Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1064

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 28 maja 2014, 23:30

Na pewno będzie miała, bo akcje pójdą w dół. Raczej stopnieje sumka na transfery jeśli ktoś nie weźmie w stery schedy po Glazerze.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 maja 2014, 23:37

Szkoda gościa, bo szczególnie za Ferga rzadko sprawiał problemy. Wiem o akcji "Glazers Out!", ale sam teraz nie wiem, czego Ci ludzie jeszcze chcą. Mniejsza z tym, Malcolm dożył pięknego wieku. Co teraz z United? Czy możliwa jest sprzedaż klubu?! Jeśli nie, to jaki będzie zastępca?

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 maja 2014, 23:54

Z tego co kojarzę to już od dłuższego czasu sprawami dot. klubu zajmowali się bardziej synowie Glazera. On chyba szczególnie się nigdy nie angażował.

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 29 maja 2014, 4:28

racja
Malcolm Glazer had no stake in Man United - the 90% of the club not listed on NYSE is owned by his children

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 04 cze 2014, 22:15

Generalnie rzecz biorąc nie jestem zwolennikiem Van Gaala, więc tym bardziej jestem ciekaw jak będzie wyglądało okienko transferowe ( o ile w ogóle jakoś będzie wyglądało ). W nowym sezonie nie zobaczymy ani Giggsa, ani Ferdinanda, Vidica, Machedy. Sypią się gazetowe oferty za kolejnych grajków. Teraz na tapecie jest Strootman - rzekomo 30 baniek, a niedawno jeszcze płodzili ploty o Fabregasie - 40 baniek.
Mam nadzieję, że w tym sezonie nareszcie raz na całe życie pożegnamy drewnianego Andersona w pakiecie z Cleverleyem ( zresztą, dla mnie :afro: też powinien poszukać sobie miejsca w klubach ze środkowej części tabeli ), co zrobi miejsce dla nowych - lepszych.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 cze 2014, 17:30

Fantastyczna wiadomość z tym transferem Fabregasa, teraz Chelsea nam nie podkradnie Jordiego Clasie!

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2014, 18:18

Rok temu dawaliśmy za niego więcej siana, Barca go nie puściła a on sam nie chciał się ruszyć. Teraz łapy wyciągnęła Chelsea a MU za rok nie zagra w pucharach. Poszedł do klubu gdzie dadzą mu decydować o obliczu drugiej linii zamiast do zespołu, który musi się dźwignąć po beznadziejnym sezonie, który nie zagra w LM i w dodatku nie wiadomo kiedy do niej wróci. Patrząc przez pryzmat 27-letniego Fabregasa, przed którym 4-5 lat zanim zacznie pewnie schodzić tylko w dół, moim zdaniem decyzja całkiem sensowna i logiczna. W rywalizacji z Chelsea, jedynym argumentem za MU, o ile chcieliśmy go ściągnąć, mogły być pieniądze.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 cze 2014, 18:25

W sumie smieszne to jest troche, rok temu masa plotek 'Fabregas w United', duzo dyskusji czy w ogole transfer jest mozliwy, itd. A tu mija rok, dziura w srodku United taka sama, a przychodzi sobie Chelsea i bierze go za 33mln :roll: nie bylo w ogole zainteresowania Manchesteru?

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 12 cze 2014, 18:29

Może było, może nie ale jak wspomniałem wyżej, z perspektywy Fabregasa przejście do Chelsea wydaje się znacznie sensowniejsze. Znane i ciekawsze miasto, klub z dość pewnymi perspektywami na walkę i w Anglii, i w Europie o wszystkie trofea w najbliższych latach.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 cze 2014, 18:39

Tutaj wychodzi dzialanie zarządu MU, chcieli odpalić Moyesa od lutego ale pozwalali mu latać i załatwiać transfery, i facet latał , załatwił pare spraw i go wywalono. Cała praca w pizdu bo LVG ma inną koncepcje.William -nie Kroos- nie Cesc- nie, bo jesli MU chciałoby Cesca dałby więcej niż Chelsea.
Mam nadzieje ze MU i LVG ma jakiegoś asa z rękawa jeśli chodzi o środek pola bo jeśli naszym zbawieniem będzie ktoś taki jak Clasie i Konoplanka na skrzydło to by do czołwki będziemy wracać troszke dłużej.Wkurwia mnie to że od lat potrzebujemy środkowych i puszczamy takich graczy jak Cesc bez walki.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 cze 2014, 18:43

A niby czemu Cesc mialby chciec przejsc do Man U? Brak pucharow, wielkie niewiadome co w nastepnym sezonie.. no i wielka kasa w CFC.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 cze 2014, 18:45

Styl gry Chelsea raczej nie kazdemu musi pasowac, vide wypowiedzi Hazarda, Fabregas w United moglby byc kims takim jak Scholes kiedys

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8384

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 12 cze 2014, 18:49

MGiggs pisze:Wkurwia mnie to że od lat potrzebujemy środkowych i puszczamy takich graczy jak Cesc bez walki.
+1

Niby nie powinno się oceniać okna w zasadzie przed jego rozpoczęciem, ale jeśli się rozejrzeć - najbardziej sensowne typy do wzmocnienia po kolei odpadają, coraz więcej wysiłku intelektualnego kosztuje wymyślenie, kogo by tu jeszcze można sprowadzić. Najzabawniejsze jest to, że ten sezon ogórkowy charakteryzuje się najlepszą dostępnością fajnych graczy do środka od kilku ostatnich lat - Kroos, Rakitić, Fabregas, ale żaden z nich nie idzie do United... Bez kitu, coraz bardziej prawdopodobne staje się, że tym zbawieniem do środka będzie Clasie :lol2: Nie wiem, jak to wszystko widzi LVG, ale oby jak najszybciej odsłonił karty, bo nie dość, że mu rywale sprzątną wszystkich sprzed nosa, to jeszcze jak zacznie działać z transferami w tempie zeszłorocznego Moyesa, to w ogóle będzie super zgranie na starcie... No, ale pożyjemy, zobaczymy, choć napalać się nie wiadomo na co, nie ma co.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 12 cze 2014, 18:52

A przypomne ze Strootman, byl miesiacami przymierzany do United, a teraz wymiata w Romie. Nie rozumiem czemu go wtedy nie wzieli.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 cze 2014, 18:56

piotrcies pisze: Nie wiem, jak to wszystko widzi LVG, ale oby jak najszybciej odsłonił karty,
w chwili obecnej to on się chyba na MŚ koncentruje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”