F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 108

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 lip 2005, 17:45

beckhs pisze:Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje
Już wiem gdzie czytałem. Na blaugrana.pl. Nie wiem czy to prawda, ale BBC nie zawsze mówi prawde.

Pozdro :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 lip 2005, 22:42

W to ze Baptista przejdzie do Arsenalu jestem sklonny uwierzyc ba nawet jestem pewien ze tak bedzie ale tylko wtedy gdy Henry zawita na camp nou. Cena za Julio mysle ze moze wachac sie pomiedzy 20 a 25 mln.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 10:08

Powtarzam-Henrty nie ruszy sie do Katalonii. Bestia jest pomiędzy Barcą, ManU i Arsenalem, chyba wybierze ofertę z Anglii czyli ManU lub Arsenalu.

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 11:30

Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie ale Henry nie jest potrzebny Barcie. Duma Kataloni gra przeciez tylko jednym napastnikiem !, maja na to miejsce Samuela Eto'o, Henke Larssona i Maxi Lopeza, a gdzie w tym wszystkim Henry ?, moim zdaniem wzmocnien trzeba szukac na lewej obronie gdzie obecnie gra Gio i jego zmiennik Sylvihno oraz partnera dla Puyola na srodku bloku defensywnego.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 11:40

Mikusinski dlaczego powtarzasz sie ze Henry nie przejdzie do FCB?? Na bank Baptista w tym sezonie nie zawita na camp nou, powod; brak paszportu ue!

Co do pozycji TH to Mister zmieni ustawienie kosztem ludo ktory bedzie musial powedrowac na lawe

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lip 2005, 12:38

Bienias pisze:Mikusinski dlaczego powtarzasz sie ze Henry nie przejdzie do FCB?? Na bank Baptista w tym sezonie nie zawita na camp nou, powod; brak paszportu ue!

Co do pozycji TH to Mister zmieni ustawienie kosztem ludo ktory bedzie musial powedrowac na lawe
Dokładnie tak jak napisał Bienias. 'Bestia' jeśli miałby trafić do Barcelony to dopiero wtedy gdy ktoś dostanie paszport UE. Nie sądze aby Baptista miał czekać ten 1-2 sezony aż to się stanie i wybierze Anglię.
Henry natomiast mógłby z powodzeniem grać zamiast Giuly'ego i nie straciłby na tym nic ze swoich umiejętności. Przecież Ludo gra w zasadzie jak napastnik tyle, że ustawiany jest na skrzydle i tam rozpoczyna ataki. Henry także nie jest typowym sępem tylko właśnie takim zawodnikiem który lubi dostać piłkę już na połowie boiska i ciągnąć do przodu. Miejsce dla Thierry'ego napewno by się znalazło.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 10 lip 2005, 12:46

Niggaz pisze:
Bienias pisze:Mikusinski dlaczego powtarzasz sie ze Henry nie przejdzie do FCB?? Na bank Baptista w tym sezonie nie zawita na camp nou, powod; brak paszportu ue!

Dokładnie tak jak napisał Bienias. 'Bestia' jeśli miałby trafić do Barcelony to dopiero wtedy gdy ktoś dostanie paszport UE. Nie sądze aby Baptista miał czekać ten 1-2 sezony aż to się stanie i wybierze Anglię.
Henry natomiast mógłby z powodzeniem grać zamiast Giuly'ego i nie straciłby na tym nic ze swoich umiejętności. Przecież Ludo gra w zasadzie jak napastnik tyle, że ustawiany jest na skrzydle i tam rozpoczyna ataki. Henry także nie jest typowym sępem tylko właśnie takim zawodnikiem który lubi dostać piłkę już na połowie boiska i ciągnąć do przodu. Miejsce dla Thierry'ego napewno by się znalazło.
Henry i Bestia swoją drogą, ale jak dlamnie to najważniejsza pozycja do obsadzenia to lewa obrona. Giovanni vB w tym sezonie nie pokazał pełni swoich umiejętności a taki klub jak Barca musi mieć na każdej pozycji klasowego zawodnika. Przypomne mecz z Chelsea na wyjeździe, tam Joe Cole poprostu się z nim bawił. Oczywiście nie mówie, że nie chciałbym Henry'ego albo Baptisty w Barcie ale to nie jest njważniejsze w tym okienku transferowym.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 12:49

I tu sie zgadzam bo lewa flanka jako jedyna pozycja w obronie wymaga wzmocnienia chyba ze Gio wroci do formy z poczatku sezonu

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 lip 2005, 16:48

tylko ze nie zapowiada sie zeby Barca kupiła kogos na lewą strone, moze cos wykombinują bo faktycznie Gio grał ostatnio słabiej i moze to byc słaby punkt Barcy :!:
jednak jeszzce duzo czasu do początku sezonu i zobaczymy jak bedzie wyglądał taktyka w meczach sparingowych :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 lip 2005, 16:59

luk1208 pisze:tylko ze nie zapowiada sie zeby Barca kupiła kogos na lewą strone, moze cos wykombinują bo faktycznie Gio grał ostatnio słabiej i moze to byc słaby punkt Barcy :!:
jednak jeszzce duzo czasu do początku sezonu i zobaczymy jak bedzie wyglądał taktyka w meczach sparingowych :twisted:
Ja myśle że taktyka się nie zmieni skoro nie przyszedł zawodnik mogący wpłynać na zmiane taktyki ( np Henry) Gio dla mnie jest bardzo dobry więc chyba Barca nie będzie się wzmacnialą na tej pozycji. Potrenuje troche nad grą w obronie i bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 lip 2005, 22:17

tyylko jakby Barca kupiła kogos na lewą strone to rywalizacja by sie zwiekszyła z Gio i napewno lepiej by wyglądała gra Barcy :lol:
ciekawe tez co bedzie z Saviolą bo trener raczej go nie widzi w kadrze na ten sezon, a szkoda bo to dobry piłkarz i moze powinien dostac ostatnia sznase na pokazenie sie :twisted:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 10:45

myśle ze barca ściągnie galasa
i dajmy sobie spokój z henrym

MILAN MIŁOŚĆ BARCA SZACUNEK

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 17 lip 2005, 12:23

Barca żeczywiście musi postawić na wzmocnienie obrony bo inaczej nieżle dostanie a Saviola powinien zostć to dobry zawodnik

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lip 2005, 12:24

luk1208 pisze:ciekawe tez co bedzie z Saviolą bo trener raczej go nie widzi w kadrze na ten sezon, a szkoda bo to dobry piłkarz i moze powinien dostac ostatnia sznase na pokazenie sie :twisted:
Saviola przez 3 sezony w Barcy nie pokazał niczego nadzwyczajnego i nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Zarabiał krocie nie wspominając już o tym ile za niego zapłacono. Nie zgodził się na redukcję pensji i w zasadzie na własne życzenie poszedł na wypożyczenie do Monaco. Tam w słabszej lidze miał kolejną szansę aby pokazać się z dobrej strony ale zawiódł kolejny raz. Ile można dawać mu tych szans? Jak dla mnie jest zdecydowanie za słaby na grę w Barcy i tyle. Miał swoje szanse i teraz takie same szanse należą się Maxiemu Lopezowi.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lip 2005, 13:37

Ktoś z grupki : Gallas, Milito, Henry, J. Babtista, Kompany, Joaquin, mam nadzieje ze zawita do Barcy ale najbardziej zalezy mi na srodkowym obroncy, natomiast dla Savioli nie ma po prostu miejsca, zgadzam sie z Niggazem w 100 %

Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”