AC Milan (zbiorczy) - Strona 50

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 10:24

A teraz uważaj Mikuś:

GILARDINO NIE CHCE GRAĆ ZA GRANICĄ!

Mam nadzięję, że teraz dotarło i choć przez jeden dzień nie będę czytał o Chelsea i Gilardino :roll:.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 11:38

Nie rozumiem dlaczego mówicie, że przyjście Bobo, będzie blokować pozostanie Crespo i transfer Gilardino do Milanu.Sam myślałem, że zablokuje Gilę, ale teraz skoro Crespo nie zostaje, to wiem, że Gila na 99 % będzie nasz.

Ja też bym się nie martwił o obronę Milanu.Nesta ma 29 lat, Stam 32, więc najgorzej nie jest.Szkoda mi dnia, w którym Malidni już na zawsze odejdzie :cry: .Napewno nie zrobi tego z powodu złych występów.Do Cafu mam wielki szacunek, bo nabiegal się, ale w wieku 35 lat, hasać od pola do pola może być męczące.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 14:24

Czyzby kolejny pilkarz Milanu grał w Genoi?
Chyba tak Genoa chce tym razem kupic Bepe Pancaro no i raczej jego pozyskaja bo konkurencja na lewa obrone jest spora.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:36

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Czyzby kolejny pilkarz Milanu grał w Genoi?
Chyba tak Genoa chce tym razem kupic Bepe Pancaro no i raczej jego pozyskaja bo konkurencja na lewa obrone jest spora.

W sumie to fajnie, bo jeszcze Milan na nim zarobi, a Beppe sobie pograł w SerieA.Tylko nie mogę nigdzie znaleśc tej informacji.Hunter gdzie wyczytałeś ?

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 15:06

bogi pisze:Hunter gdzie wyczytałeś ?
Na sports.it
http://sport.virgilio.it/it/cmc/calcio/ ... 84631.html
Ha no własnie MIlan by jeszcze na nim zarobił i wtedy mozna to dodac do transferu Oddo w sumie duzo bysmy nie dosatli moze gora 1 mln ale zawsze to cos

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 06 lip 2005, 20:27

:cry: :cry: nie macie pojecia jak mi przykro, ze w przyszlym sezonie nie bedzie u nas Hernana. nie rozumiem tego, po co nam Pippo albo Tomasson, wyobrazacie sobie ten atak sheva-gila-crespo-vieri, crespo i vieri jako rezerwowi, jeszcze Bobo dodatkowo zreperowany przez naszych fachowcow,a tak jakis kurde Pippo ktory i tak ciagle jest nękany kontuzjami a jak wychodzi na murawe to i tak bramek nie strzela. a jak strzela to ze spalonego... :cry:

nie chyba nigdy tego nie przeżyje, Vieri zamiast Crespo, Galianiemu sie poprzewracalo na starosc..

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 lip 2005, 14:47

Dzis Tuttosport pisze ze Milan przekazał Parmie 7 mln euro.
Podobno to ma byc dopiero poczatek poniewaz Parma sie zgodziła na sprzedaz Gili nie wiadomo narazie za ile.

Ta informacja moze oczywiscie byc wyssana z palca bo w koncu to Tuttosport.

Messina podobno tez chce Pancaro tyle ze Genoa juz zaplaciła zaliczeke za Beppe.
Wiec to co Galliani mowił ze mercato Milan zamkna juz wydaje sie nieprwda choc wogole mu nie wierzyłem w te słowa.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lip 2005, 20:11

a ja znowu słyszałam, że Gila nie przyjdzie do nas, bo Milan nie chce dać 30 mln, tylko daje 27...no ale to też pewnie plota, bo to juz by była przesada jakbyśmy przez głupie 3 mln jeszcze i Gile stracili...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 lip 2005, 20:13

forzaROSSONERI pisze:a ja znowu słyszałam, że Gila nie przyjdzie do nas, bo Milan nie chce dać 30 mln, tylko daje 27...no ale to też pewnie plota, bo to juz by była przesada jakbyśmy przez głupie 3 mln jeszcze i Gile stracili...
Dziwie się, że skoro brakuje tak mało, a na napastników nie narzekamy, to czemu Łysy nie da tych 27 mln € + Pippo.Ona sam dobrze wie, że w Milanie nie pogra, bo miejsce się kończy dla niego, więc będzie nawet za.
Czy ja zawsze muszę za Łysego wszystko robić ? 8)

