1. Napisales ze Inter ma fanow tylko na tej stronie. Nie wiem ile dokladnie ma w Polsce ale zapewniam Cie ze duzoChlopaczek pisze:Duzo to znaczy ile?Tysiace dziesiatki tysiecy?Dla jednego duzo to 5 zl a dla drugiego 100 zl.El Intero pisze:1. Jakbys nie wiedzial to Inter ma w Polsce bardzo duzo fanowFakt jest sie czym chwalic ze tylko 7 punktow do Milanu.Sa powody do mruczenia.Zeby przegrac final LM najpierw trzeba tam dojsc.Zyje juz dwie dekady i jeszcze Interu w finale LM nie widzialem.A Ty?El Intero pisze:2. Mielismy rekord remisow a i tak mielismy tylko 7pkt straty do milanuCiekawe co by bylo gdyby nam szlo
Za to milan jest mistrzem w traceniu bramek w 6minut i w przegrywaniu wygranych meczow
Ja sie nie smieje ja ironizuje.Do Interu nic nie mam.El Intero pisze:4. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni
Oczywiscie bierzesz pod uwage tylko ostatni sezon bo takie fakty sa najwygodniejsze.Ja jednak uwazam ze mielismy lepszy sezon od Interu mimo tego ze nie wygralismy niczego.El Intero pisze:My mamy Puchar Wloch i szanse na SuperpucharWy zostaliscie z niczym
Powodzenia z Jufe mam nadzieje ze ich pokonacie i sala z trofeami pod stadionem jeszcze sie powiekszy.
2. Jeszcze ujrzysz Inter w finale
Jedynie zgadzam sie z tym zeby puchar powrocil do Mediolanu