Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 lip 2005, 11:52

To jest bezsensu. Przeciez wiadomo, ze gwiazdor Barcy odrzuci oferte Abramovicza, sam Brazylijczyk zadeklarował, ze chce zostać w Barcie. Abramovicz daje 120 mln € :?: :roll: Ronni ma klauzule odejścia 100 mln Ł ale na stówe nie odejdzie :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 12:27

Mnie zawsze bawiły te 'mega oferty' od Abramovicha. Zazwyczaj kiedy był 'gotów' zapłacić za kogoś 100 milionów funtów, to później Mourinho mówił: 'Nie potrzebujemy go!'. ;) Taka pokazówa dla mnie to była... Ronaldinho nie chce opuścić Barcelony, i już bliższe jest przejście Figo do Barcy, niż Ronnie'ego do Chelsea. :P

Cieszy mnie fakt, iż Gerrard i Carragher zostają w LFC. Choć do szału już mnie doprowadzały te spekulacje dotyczące osoby Gerrarda... Co chwila zmieniał zdanie, przez co tracił w oczach fanów 'The Reds'. ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 12:46

Anka pisze:, i już bliższe jest przejście Figo do Barcy, niż Ronnie'ego do Chelsea. :P
Nie bluznij. Tego <cenzura> nikt nie chce w Barcelonie

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lip 2005, 11:11

Nowinki transferowe na Wyspach:
-Totenham złoży ofertę w wysokości 5 mln Ł za Gutiego.
-Inter Mediolan dołącza w wyscigu po Luisa Figo. Liverpool ma konkurencje.
-Nakamura przechodzi do Celticu.
-Trwa serial-"Do kogo Obi Mikel???". ManU z londyńska Chelsea walczą o tego niezwykle utalentowanego zawdonika.
-Liverpool jest zainteresowany Sidneyem Govou.
-Man City chcialby kupić pomocnika Fayenoordu-Romeo Castelena, ktory by zatsąpił Shauna Wright-Phillipsa który najprawdopodobniej odchodzi do Chelsea.

POZDRO

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lip 2005, 16:22

:arrow: Essien chce przejść do Chelsea. W wywiadzie dla L'Equipe powiedział:
"Chcę odejść. Miałem wiele czasu do namysłu podczas wakacji. To jest dla mnie czas na odejście. Pobyt w Lyonie jest dla mnie zakończony. Chcę grać w Anglii, dla Chelsea Londyn."
:arrow: Jose Mourinho nie chce w swoim zespole Ronaldinho, a więc transferowego hitu nie będzie.

:arrow: Inter zapronował Realowi ofertę wymiany Figo ---> Davids

:arrow: Gracz Chelsea Alexei Smertin został wypożyczony do Charltonu. Oto co powiedział:
"Kiedy powiedziałem Jose Mourinho, że chciałbym odejść, był zaskoczony. Powiedział, ze nadal liczy na mnie, że Chelsea ma przed sobą długi sezon. Zdecydowaliśmy, że jeżeli coś nie ułoży mi się w Charltonie, to będę mógł wrócić do Chelsea."

:arrow: Antonio Nunez odchodzi z Liverpoolu. Oto komentarz R. Beniteza:
"Rozmawiałem z Nunezem i wyjaśniłem mu, że próbujemy znaleźć klub dla niego, ale w tej chwili nie dostaliśmy żadnej konkretnej oferty. Jest nim zainteresowana Celta Vigo, ale są także inne opcje."
[/quote]

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 12 lip 2005, 18:29

Nawet sie ciesze że Nunez odejdzie z Liverpoolu. Wkurza mnie to że Benitez sciąga tych Hiszpanów. Oni sie kompletnie nie nadają do Anglii. Wydaje mi sie że sie sprawdzili tylko Garciia i Xabi Alonso. Kupił ich chyba 5 a efekt był taki że zajęli dopiero 5 miejsce. Jak na taki klub to chyba porażka. Kibicuje MU i troche mi głupio o tym pisac ale mam jakies sentyment do tego klubu :wink: .