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lip 2005, 20:19

Bogi pisze:
forzaROSSONERI pisze:a ja znowu słyszałam, że Gila nie przyjdzie do nas, bo Milan nie chce dać 30 mln, tylko daje 27...no ale to też pewnie plota, bo to juz by była przesada jakbyśmy przez głupie 3 mln jeszcze i Gile stracili...
Dziwie się, że skoro brakuje tak mało, a na napastników nie narzekamy, to czemu Łysy nie da tych 27 mln € + Pippo.Ona sam dobrze wie, że w Milanie nie pogra, bo miejsce się kończy dla niego, więc będzie nawet za.
Czy ja zawsze muszę za Łysego wszystko robić ? 8)
hehe no ja tez bym była za. i skoro w Czelsi im tak strasznie brakuje napastników, to bym im dorzuciła Tomassona a wziela spowrotem Crespo... czytałam na necie, że jak mu Romek każe grać to powie, że jest na wakacjach :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 8:43

W samo południe zgłosił się do mnie jeden z członków redakcji serwisu acmilan.com.pl i prosił by przekazać wam - fanom Chelsea - to od fanów Milanu:

,,Wracasz Hernan na Stamford Brigde bo widocznie tak było zapisane, dziękujemy za to wszystko co na przez ten czas dałeś. O twojej klasie wie chyba każdy teraz nadszedł czas by wiedzieli także w Anglii.

Powrót nie zawsze musi być boleśny bo tacy napastnicy zawsze będą wielcy ...

Dziękujemy Valdanito dziekujemy.

Tifosi Rossonerich dziękują Chelsea i napastnikowi Hernanowi Crespo za bramki, grę i deklaracje w czasie poprzedniego sezonu..."

A więc kibice Milanu, swoja wypowiedzią pokazują klasę. Chelsea jest z Rossonerimi zaprzyjaźniona, gra mecze towarzyskie, często Abramowicz z Galianim sie spotykali(nie sprawie Szewczenki :P ), gadali o interesach. A więc brawo dla kibiców Milanu, jesteście spoko.

Pozdro dla Milanu i jego wiernych fanów :D :D :D 8) :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 lip 2005, 21:50

Dzieki Mikus Hernan to bardzo dobry napastnik mam nadzieje ze Jozek da mu druga szanse i w koncu pokaze sie z najlepszej strony na Wyspach.

Co do Gili to brakuje juz tylko oficjalnej wiadomosci Parma zgodziła sie na 28 mln euro :D na dniach ma przejsc testy medyczne,
narzie to Lega Calcio sprawdza finanse Parmy wiec moze to potrfac do poniedziałku naajdłuzej choc moze nawet byc podana za chwile ta informacja

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 lip 2005, 22:26

No, wkońcu jakiś kompromis od jakiegoś czasu... 8) Narazie właściciel Parmy musi pewnie pospłacać długi, więc będzie dobrze :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lip 2005, 0:36

Swietnie Sky (dzieki ci boze za cyfre+ he he) tez podalo ze Gilardino w Milanie.

To mi sie podoba :twisted:

Forza Milan!

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lip 2005, 0:47

Chlopaczek pisze:Swietnie Sky (dzieki ci boze za cyfre+ he he) tez podalo ze Gilardino w Milanie.

To mi sie podoba :twisted:

Forza Milan!
Nie chce być upierdliwy ale pare dni temu SKY podawała, że Vieri podpisał kontrakt z Juventusem :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”