie.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:28

Sory Zawdi, nie wiedziałem, ze w innym teamcie dostales WP.

Jestem wściekły :evil: . Za co kolejne WP. Tym razem już szóste :!:

A użytkownik może miec nawet kilka razy bana????

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 lip 2005, 20:29

Mikusinski pisze:
Po to powstał temat 'Ostrzeżenia', żeby takich pytań nie było...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 20:31

kostek pisze:
Mikusinski pisze:
Ale chodzi mi za co(przeklenstwo, nabijanie, przezywanie itp.) :!:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 lip 2005, 20:32

Mikusinski pisze:
kostek pisze:
Mikusinski pisze:
Ale chodzi mi za co(przeklenstwo, nabijanie, przezywanie itp.) :!:
Zaraz zarobisz kolejne.

Zajrzyj do tamtego tematu i się dowiesz...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lip 2005, 21:02

Chiałbym zwrócic uwage ze na forum pojawił sie kolejny nabijacz o pseudo BartiX.Gośc zalogował sie dzis a ma juz 64 posty(licznik nadal rosnie).pasuje mu zwrocic uwage na czym polega to forum(nie koniecznie wp bo juz kilka dostał)
pozdro

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:05

juz sie nim zajmujemy :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:05

fanfci18 pisze:Chiałbym zwrócic uwage ze na forum pojawił sie kolejny nabijacz o pseudo BartiX.Gośc zalogował sie dzis a ma juz 64 posty(licznik nadal rosnie).pasuje mu zwrocic uwage na czym polega to forum(nie koniecznie wp bo juz kilka dostał)
pozdro
Taki z ciebie kibic Interu ?? Zeby donosci na wspolplemienca ?? :evil: Dziwie ci sie ... specjalnie Bartix nie nabija tylko pisze duzo postow a to jzu nei powinno cie interesowac. Jak bedize nabijal to bedzie WP dostalawal i sie oduczy nie ?? A co ty ?? jego mama jestes ?? i wogole istenieje cos takeigo jak solidarnosc Interistow ?? czy tylko frajerstwo sie liczy ?? :?

POZDRO

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 lip 2005, 21:08

Mam nadzieję, że nikogo nie boli czyjś licznik. A nabijacz, to nabijacz, jeśli nie miał nic do powiedzenia wcześniej, to niemożliwe, aby go nawrócić na pisanie rozprawek. Jak dalej będzie, po prostu się pożegnamy...

A co do solidarności, to Bartix raczej nie rozsławia Interu na tym forum.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lip 2005, 21:13

RoRo pisze:
fanfci18 pisze:Chiałbym zwrócic uwage ze na forum pojawił sie kolejny nabijacz o pseudo BartiX.Gośc zalogował sie dzis a ma juz 64 posty(licznik nadal rosnie).pasuje mu zwrocic uwage na czym polega to forum(nie koniecznie wp bo juz kilka dostał)
pozdro
Taki z ciebie kibic Interu ?? Zeby donosci na wspolplemienca ?? :evil: Dziwie ci sie ... specjalnie Bartix nie nabija tylko pisze duzo postow a to jzu nei powinno cie interesowac. Jak bedize nabijal to bedzie WP dostalawal i sie oduczy nie ?? A co ty ?? jego mama jestes ?? i wogole istenieje cos takeigo jak solidarnosc Interistow ?? czy tylko frajerstwo sie liczy ?? :?

POZDRO
mnie ilosc postow lata koło... nosa ale zasady chyba jakies obowiązuja?a co do tego ze kibicuje interowi to spoko
ps.czytałem kilka jego postów i gosc jest ok(poza jednozdaniowymi).jezelii jesli moje zachowanie to frajerstwo to jak nazwiesz jego?(pisałem ze nie chodzi o wp)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 21:16

fanfci18 pisze:
RoRo pisze:
pozdro

POZDRO
mnie ilosc postow lata koło... nosa ale zasady chyba jakies obowiązuja?a co do tego ze kibicuje interowi to spoko
ps.czytałem kilka jego postów i gosc jest ok(poza jednozdaniowymi).jezelii jesli moje zachowanie to frajerstwo to jak nazwiesz jego?(pisałem ze nie chodzi o wp)
Nie nie napsiales ze nabija :wink: Poskarzyles sie moderatorom ze ma zbyt duzo postow jak na jeden dzien :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 lip 2005, 21:20

RoRo, Twój tekst o solidarności był co najmniej dziwny (solidarność internetowa, tylko dlatego, że ktoś ma w nicku FCI :|), fanfci18 słusznie zwrócił uwagę na pewien problem i na tym zakończylibyśmy tą dyskusję.

Aha, jako że jednak rozmowa o tym dalej się ciągnie...
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 21:23 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lip 2005, 21:21

RoRo pisze:
fanfci18 pisze:
RoRo pisze:

POZDRO
Nie nie napsiales ze nabija :wink: Poskarzyles sie moderatorom ze ma zbyt duzo postow jak na jeden dzien :twisted:

POZDRO
powiedziałem ze nabija ale chodzi mi o to ze nasz "wspoplemieniec" moze nie wiedziec o tym.
ps.a czy ty przypadkiem nie jestes jego matką :?: :?: :?:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 21:22

Piwus napisal ze koniec tej dyskusji wiec koniec !!

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 16 lip 2005, 14:48

Napisał że są najlepsi - a ja odpowiedziałem że jak pokonali Bayer to wcale nie znaczy że są najlepsi..nie rozumiem o co ci chodzi :shock:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”