Re: Mistrzostwa Swiata U-20 & Mistrzostwa Europy U-21 2013

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Mistrzostwa Swiata U-20 & Mistrzostwa Europy U-21 2013

Post autor: Morrow » 06 cze 2013, 13:30

Nie demonizowałbym też Zahy i Ince'a. Chłopaki coś tam potrafią ale do tej pory pokazali się raptem w Championship, w której i Radek Majewski sieka hattricki. W innych zespołach są goście o być może większej skali talentu a w dodatku obyci już na piłkarskich salonach.

Co do meczu to nie ma nad czym się rozwodzić za bardzo, Włosi powinni wygrać to wyżej bo Anglia naprawdę biedna. Pokolenie pokoleniem ale mnie zastanawia to o czym pisał red, lata mijają a Angole dalej jak beton forsują siermiężną grę jakby nie dostrzegając, że piłka się zmieniła i warto byłoby poszukać innych rozwiązań, szczególnie już u podstaw w młodszych rocznikach. Pearce raczej na pewno im ich nie wskaże.

Dzisiaj zaczyna zabawę grupa śmierci i o 20.30 hit Holandia - Niemcy między dwoma poważnymi kandydatami do złota. Cholernie jestem ciekawy tych ekip, dla kibiców dodatkowym smaczkiem powinno być to, że zobaczymy sporo nazwisk, które są łączone z czołowymi klubami i być może zmienią tego lata pracodawcę. Wcześniej kolejny gigant, Hiszpania gra z Rosją i tu też powinno być na co popatrzeć choć o młodych Rosjanach praktycznie nic nie wiem.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”