GILARDINO NIE CHCE GRAĆ ZA GRANICĄ!
Mam nadzięję, że teraz dotarło i choć przez jeden dzień nie będę czytał o Chelsea i Gilardino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 10:24
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 11:38
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 14:24
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:36
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Czyzby kolejny pilkarz Milanu grał w Genoi?
Chyba tak Genoa chce tym razem kupic Bepe Pancaro no i raczej jego pozyskaja bo konkurencja na lewa obrone jest spora.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 15:06
Na sports.itbogi pisze:Hunter gdzie wyczytałeś ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 06 lip 2005, 20:27
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 lip 2005, 14:47

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lip 2005, 20:11
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 07 lip 2005, 20:13
Dziwie się, że skoro brakuje tak mało, a na napastników nie narzekamy, to czemu Łysy nie da tych 27 mln € + Pippo.Ona sam dobrze wie, że w Milanie nie pogra, bo miejsce się kończy dla niego, więc będzie nawet za.forzaROSSONERI pisze:a ja znowu słyszałam, że Gila nie przyjdzie do nas, bo Milan nie chce dać 30 mln, tylko daje 27...no ale to też pewnie plota, bo to juz by była przesada jakbyśmy przez głupie 3 mln jeszcze i Gile stracili...
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 07 lip 2005, 20:19
hehe no ja tez bym była za. i skoro w Czelsi im tak strasznie brakuje napastników, to bym im dorzuciła Tomassona a wziela spowrotem Crespo... czytałam na necie, że jak mu Romek każe grać to powie, że jest na wakacjachBogi pisze:Dziwie się, że skoro brakuje tak mało, a na napastników nie narzekamy, to czemu Łysy nie da tych 27 mln € + Pippo.Ona sam dobrze wie, że w Milanie nie pogra, bo miejsce się kończy dla niego, więc będzie nawet za.forzaROSSONERI pisze:a ja znowu słyszałam, że Gila nie przyjdzie do nas, bo Milan nie chce dać 30 mln, tylko daje 27...no ale to też pewnie plota, bo to juz by była przesada jakbyśmy przez głupie 3 mln jeszcze i Gile stracili...
Czy ja zawsze muszę za Łysego wszystko robić ?
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 lip 2005, 8:43
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 lip 2005, 21:50
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 lip 2005, 22:26
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lip 2005, 0:36
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lip 2005, 0:47
Nie chce być upierdliwy ale pare dni temu SKY podawała, że Vieri podpisał kontrakt z JuventusemChlopaczek pisze:Swietnie Sky (dzieki ci boze za cyfre+ he he) tez podalo ze Gilardino w Milanie.
To mi sie podoba![]()
Forza Milan!
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio