Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow » 13 cze 2005, 19:14

No cóż jak to mawiają mądrzy ludzie co się stało to się nie odstanie. Nie mam innego wyboru jak poprostu wybaczyć moderatorowi Piwusowi jego zachowanie które poniekąt było słuszne.
Do modertora MC'tomus. Twoje argumenty do mnie nie trafiają. Bo cała konstrujca forum(tego konkretnego pilka.pl)polega na zakładaniu tematu
na każdy osobny wątek. Bo czy fani Mialnu nie mogliby porozmawiać o transferach w temacie ' Transfery-Włochy'(czy jakoś tak) zamiast tworzyć kolejny ,albo w teamcie Mialn dookoła klubu?? Czy wogóle nie lepiej by byłoutworzyć jeden temat np Liga włoska i tam omawiać wszystkie sprawy z nim związane. Bo wychodzi na to ,że w każdym podtemacie jest omawiane dokładnie to samo. Tyczy się to także innych lig.
Co do tematów 'naj'. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nie zostały zamknięte. Każdy wymienia tam po 2,3 nazwiska bez żadnej argumentacji. Są trzy wyjścia: 1) Dajemy szanse tym tematą i jeśli pokaża ,że pisanie w nich nie ogranicza się do pojędyńczych nazwisk zostawiamy. 2) zamykamy. 3) przenosimy wszelkiego rodzaju plebiscyty do dzialu rozrywka albo
To są tylko moje sugestie 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”