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 13 lip 2005, 10:09

No pewnie, że porażka! Nunez nie przekonal mnie do siebie i dobrze, ze odchodzi. Teraz Benitez rozpoczą walkę o obroncę: Upson, Gallas lub Milito mogą zawitać na Anfield.

Co do Ronaldinho. Mourinho rozsmieszyl mnie troche stwierdzeniem, ze Ronaldinho gdyby chcial przejsc do Chelsea zasiadłby na ławce. Wedlug mnie Mourinho poprostu wie, ze na ten transfer nie ma szans i robi dobrą minę do złej gry.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 lip 2005, 20:56

Edwin Van Der Sar, występujący ostatnio w Fulham, będzie w najbliższym sezonie bronić bramki Manchesteru United. Podpisał dwuletni kontrakt wartości dwóch milionów funtów. Grał m.in. w Ajaksie Amsterdam i Juventusie Turyn, z którego przeszedł w 2001 roku do Fulham za 7 mln funtów, najwyższą wtedy sumę transferową za bramkarza. :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 13 lip 2005, 21:01

snake pisze:Edwin Van Der Sar, występujący ostatnio w Fulham, będzie w najbliższym sezonie bronić bramki Manchesteru United. Podpisał dwuletni kontrakt wartości dwóch milionów funtów. Grał m.in. w Ajaksie Amsterdam i Juventusie Turyn, z którego przeszedł w 2001 roku do Fulham za 7 mln funtów, najwyższą wtedy sumę transferową za bramkarza. :)
Echchchch.. :roll: W porę, my o tym transferze dyskutowaliśmy 2 tygodnie temu :roll:
Teraz walka się rozwiązuje między Aulasem i Kenyonem czyli Lyonem i Chelsea. Walczą o Mikeala Essiena, który zadeklarował chęć grania w The Blues.
Prezydent Olympique Lyon Jean-Michel Aulas nie zamierza sprzedawać pomocnika Michaela Essiena mimo wysokiej oferty Chelsea.
Dyrektor wykonawczy The Blues Peter Kenyon pojechał do Lyonu by przekonać Aulas do transferu, ten twardo trzyma się swojego stanowiska.

Aulas przyznał, że oferta mistrza Anglii była wyjątkowa, lecz 22-letni reprezentant Ghany nie jest na sprzedaż.

- Pan Kenyon przyjechał do Lyonu i spotkałem się z nim by powiedzieć mu, że nasz piłkarz nie jest na sprzedaż. Wrócili z niewiarygodną ofertą, lecz nie jesteśmy szaleni - powiedział Aulas.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 22:54

snake pisze:Edwin Van Der Sar, występujący ostatnio w Fulham, będzie w najbliższym sezonie bronić bramki Manchesteru United. Podpisał dwuletni kontrakt wartości dwóch milionów funtów. Grał m.in. w Ajaksie Amsterdam i Juventusie Turyn, z którego przeszedł w 2001 roku do Fulham za 7 mln funtów, najwyższą wtedy sumę transferową za bramkarza. :)
Nieżebym sie smiał ale ty chyba serio jestes z księżyca :wink: . Slyszales tez że kupilsmy pewnego koreańczyka :?: Nazywa sie Park Ji-Sung z PSV za około 4 mln :wink:

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 19:55

manchester stare śmiecie stary ferguson dobrze że macie ruda bo było by żle

[color=red]1WP za obrażanie klubu//Pawel[/color]

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 20:07

LFC FAN pisze:manchester stare śmiecie stary ferguson dobrze że macie ruda bo było by żle
Pięknie zaczynasz kariere. Dostaniesz bana za obfite wypowiedzi :lol: :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 lip 2005, 20:08

LFC FAN pisze:manchester stare śmiecie stary ferguson dobrze że macie ruda bo było by żle
Boze takiego nabijacza dlugo nie wiedzialem :!:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 lip 2005, 20:22

Lakier pisze:
Boze takiego nabijacza dlugo nie wiedzialem :!:
Nawet mu sie z dużej literu niechcialo zacząc zdania :lol:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 20:28

o Boze....takich to tylko....na Sibir ;) zalosne komentarze :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”