Re: Mistrz Wloch

Awatar użytkownika
El Intero
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Mistrz Wloch

Post autor: El Intero » 29 cze 2005, 20:08

Chlopaczek pisze:
El Intero pisze:1. Jakbys nie wiedzial to Inter ma w Polsce bardzo duzo fanow :D
Duzo to znaczy ile?Tysiace dziesiatki tysiecy?Dla jednego duzo to 5 zl a dla drugiego 100 zl.
El Intero pisze:2. Mielismy rekord remisow a i tak mielismy tylko 7pkt straty do milanu :D Ciekawe co by bylo gdyby nam szlo 8) Za to milan jest mistrzem w traceniu bramek w 6minut i w przegrywaniu wygranych meczow :P
Fakt jest sie czym chwalic ze tylko 7 punktow do Milanu.Sa powody do mruczenia.Zeby przegrac final LM najpierw trzeba tam dojsc.Zyje juz dwie dekady i jeszcze Interu w finale LM nie widzialem.A Ty?
El Intero pisze:4. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni :D
Ja sie nie smieje ja ironizuje.Do Interu nic nie mam.
El Intero pisze:My mamy Puchar Wloch i szanse na Superpuchar :D Wy zostaliscie z niczym :lol:
Oczywiscie bierzesz pod uwage tylko ostatni sezon bo takie fakty sa najwygodniejsze.Ja jednak uwazam ze mielismy lepszy sezon od Interu mimo tego ze nie wygralismy niczego.
Powodzenia z Jufe mam nadzieje ze ich pokonacie i sala z trofeami pod stadionem jeszcze sie powiekszy.
1. Napisales ze Inter ma fanow tylko na tej stronie. Nie wiem ile dokladnie ma w Polsce ale zapewniam Cie ze duzo :D
2. Jeszcze ujrzysz Inter w finale :D a po drugie skoro Inter mial tyle remisow i nabijacie sie z tego, a mimo wszystko stracil TYLKO 7 pkt do milanu to strach pomyslec co by bylo gdyby juz od poczatku sezonu im szlo :P

Jedynie zgadzam sie z tym zeby puchar powrocil do Mediolanu :) Pozdro :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”