Re: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8384

Re: Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Post autor: piotrcies » 06 sie 2013, 22:23

To może dodam coś od siebie, niektóre rzeczy wymieniane były przez poprzedników :wink:

- Nie patrzę w oczy, gdy rozmawiam;
- Mam problem ze słuchaniem, gdy ktoś mówi do mnie dłużej niż przez dwie minuty;
- Co do powyższego, gdy ktoś coś mówi, najczęściej w głowie mam już kilka rzeczy, które natychmiast muszę powiedzieć, więc często przerywam, by podzielić się moją kolejną genialną myślą;
- Choć nie lubię słuchać innych, sam gadam jak najęty, nieważne czy na żywo, czy przez telefon;
- Jak piszę na gg lub fb, nie umiem stworzyć dłuższej wypowiedzi za jednym razem, strasznie irytuję ludzi tym, że napiszę trzy słowa "i enter" i tak kilkanaście razy podczas jednej wypowiedzi;
- Nie umiem stać prosto, nawet jak w szkole/na studiach idę do odpowiedzi, to przestępuję z nogi na nogę, czasami zachowuję się jakbym miał chorobę sierocą;
- Jestem hipochondrykiem i paranoikiem, gdy usłyszę o jakiejś chorobie zaczynam odczuwać jej objawy, gdy coś może pójść źle to wmawiam sobie, że na pewno pójdzie i później cholernie się stresuję;
- Najbardziej boję się śmierci przez uduszenie;
- Również, jak niektórzy poprzednicy, nie odczuwam żadnych emocji w związku z cierpieniem kogoś, kto nie jest mi bliski, jakoś opowieści o bestialskim gwałcie i morderstwie mnie nie ruszają, choć samego sprawcę takowej zbrodni pewnie bym z chęcią ukarał własnoręcznie;
- Boję się widoku krwi, panicznie boję się również os i szerszeni;
- Mam problem z mówieniem ludziom nieprzyjemnej prawdy, nawet jeśli ktoś strasznie działa mi na nerwy;
- Nie umiem odmawiać, więc jeśli ktoś prosi mnie o przysługę to pomagam, nawet jeśli przez to zawalę jakąś moją sprawę.

Wróć do „Hyde Park”