Weiser zamiast pomóc rezerwom, wolał pojechać na wakacjeLeague pisze:Weiser nie wypalił?Przychodził z łatką wielkiego talentu o ile mnie pamięć nie myli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 cze 2014, 20:47
Weiser zamiast pomóc rezerwom, wolał pojechać na wakacjeLeague pisze:Weiser nie wypalił?Przychodził z łatką wielkiego talentu o ile mnie pamięć nie myli
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 cze 2014, 20:50
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2014, 14:18
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 06 cze 2014, 14:50
Marne szanse na przedłużenie chyba, że pójdzie po rozum do głowy. Nie takie rzeczy Bayern już robił. Chociażby Ribery, który tuptał nóżkami, że odchodzi a teraz w każdym wywiadzie wyznaje Bayernowi miłość. Jeśli jednak chłopak nie zmądrzeje to przetrzymują do 2015 i odchodzi za darmo co też nie jest nowością, bo i na takie zagrywki Bawarczycy sobie pozwalali.Kluchman pisze:Jak wygląda sytuacja Kroosa w Monachium? Wciąż nie przedłużył wygasającego za rok kontraktu. Podpisze czy odejdzie? Jeśli odejdzie to Bayern będzie skłonny sprzedać go teraz czy prędzej go przetrzyma jak BVB Lewandowskiego?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 06 cze 2014, 18:12
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 cze 2014, 19:18
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2014, 20:28
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 cze 2014, 20:38
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2014, 20:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 cze 2014, 20:41
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 cze 2014, 20:43
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 lip 2014, 12:08
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 lip 2014, 12:14
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lip 2014, 15:14
No i ja mam dokładnie takie same uczucia - z jednej strony żal, że odejdzie młody piłkarz, który sporo swojej kariery spędził już w Monachium, sporo również ma przed sobą. Z drugiej strony - nie jest on absolutną gwiazdą zespołu, bez niego jakoś sobie poradziliśmy choćby w decydującej fazie LM 2013. Więc powiem tak - przełknę jego odejście, jednak oczekuję dobrego zastępstwa (ale nie Gundogana, jak sugeruje League, zresztą nie wiadomo co w ogóle z nim się będzie działo). Byle nie hasła "poradzimy sobie wewnętrznie", tak jak było choćby przy odejściu Ballacka (fakt, że to był zupełnie inny Bayern niż ten teraz...).cruel pisze:Jak sie kibice Bayernu zapatruja na transfer Kroosa? Obojetne, czy szkoda Wam go?
Pytam bo troche pogmeralem i widze ze opinie bardzo rozne. Z jednej strony kibice pisza, ze szkoda, a z drugiej ze gosc zatrzymal sie w rozwoju, szczyt mial 2 lata temu a teraz coraz gorzej, i ze strata do przelkniecia.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 03 lip 2014, 18:47
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio