Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 lut 2014, 23:05
cruel
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2014, 8:56
Heynckes rzeczywiście nie miałby co robić, tylko wracać z emerytury, żeby wyciągać Manchester United z kryzysu. On byłby w stanie, jeśli już, to wrócić albo dla Bayernu albo Realu. Ew., jeśli trzeba byłoby ratować Borussię M-Gladbach przed spadkiem z ligi. Tylko te kluby dla niego się liczą.Ebi pisze:Heynckes, van Marwijk
A gdzie tam. Klopp jest człowiekiem honorowym i nie odejdzie z BVB przed końcem kontraktu, który przecież niedawno przedłużył. Z Dortmundu zdąży jeszcze gdzieś przejść, np. na stołek selekcjonera reprezentacji Niemieccruel pisze: a druga czesc na ultra-ofensywe po Kloppa, zeby go wyciagnac z BvB za wszelka cene - efekt finalny imo bylby duzo lepszy
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 lut 2014, 9:34
Jeśli ktokolwiek rozpatruje ofert United, to chyba wie na co się pisze. Na pewno nie na grę w gotowej na już drużynie. Dla niektórych to może być również ciekawe wyzwanie, choć ja się akurat nie łudzę w przypadku Kroosa. Chyba, że to jeden z tych zawodników dla których kasa jest najważniejsza.Swoją drogą, mam nadzieję, że Kroos oglądał wczorajszy mecz i nawet oferowane w Daily Mirror 15 mln euro go nie skłoni do przejścia do Manchesteru
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2014, 10:47
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2014, 11:06

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2014, 12:24
Ja tylko pisałem o Kroosiejanop pisze: Śmieszą mnie natomiast pojawiające się gdzieniegdzie głosy sugerujące, że żaden ambitny zawodnik nie pójdzie do United, bo to oznacza, że może w pięciu-sześciu klubach na świecie są ambitni gracze, a transfer to każdego innego świadczy o tej ambicji braku.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 26 lut 2014, 12:33
Bo wielu kibiców widzi tylko czarne i białe. Albo jest zajebiście, same sukcesy itd., albo czarnowidztwo, tragedia itp.janop pisze: Ja rozumie, że gwiazdy, wielkie trofea itd., ale piłka nie toczy się tylko wokół finału LM itp., a czytając opinie w necie można odnieść wrażenie, że właśnie tak jest.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 lut 2014, 13:28
Michał M pisze: Na którego rozwiązania chyba na razie brak ?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 lut 2014, 13:31

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NeverLie2Me » 26 lut 2014, 14:16
NeverLie2Me
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 lut 2014, 14:20
Wcale nie tak sporego. Wystarczy na początek ktoś ogarnięty za sterami, kto ma pojecie o nowoczesnym futbolu. Ktoś z jajami. Ktoś kto potrafi wykrzesać z ludzi zdobywających bez problemów Mistrzostwo Anglii to co najlepsze.I - choć może się mylę, bo nie śledzę tej sytuacji na bieżąco - ale wydaje się, że jakiejś lepszej perspektywy póki co nie widać. Szczególnie, że jak tu piszecie - kadra wymaga sporego przebudowania.
Dokładnie.Niekoniecznie miałem Twój wpis na myśli. Ostatnio wokół United jest taka retoryka, że mam wrażenie, że czytam o WHU, czy Granadzie. Jest źle i temu nikt nie przeczy, ale to jest taki klub, że za rok, dwa sytuacja może być diametralnie inna. Ja rozumie, że gwiazdy, wielkie trofea itd., ale piłka nie toczy się tylko wokół finału LM itp., a czytając opinie w necie można odnieść wrażenie, że właśnie tak jest.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2014, 14:44
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2014, 15:15
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NeverLie2Me » 26 lut 2014, 15:32
NeverLie2Me
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio