Liverpool (zbiorczy) - Strona 603

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 sie 2013, 23:11

Nie wątpię, że się znajduje, choć bardziej przypomniały mi się sytuacje z Dempseyem i Sigurdssonem. A ja nie wiem. Liverpool powinien potraktować ten transfer naprawdę poważnie, ale naprawdę wątpię, że Willian wybierze nas.

I jeszcze od Smitha:
London will be a factor, but suspect #LFC will pay bigger wages. Player likes $$

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 sie 2013, 8:30

AVB chciał go już dwa lata temu w Chelsea i rok temu w Tottenhamie. Do trzech razy sztuka? Oby nie, bo chętnie bym zobaczył Williana w Liverpoolu.

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 19 sie 2013, 21:26

Obrazek

Aly Cissokho :) jakąś godzinę temu:)
http://www.transfery.info/59969,cissokh ... liverpoolu
Jak do tej pory żadnego innego źródła nie znalazłem. Ani lfc.pl ani na oficjalnych Liverpoolu czy Valencji jak również na transfermarkt.

Huayra
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Huayra » 19 sie 2013, 22:24

Two brilliantly executed goals from Fabio Borini helped Liverpool U21s to a memorable 4-2 victory over rivals Manchester United at the Salford City Stadium on Monday night.
The Reeds U-21 wygrało z Czerwonymi Diabłami 4:2 :)

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 20 sie 2013, 12:58

Michał Pol właśnie podał że Willian został graczem Kurczaków. Także pozamiatane. Dziękuję

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2013, 13:35

Michal Pol to ma takie same info o tym transferze jak każdy inny, kto śledzi sprawę.
Na tę chwilę Spurs są bliżsi pozyskania go i pewnie pozyskają, choć to jeszcze nic oficjalnego.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2013, 14:27

Drugi zawód transferowy. Najpierw Mkhitaryan, teraz Willian. Costy nie chciałem i cieszę się, że Brazylijczyk wolał zostać w Atletico.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 20 sie 2013, 15:22

2 ostatnie porażki transferowe pokazały, że pomimo posiadanych pieniędzy Liverpool nie jest już konkurencyjny dla takich klubów jak Borussia czy Tottenham. Można mówić, że historia i sukcesy oddziaływają na postrzeganie danej drużyny, ale w obliczu perspektywy walki o LM to chyba jednak za mało. Mchitarian w sumie był mi obojętny, ale przegraną walką o Williana jestem bardzo rozczarowany. Brazylijczyk wniósłby niesamowitą jakość do gry ofensywnej. Teraz pewnie skoczy się transferem jakiegoś noł nejma, którego pozyskanie będzie sporą niewiadomą.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2013, 15:26

Biały, ponoć właśnie poszło o pieniądze w przypadku Williana. Nie chcieliśmy płacić Anży kwoty większej niż ta, na którą wyceniliśmy Brazylijczyka. Tottenham chciał zapłacić takie pieniądze i w rezultacie Willian będzie grał na White Hart Lane.

Edit:
He didn't choose. They chose him. Spurs had an offer accepted. Liverpool didn't.
Tony Barrett na twitterze.

Willian nie wybrał Tottenhamu kosztem Liverpoolu. Anży wybrało ofertę Tottenhamu kosztem oferty Liverpoolu.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 20 sie 2013, 18:40

Co to ma za znaczenie ?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 20 sie 2013, 18:42

O co pytasz?

Obrazek

Cissokho oficjalnie w Liverpoolu. Zagra z nr 20.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 21 sie 2013, 22:25

Liverpool odrzucił ofertę rocznego wypożyczenia Skrtela złożoną przez Napoli. Absolutnie nie możemy sobie pozwolić na stratę Martina. Nie bez uprzedniego sprowadzenia innego środkowego obrońcy i nie w momencie, w którym wypada Coates, który na zgrupowaniu kadry zerwał więzadło krzyżowe w prawym kolenie. Urugwajczyka czeka w piątek operacja w Sao Paulo, po czym podda się rehabilitacji w swoim rodzinnym mieście - Montevideo.

Wg Bena Smitha z BBC Napoli złożyło również ofertę transferu definitywnego za 10 mln funtów. Tony Barrett z the Times jednak dementuje te doniesienia i uważa, że w grę wchodziło wyłącznie roczne wypożyczenie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 sie 2013, 0:49

Jak podaje the Independent Liverpool jest bliski sprowadzenia 18-letniego Willa Hughesa z Derby County za 10 mln funtów i wypożyczenia go do obecnego klubu na przyszły sezon. Od razu mówię - w życiu nie widziałem go w akcji. Mówi się, że to jeden z największych angielskich talentów młodego pokolenia.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 sie 2013, 1:23

Hughes zapowiada się świetnie, ale osobiście nie widzę zbyt dużego sensu w tym transferze. Liverpool aby walczyć o miejsce gwarantujące start w lidze mistrzów, a co za tym idzie aby być w dalszym ciągu atrakcyjnym klubem dla innych zawodników potrzebuje graczy, którzy od pierwszych dni w drużynie wniosą sporo jakości. Kupno młodego Anglika uznawałbym za pożyteczne gdyby ten był uzupełnieniem udanego okienka transferowego, a nie głównym wydatkiem finansowym. Nie mam pojęcia czym kierują się włodarze skąpiąc hajs na Williana by później szastać pieniędzmi na piłkarza, który nie miał nawet okazji sprawdzić się w PL. Rozumiem, że przy okazji kupowania klubu głównym założeniem było sprowadzanie młodych graczy no ale bez przesady :roll:

Awatar użytkownika
gustawo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 22 sie 2013, 8:18

Z tego co czytałem w The Independent ( hue hue) to zawodnikiem interesują się również City i wszędobylski Arsenal. Tak jak mówi Daaamiann Hughesa uważa się za jeden z największych talentów. TI - jego cena w najbliższych miesiącach może poszybować tylko w górę.
Koleś rozegrał 35 spotkań w ubiegłym sezonie, świetnie jak na osiemnastolatka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”