Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: MeToYou » 12 mar 2013, 23:29

Sprawdziło się to co pisałem w swoim poprzednim poście w tym temacie - szybka bramka i Milan spękał. Oni zwyczajnie nie mieli innego pomysłu dziś jak autobus co i tak im krótko mówiąc nie wyszło. W przerwie Allegri zapomniał im powiedzieć, że są jeszcze inne warianty taktyczne i zamiast murarki w polu karnym mieliśmy murowane kłopoty rossonerich. Barcelona zagrała mecz niemal idealny. Kilka błędów musiało się przytrafić co na szczęście nie zostało wykorzystane przez rywali. Po 2 golu byłem już pewny zwycięstwa. Nie ze względu na wynik a postawę Ambrosiniego :wink: ktoś z opaską kapitana po stracie piłki nie powinien robić grymaśnych min i załamywać ręce tylko zapierdalać za zgubą. Iniesty co prawda by i tak już nie dogonił, ale pewności że z tego padnie bramka nie miał więc powinien instynktownie reagować.
Wielki dzień dla Barcelony.
Ozdobny pisze:
szefu91 pisze:obrona słabo, ale to normalka u Barcelony więc nie warto przywiązywać większej wagi.
A ja bym na Twoim miejscu zacząłbym to robić. Ciekawe jak to bedzie wygladac z Bayernem dla przykladu jak los Was powiąże.
Póki co nie powiązał więc nie ma co gdybać. Każdy hejter teraz liczy na taką parę.

Wróć do „Puchary Europejskie”