Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 25 lut 2014, 22:57

Mam nadzieję, że to info z 30 bankami to żart.

Obrazek

Nic dodać nic ując.

Żenada po prostu żenada. Właściwie nie mam co pisać co też nie czynię od dłuższego czasu w tym temacie, bo nie ma o czym, w każdym poście bym musiał pisać to samo.

Łudze się ostatkami nadzieji, że dziś jutro ktoś pójdzie po rozum do głowy. Marzyłby mi się SAF na te ostatnie miesiące. Po tylu miesiącach upokorzeń, poglądanie sobie nieźle grającego zespołu nawet bez walki o nic byłoby przyjemnością. Zresztą ten Olympiakos można pyknąć u siebie trójką, ale z kimś ogarniętym. A jak nie to dać to nawet Giggsowi, albo Nevillovi. Wszystko będzie lepsze od tego gościa. I nie chce go już widzieć na ławce. Po co czekać do lata? Dla samego zdrowia go już wywalić.
Chociaż zaraz zaraz ja sobie nie wyobrażam jego pracy za rok, a może niektórzy jednak tak. Wszak jeszcze nawet w Grudniu nie wyobrażałem sobie nas poza czwórką. Pisząc pierwszy raz o jego zwolnieniu, łudziłem się ze zmiana da nie tylko czwórke, ale i walke np. o Fa Cup. A A skoro to mu popuszczono, to i może da się mu szanse za rok :shock: o losie...

Wróć do „Anglia”