Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Re: Polscy kibice

Post autor: Enjo » 07 wrz 2013, 1:14

czarny_samael pisze:Piękne oburzenie

Chyba oczywiste, że samych nacjonalistów od razu należało wsadzić do paki i postawić zarzuty, które powinny skończyć się pierdlem. Tak jak kolejnych idiotów ze stadionu którzy ich wspierali tam i poza nim.
Cholera, po Twoich postach widać, że jesteś niepoważny, już olałem poprzednią Twoją odpowiedź do linków o mediach, które wrzuciłem na forum bo nie wiedzieć czemu zacząłeś mi wyjeżdżać z Kaczyńskim i czymś takim.Tutaj jednak raz zareaguję i napiszę co sądzę o Twojej logice i dedukcji.
Uważam, że ludzie o takim myśleniu jak Ty powinni być izolowani ze społeczeństwa, przedstawiasz takie myślenie, które mnie odrzuca i nie darzę takich ludzi żadnym szacunkiem.Już pal licho o transparent bo każdy ma tutaj różne poglądy na tę kwestię, ale uogólniając Twoje podejście do sprawy to prezentuje się ono następująco - co z tego, że transparent zrobiło paru kibiców niech dojebią wszystkim - niech meczu nie obejrzy Kowalski z trybuny B, niech meczu nie obejrzy Kowalski z trybuny C, niech meczu nie obejrzy Kowalski z trybuny D.Ale, że 95 % ludzi nie ma nic wspólnego z transparentem ? Nieważne, dokurwić wszystkim - przynajmniej.Liczę, że tę żelazną logikę stosujesz również w pracy - zajebie coś Twój kolega z pracy to społecznie polecisz do szefa żeby wyrzucił wszystkich, prawda ? Chyba tak powinno być skoro piszesz tak jak wyżej.Nie wiem czy robisz to świadomie czy nie to mnie raczej mało interesuje, ale w mojej opinii reprezentujesz najgorszą grupę ludzi jakakolwiek istnieje ze swoim tokiem myślenia.Kurcze, może kiedyś Cię ktoś tak potraktuje i może czegoś się nauczysz - choć raczej w to wątpię.

Wróć do „Polska”